100 Super Fruits

100 Super Fruits Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 100 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали100
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:1,00
Макс. Залог:1,000
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 100 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали100
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:1,00
Макс. Залог:1,000
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 100 Super Fruits

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

EGT Digital представя още един слот с плодова тематика със 100 Super Fruits – заглавие, което напомня на една по-ранна тяхна игра – 100 Super Hot. Този слот, който възприема неостаряващия мотив на плодовете, предлага 100 печеливши линии, което значително увеличава възможностите на играчите за печалби. Разположена в решетка 4х5, играта е истинска съкровищница на възможности за печалба с функции като Wild 7s, Scatter Stars, функция Gamble и примамлива бонус игра, която може да ви осигури мистериозен прогресивен джакпот.

Функции и бонуси

В 100 Super Fruits играчите ги очаква страхотно гейминг изживяване. Този слот с 5 барабана и 4 реда разполага със 100 фиксирани печеливши линии. Печелившите комбинации се появяват отляво надясно на съседни барабани, като се започва от най-левия барабан, като изключение правят Scatter печалбите, които се добавят към печалбите от печеливши линии. Залозите варират от 1.00 до 1 000.00, като се предлагат различни опции за залог.

Wild и Scatter: Наред с класическите плодови слот символи, като череши, портокали, лимони, сливи, дини и грозде, има и емблематичния символ 7, който служи като Wild. Той може да замества други платежни символи в печеливши комбинации, с изключение на Scatter. Самият Scatter е под формата на лилава звезда, която носи печалби, когато се съчетае в печеливша комбинация. Това е символът с най-висока печалба, който е особено печеливш, когато се подредят пет от тях.

100 Super Fruits JackpotДжакпот Clover Chance: Тази примамлива функция може да се задейства на случаен принцип в края на завъртане. На разположение са четири нива на джакпота: Mini, Minor, Major и Grand. По време на функцията Джакпот играчите избират измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Дванадесет сандъка съдържат символи на перли в червено, зелено, синьо и лилаво, които съответстват на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина за повишаване на нивото в зелено, синьо и лилаво. Придобиването на който и да е от специалните символи за повишаване на нивото придвижва играчите към следващото ниво на джакпота, след като бъдат събрани и трите съответни перлени символа. Например:

 • Mini Jackpot: Печели се, когато бъдат събрани 3 лилави перли.
 • Minor Jackpot: Печели се, когато бъдат събрани 3 сини перли ИЛИ 3 лилави перли и лилава детелина.
 • Major Jackpot: Печели се, когато бъдат събрани 3 зелени перли ИЛИ 3 сини перли и синя детелина.
 • Grand Jackpot: Печели се, когато бъдат събрани 3 червени перли ИЛИ 3 зелени перли и зелена детелина.

Джакпот функцията приключва при достигане на едно от тези джакпот нива и всички печалби се изплащат на момента. Имайте предвид, че всички тези джакпоти са прогресивни, което допълнително повишава вълнението.

100 Super Fruits BonusGamble: След печалба, която достигне определен праг (в зависимост от размера на залога), играчите имат възможност да удвоят печалбите си, като използват функцията Gamble. Активирането на режима Gamble представя обърната карта в центъра на екрана с четири възможности: каро, спатия, купа, или пика.

Играчите избират между червено или черно и картата се разкрива. При правилен избор сумата на печалбата се удвоява и се разкрива нова карта с лицето надолу, за да продължите да играете. Играчите могат да продължат да гадаят или да събират печалбите си с до пет опита за залагане. Функцията приключва, когато играчите изтеглят печалбата си, загубят печалбата си чрез грешно отгатване на картата или изчерпят опитите си за залагане.

Дизайн и саундтрак

100 Super Fruits FeaturesПо отношение на дизайна 100 Super Fruits включва разнообразни плодови символи. Тези символи обхващат класическите плодове, като, от най-ниска до най-висока стойност, череши, портокали, лимони, сливи, дини и грозде. Фонът е в солиден червен цвят, което гарантира, че символите са на преден план. Въпреки че селекцията от символи не е голяма, EGT запазва репутацията си на разработчик на детайлни и изпипани графики. В резултат на това почитателите на класическите слотове с плодова тематика ще оценят играта като визуално привлекателна.

Нашето заключение

100 Super Fruits от EGT Digital предлага страхотно игрално изживяване със своите 100 фиксирани печеливши линии, уайлд символи, скатери и прогресивен джакпот Clover Chance. Опростеният, но визуално привлекателен дизайн на играта допълва нейните семпли функции и геймплей. Независимо дали преследвате редовни печалби, или трудно достижимите джакпоти, този слот с плодова тематика предлага увлекателно и потенциално печелившо приключение с широк набор от опции за залагане, а също и допълнително вълнение от функцията Gamble. В общи линии 100 Super Fruits може да се хареса както на нередовни играчи, така и на опитни любители на плодови слотове.

100 Super Fruits в сравнение към други слотове

Име:100 Super FruitsCasino ManiaGold Star FruitsTriple Dragons9 Masks of FireTreasure Horse
Провайдър:EGT DigitalAmusnet (EGT) InteractiveGreen TubePragmatic PlayGameburger StudiosPragmatic Play
Печеливши канали:100201052018
Бонус:ДаНеДаНеДаНе
Безплатни завъртания:НеДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:ПрогресивенProgressive Jakpot250,00050,000£2,000 x Залога6000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 100 печеливши линии за по-големи шансове за печалба

 • Вълнуващ джакпот Clover Chance

 • Гъвкави опции за залагане

 • Съвместимост с мобилни устройства

Минуси:
 • Ограничени функции в сравнение с други слотове

 • Темата може да не се хареса на някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 100 Super Fruits

100 Super Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 100 Super Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 100 Super Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

100 Super Fruits
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и 100 Super Fruits не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 100 Super Fruits. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 100 Super Fruits в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Видео на 100 Super Fruits

Често задавани въпроси

Как работи джакпотът Clover Chance в 100 Super Fruits?

Джакпотът Clover Chance се задейства на случаен принцип и предлага четири прогресивни нива: Mini, Minor, Major и Grand. Играчите избират от 15 сандъка, като събират символи, за да преминат през нивата на джакпота.

Какво представлява функцията Gamble в 100 Super Fruits?

Играчите могат да удвоят своите печалби, като влязат в режим Gamble. Те избират червено или черно и се разкрива карта. При правилно отгатване на картата печалбата се удвоява, като играчите могат да продължат или да съберат с максимум 5 опита.

Подходяща ли е играта 100 Super Fruits за начинаещи играчи?

Да, играта е насочена към широка аудитория със своя набор от опции за залагане и допълнителното вълнение от функции като уайлдс, скатер и джакпоти, което я прави приятна за всички видове играчи.

Мога ли да играя 100 Super Fruits на мобилен телефон?

Да, 100 Super Fruits е съвместима с мобилни устройства, което Ви позволява да се наслаждавате на играта на смартфон или таблет, за да играете в движение.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове