1K Yeti

 • Доставчик:

  4ThePlayer

 • Тип:

  40 Линии

1K Yeti Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 1K Yeti

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за 1K Yeti

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,000х Залога

Ревю за 1K Yeti

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

1K Yeti е най-новото попълнение в серията слотове на 4ThePlayer, посветени на легендарния Йети. Тази версия предлага по-лека волатилност и по-големи шансове за достигане на максималната печалба от 1000 пъти залога в играта. В сравнение с предшествениците си, 9K Yeti и 90K Yeti Gigablox, които имат потенциал за печалба от съответно 9 000 и 90 000 пъти залога, 1K Yeti предоставя на играчите по-достъпен път към големите печалби. Въпреки че играта се фокусира предимно върху праволинейно геймплейно изживяване, играчите могат да очакват и един кръг с безплатни завъртания.

Функции и бонуси

1K Yeti предлага стандартна решетка пет на четири с 40 фиксирани печеливши линии. Играта поддържа стандартна стойност на RTP от 95% и средно ниво на волатилност.

1K Yeti WildYeti Rush Безплатни завъртания: Задействан от появата на 3 Scatter-а, кръгът Yeti Rush Free Spins ви предоставя безплатни завъртания, като броят на Scatter-ите, които се паднат, определя броя на завъртанията, които ще получите. По време на тези безплатни завъртания един Stacked Wild символ покрива целия барабан, като на практика се брои за 1 Wild символ на трите позиции на барабана. Stacked Wild символът започва от най-дясната част на барабана по време на първоначалното безплатно завъртане и се измества с една позиция наляво при всяко следващо безплатно завъртане. Ако Stacked Wild достигне най-левия барабан и все още има останали безплатни завъртания, той се връща на най-десния барабан.

Buy Feature: За тези, които търсят по-бърз път към приключението, играчите могат да закупят рунда с безплатни завъртания за 50 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

1K Yeti SymbolsОбстановката на 1K Yeti наподобява планината Еверест, с остри планински върхове на заден план и назъбена ледена рамка около барабаните. По отношение на символите, на барабаните ще видите стандартните символи от J до A, заедно с илюстрации на въжета, кирки, палатки, мъж и жена алпинисти и планини. Подходящо, страховитият Йети служи като Wild символ на играта.

Нашето заключение

Играта 1K Yeti може да не е предназначена за същата аудитория, която се е наслаждавала на вълнението от високите залози в 9K Yeti или 90K Yeti Gigablox. Въпреки това играта предлага по-опростено слот изживяване за играчите, които оценяват естетиката на играта, но предпочитат по-малко волатилен геймплей. Основните акценти включват един-единствен кръг с безплатни завъртания със Stacked, ходещ Wild символ и възможност за използване на функцията Bonus Buy. Освен тези функции, можете да очаквате семпла игрална сесия с възможност да спечелите до 1000 пъти залога си.

1K Yeti в сравнение към други слотове

Име:1K YetiCold Lightning FirestormTarasque5 MariachisRally 4 RichesGodess of Fortunes
Провайдър:4ThePlayerPlay'N GoPrint StudiosHabaneroPlay'N GoPariPlay
Печеливши канали:401,024 до 3,125Cluster Pays255243
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1,000х Залога50,000х Вашият залог20,000х ЗалогаProgressive Jakpot5000 х Залога50,000€

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функция Yeti Rush Free Spins.

 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания.

 • Визуално привлекателен дизайн.

 • Балансирана средна волатилност.

Минуси:
 • Може да не задоволи играчите, които търсят висока волатилност.

 • Ограничено разнообразие на бонусните функции.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 1K Yeti

1K Yeti

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 1K Yeti. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 1K Yeti.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

1K Yeti
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на 1K Yeti, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 1K Yeti. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 1K Yeti.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP и волатилността на 1K Yeti?

RTP на 1K Yeti е 95% по подразбиране. Същевременно играта попада в категорията на средната волатилност, като предлага балансирана комбинация от по-малки и по-големи печалби по време на игра.

Какви са специалните функции на 1K Yeti?

Най-отличителната функция на 1K Yeti е Yeti Rush Free Spins. Този кръг се задейства при падането на 3 Scatter символа. По време на безплатните завъртания един от барабаните се покрива със Stacked Wild символ, който постепенно се премества отдясно наляво при всяко завъртане.

Могат ли безплатните завъртания да бъдат купени в 1K Yeti?

Да, в 1K Yeti играчите могат да закупят кръга с безплатни завъртания срещу 50 пъти първоначалния залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238