20 Super Fruits

20 Super Fruits Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.86%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 20 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за 20 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за 20 Super Fruits

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

EGT Digital продължава традицията си на слотове с плодова тематика с 20 Super Fruits. Това заглавие черпи вдъхновение от по-ранната им игра 20 Super Hot и от други подобни игри в тяхната колекция. Подобно на своя предшественик, 20 Super Fruits разполага с 20 печеливши линии, но предлага подобрени графики, както и разнообразие от класически плодови символи, уайлд 7 и скатери. Това, което наистина прави играта, са Джакпотите, които предлагат на играчите вълнуващия шанс да спечелят един от четирите прогресивни джакпота.

Функции и бонуси

20 Super Fruits е слот с пет барабана, три реда и 20 фиксирани печеливши линии. Печелившите комбинации се формират отляво надясно, като се започне от най-левия барабан. Играчите могат да правят залози от 0,20 до 40 благодарение на различните налични опции за залог.

Wild и Scatter: Освен класическите плодови символи, в играта се появява и символ 7, който служи като Wild и може да замени всеки символ в печеливша комбинация, с изключение на Scatter. Скатерът предлага най-високата печалба в играта, когато уцелите комбинация от тях.

20 Super Fruits JackpotДжакпот Clover Chance: Една от най-вълнуващите функции е джакпотът Clover Chance, който може да се задейства на случаен принцип в края на завъртането. Тази функция предлага на играчите шанса да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на кръга Джакпот играчите избират измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Дванадесет сандъка съдържат символи на перли в червено, зелено, синьо и лилаво, които съответстват на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина в зелено, синьо и лилаво. За да преминат към следващото ниво на джакпота, играчите трябва да съберат някой от специалните символи детелина заедно с трите съответни символа перли. Ето как работи:

 • Mini Jackpot: Получава се, когато съберете 3 лилави перли.
 • Minor Jackpot: Получава се, когато съберете 3 сини перли или 3 лилави перли заедно с лилава детелина.
 • Major Jackpot: Получава се, когато съберете 3 зелени перли или 3 сини перли заедно със синя детелина.
 • Grand Jackpot: Получава се, когато съберете 3 червени перли или 3 зелени перли заедно със зелена детелина.

20 Super Fruits ImageGamble: Ако постигнете печалба, равна или по-ниска от определен праг (в зависимост от размера на залога), ще имате възможност да удвоите печалбата си. В центъра на екрана се появява карта с лице надолу, която може да бъде една от четирите бои карти. Играчите могат да направят предположение, като изберат червено или черно. Правилното отгатване удвоява сумата на печалбата, след което се появява още една карта с лицето надолу за ново отгатване, като може да се направят до 5 опита за залагане. Рундът приключва, когато играчът изтегли парите си, направи грешно предположение или изчерпи опитите си за залагане.

Дизайн и саундтрак

20 Super Fruits е с минималистична естетика, която заема централно място. Играта предлага кратък набор от плодови символи, включително череши, портокали, лимони, сливи, дини, грозде, емблематичния символ 7, както и лилава звезда Scatter. Фонът е семпъл и се характеризира с един-единствен цвят, който насочва вниманието на играчите към действието на барабаните. Цялостният дизайн на играта е изчистен – качество, което със сигурност ще се хареса на играчите, които обичат семплите слотове с плодове.

20 Super Fruits Bell Link

20 Super Fruits Bell LinkВ допълнение към 20 Super Fruits EGT Digital предлага и слот, наречен 20 Super Fruits Bell Link. Тази версия на слота има много сходства, като същевременно въвежда някои промени. Нека разгледаме къде се различават тези две игри.

И двете игри имат сходен дизайн, включващ същия набор от плодови символи, уайлд символи и скатери, както и същата функционалност на играта Gamble. Въпреки това има разлики, които си заслужава да се отбележат, като най-съществената е джакпотът.

В тази версия, 20 Super Fruits Bell Link, играчите ще се сблъскат с джакпота Bell Link вместо с джакпота Clover Chance. Ето как функционира Bell Link: Ако общият брой на символите камбана, червена, зелена, синя, лилава, златна и камбаната Reels Boost, достигне пет или повече след завъртане, се активира функцията Bell Link. След това играчите получават 3 безплатни завъртания Bell Link.

 • 20 Super Fruits Bell Link BonusЧервена камбана: Награждава Grand Jackpot, когато паднат три.
 • Зелена камбана: Награждава Major Jackpot, когато паднат три.
 • Синята камбана: Награждава Minor Jackpot, когато паднат три.
 • Лилава камбана: Награждава Mini Jackpot, когато паднат три числа.
 • Златна камбана: Награждава от 1 до 100 пъти общия залог след приключване на функцията Bell Link.

Всички символи на камбани от началното завъртане остават на позиция до приключването на Free Spins, по време на които се падат единствено символи на камбани. Всеки нов символ на камбана, който се появява, връща броя на завъртанията обратно на 3. Ако камбаната Reels Boost е била сред задействащите символи, играта се провежда на решетка 4х5; в противен случай тя остава 3х5. При достигане на пълен екран от 20 символа камбана, печалбите се умножават по х4, ако камбаната Reels Boost е била сред задействащите символи, или по х3, ако не е била. Ако вместо това се появят 15 до 19 символа, печалбите получават множител х2.

20 Super Fruits Bell Link GambleВ края на безплатните завъртания, ако на екрана има по-малко от три червени камбани Grand, те получават на случаен принцип суми, вариращи от 50x до 100x. Освен това, след като Free Spins приключат, камбаната Boost на барабаните се трансформира в златна камбана на стойност 10x.

Нашето заключение

20 Super Fruits и сходната игра 20 Super Fruits Bell Link съчетават класически игрални елементи с интересни функции. И двете игри включват познати плодови символи, уайлд символи, скатери и вълнуващата опция Gamble. Докато 20 Super Fruits предлага джакпота Clover Chance, 20 Super Fruits Bell Link въвежда джакпота Bell Link, който добавя ново измерение към геймплея. Независимо дали предпочитате простотата на оригинала, или вълнението на функцията Bell Link, тези слотове обещават забавно игрално изживяване с възможност да спечелите атрактивни джакпоти.

20 Super Fruits в сравнение към други слотове

Име:20 Super FruitsTropical WildsAlaskan FishingBig Bass Christmas BashMagic Eggs40 Charming Joker
Провайдър:EGT DigitalMicrogamingMicrogamingPragmatic PlayPragmatic PlayEGT Digital
Печеливши канали:202524310540
Бонус:ДаНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеНе
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:Progressive3,000 х Залога125,000£5,000х Залога40 х ЗалогаПрогресивен

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателен слот с плодова тематика

 • Вълнуващи прогресивни джакпоти

 • Функция Gamble

 • Подходяща за мобилни устройства, за да играете в движение

Минуси:
 • Ограничено разнообразие от функции в сравнение с други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 20 Super Fruits

20 Super Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 20 Super Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 20 Super Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

20 Super Fruits
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 20 Super Fruits попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 20 Super Fruits, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 20 Super Fruits с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че 20 Super Fruits може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху 20 Super Fruits, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в 20 Super Fruits.

Видео на 20 Super Fruits

Често задавани въпроси

Как работи джакпотът Clover Chance в 20 Super Fruits?

Джакпотът Clover Chance в 20 Super Fruits е прогресивен джакпот. Играчите имат шанса да спечелят едно от четирите нива на джакпота: Mini, Minor, Major и Grand, когато функциите се задействат на случаен принцип след завъртане.

Има ли функция Gamble в 20 Super Fruits?

Да, 20 Super Fruits включва функция Gamble. Тя позволява на играчите да удвоят печалбите си, като правилно познаят цвета на картата в игра с поемане на риск.

Мога ли да играя 20 Super Fruits безплатно?

20 Super Fruits е достъпна както за безплатна игра, така и за игра с истински пари, в зависимост от онлайн казиното, в което се предлага.

Предлага ли се 20 Super Fruits на мобилни устройства?

Да, 20 Super Fruits обикновено е оптимизирана за игра на мобилни устройства, което ви позволява да ѝ се наслаждавате на смартфони и таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове

5 Dazzling Hot