4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

 • Доставчик:

  4ThePlayer

 • Тип:

  Много Линии

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,298x Вашия залог
Скатер:Не

Детайли за 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,298x Вашия залог

Ревю за 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop е онлайн слот, разработен от 4ThePlayer. Играта се отличава с цветен дизайн и успокояващ саундтрак в подводна среда. Тя работи на решетка 6×4 с 4096 начина за печалба, като предлага просто, но завладяващо изживяване. Този слот е подходящ за играчи, които търсят качествени визуални ефекти и вълнението от многобройните възможности за печалба.

Игрални функции и бонуси

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop е сложна слот игра от 4ThePlayer, която се отличава с решетка 6×4 и 4096 начина за печалба. Играта може да се похвали с RTP от 94% и се характеризира с висока волатилност, създавайки завладяващо и динамично игрално изживяване.

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop WildMoney Ways: В тази игра символите Риби могат да се появят на всеки барабан, като всеки от тях потенциално носи парични награди. Печалбите се осигуряват по обичайния начин, като символите се подреждат в съседство отляво надясно. Всеки участващ символ Риба изплаща паричната сума, която се показва при печалба.

Respin Bonus: Задействана от три или повече Respin Scatters, тази функция заключва символите Fish на барабаните, на които са се появили Scatters, като затваря останалите. Допълнителни Respin Scatters могат да отключат затворените барабани за повече Respins. Функцията Respin започва с три Respins, които се възстановяват до три, ако нов символ на риба се заключи на място или ако друг Respin Scatter се появи на затворен преди това барабан. След като не останат никакви Respins, се присъжда общата сума пари от заключените символи Риба.

Shark Feature: Ексклузивна за Respin Bonus, тази функция се активира, когато барабанът се запълни със заключени символи Fish. След това акула събира парите от тези символи, удвоява общата сума и отваря отново барабана за нови символи Риби, които потенциално могат да се приземят и заключат.

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop BonusGiant Squid Bonus: Гигантският калмар може да се появи на случаен принцип във всяко завъртане, за да пренареди символите Риби за по-добри възможности за печалба.

 • Основна игра: Тя разменя символите, за да създаде или подобри печалбите.
 • Бонус презавъртане: Може да премести символ Риба на отворен барабан и да го заключи на място.

Джакпот „Dream Drop“: Тази прогресивна джакпот функция включва пет различни пула, започващи от определени стойности: Rapid (1 евро), Midi (5 евро), Maxi (100 евро), Major (25 000 евро) и Mega (500 000 евро). Джакпотът Dream Drop може да бъде задействан на случаен принцип чрез колелото на късмета. Всеки залог допринася с 12% за джакпотните пулове, което увеличава вероятността за джакпотна печалба с увеличаването на залозите. Джакпотите не могат да бъдат спечелени едновременно от двама играчи в един и същи рунд. Когато общият джакпот басейн достигне €3 000 000, се достига и запазва таванът.

Дизайн и саундтрак

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop SymbolsДизайнът на 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop се отличава с ярки, привличащи вниманието цветове, които допринасят за приятното игрално изживяване. На фона на морска тематика играта показва голямо въртящо се колело, оформено като слънце с лъчи. Морското дъно под него е анимирано с малки плуващи рибки и ярко оцветени водорасли. Тази оживена обстановка представлява фон за решетката, където са изобразени символи с морска тематика, като комплект за риба, рибарска макара, златен рак, чайка и рибар. Придружаващият саундтрак подсилва океанската атмосфера, като допринася за цялостното потапяне.

За тези, които търсят игра с подобни теми и механики, Cowabunga Dream Drop от Relax Gaming е идеалният избор. Тя се отличава с увлекателен геймплей и креативен дизайн, включително вълнуващата джакпот система Dream Drop.

Нашето заключение

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop предлага разнообразни ангажиращи функции, които я правят привлекателна за широк кръг играчи на слот игри. Играта включва Money Ways (начини за получаване на пари), Respin Bonus (бонус за респина), Shark Feature (функция с акули) и Giant Squid Bonus (бонус с гигантски калмари), които предоставят няколко начина за постигане на печалби. Освен това джакпотът Dream Drop добавя още едно ниво на вълнение с потенциал за прогресивни джакпоти при всяко завъртане. Този слот от 4ThePlayer съчетава приятен геймплей с възможност за значителни награди, което го прави солиден избор както за нови, така и за опитни играчи.

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:4 Fantastic Fish Gold Dream DropKoi Bonanza Jackpot PlayEnergoonzGems BonanzaEastern EmeraldsSpace XY
Провайдър:4ThePlayerPragmatic PlayPlay'N GoPragmatic PlayQuickspinBGaming
Печеливши канали:4,096201Cluster Pays20No
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:2,298x Вашия залог21,175х Залога500 х Залога10,000 х Залога1680 х ЗалогаProgressive

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество бонуси (Money Ways, Respin, Shark Feature)

 • Прогресивен джакпот Dream Drop

 • 4 096 начина за печалба

Минуси:
 • RTP е малко под средното ниво - 94%.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са начините за печалба в 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop?

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop разполага с решетка 6×4 с 4096 начина за печалба, което позволява множество печеливши комбинации.

Как работи функцията Money Ways в 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop?

Във функцията Money Ways символите Риба, които се приземяват на барабаните, могат да носят прикрепени парични награди. Печалбите се формират отляво надясно на съседни барабани, като всеки символ Риба, участващ в печалбата, изплаща показаната парична награда.

Какъв е джакпотът Dream Drop в 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop?

Джакпотът Dream Drop включва пет прогресивни джакпота, които могат да бъдат спечелени на случаен принцип при всяко завъртане чрез колелото на късмета. Всеки залог допринася за тези джакпоти, като увеличава шанса за печалба с увеличаването на залозите.

Може ли играта 4 Fantastic Fish Gold Dream Drop да се играе на мобилен телефон?

4 Fantastic Fish Gold Dream Drop е проектирана така, че да бъде удобна за мобилни устройства и да може да се играе на мобилен телефон.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238