40 Burning Clover

40 Burning Clover Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.03%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 40 Burning Clover

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:80,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 40 Burning Clover

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 40 Burning Clover

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в света на класическите слот игри с 40 Burning Clover, предоставена ви от EGT Digital. Тази завладяваща слот игра отдава почит на традицията с неподвластните на времето плодови символи и семпъл дизайн. Опитът на EGT Digital проличава, предлагайки на играчите шанс за прогресивни джакпоти и нотка носталгия. Присъединете се към нас, за да изследваме лекотата и потенциалните награди на 40 Burning Clover.

Функции и бонуси

40 Burning Clover е втората част от поредицата Burning Clover на EGT Digital, след Burning Clover 20. Той разполага със стандартна решетка с 5 барабана и 3 реда, в които са разположени 40 фиксирани печеливши линии. Играта предлага потенциал за печалби от прогресивен джакпот.

Уайлд символ: Символът детелина служи като уайлд символ и замества всички символи с изключение на скатерите. Този Wild символ се разширява, когато е част от печеливша комбинация, но се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.

40 Burning Clover FeaturesЩо се отнася до Scatter символите, те са два: Долар Scatter, който е най-високоплатежният символ, и Звезда Scatter, който се изплаща на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

Джакпот функция Clover Chance: Тази функция може да се задейства на случаен принцип в края на основна или безплатна игра. Играчите получават печалбите си от задействащата се игра и влизат в джакпот функцията Clover Chance. По време на тази функция играчите избират измежду 15 сандъка, в които се събират различни символи. 12 сандъка съдържат символи с перли, чиито цветове съответстват на нивото на джакпота Clover Chance, който може да бъде спечелен. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина за повишаване на нивото.

Събирането на специални символи за повишаване на нивото ви води до преминаване към следващото ниво на джакпота Clover Chance, при условие че сте събрали и съответните символи с перли. Функцията приключва, когато спечелите едно от нивата на джакпота.

Нива на джакпота Clover Chance: Има четири нива на джакпота:

 • Grand Jackpot: Печели се с 3 символа червена перла или 3 символа зелена перла и символ зелена детелина.
 • Major Jackpot: Печелите го с 3 символа зелена перла или 3 символа синя перла и символ синя детелина.
 • Minor Jackpot: Спечелен с 3 символа синя перла или 3 символа лилава перла и символ лилава детелина.
 • Mini Jackpot: Осигурен с 3 символа лилава перла.

40 Burning Clover BonusВсички тези джакпоти са прогресивни, но само един от тях може да бъде спечелен по време на функцията Clover Chance.

Функция Gamble: Играчите могат да залагат печалби, по-малки от 35 пъти залога. Щракването върху „x2“ и изборът между червено или черно ви позволява да удвоите печалбата си, ако изборът ви е правилен, но ако не е, губите стойността на печалбата. Имате максимум 5 опита за залагане.

Дизайн и саундтрак

40 Burning Clover се отличава с визуално приятен дизайн с ярки цветове и ясни плодови символи, което улеснява проследяването на действието. Графиките са изчистени, с акцент върху естетиката на класическите слотове. Съпътстващият саундтрак е ненатрапчив, като осигурява приятна атмосфера на игра, без да претоварва играчите с прекомерен шум или вълнение. Като цяло дизайнът и саундтракът създават удобно и познато игрално изживяване.

40 Burning Clover 6 Reels

40 Burning Clover Free Play40 Burning Clover се предлага в две версии, другата от които е 40 Burning Clover 6 Reels, като двете имат и прилики и разлики.

Нека започнем с приликите. И двете игри имат сходен визуален стил, като включват същите символи на плодове, скатери и разширяващи се уайлд символи. Освен това и двете предлагат джакпота Clover Chance, който може да се задейства на случаен принцип и има прогресивни нива. И двете игри включват и функцията Gamble, която позволява на играчите да удвоят печалбите си, и всяка от тях има 40 печеливши линии.

Разликата между тях е в оформлението им. 40 Burning Clover е с решетка 5х4, докато, както подсказва името, 40 Burning Clover 6 Reels разполага с 6 барабана и 4 реда. Друга разлика е в лимитите за залагане. В 40 Burning Clover играчите могат да залагат между 0,40 и 80, докато в 40 Burning Clover 6 Reels залозите варират от 0,50 до 50.

40 Burning Clover SymbolsКато цяло тези игри са много сходни, което прави избора между тях въпрос на лични предпочитания.

Нашето заключение

40 Burning Clover предлага класическо слот изживяване с познатите си плодови символи и ясен дизайн. Макар да няма ярките функции на модерните слотове, неговата простота и носталгичен саундтрак осигуряват релаксиращо игрално изживяване. Джакпот функцията Clover Chance добавя елемент на вълнение, а потенциалът за прогресивни джакпоти държи играчите ангажирани. Ако цените традиционните слотове с шанс за значителни награди, завъртете 40 Burning Clover.

 

40 Burning Clover в сравнение към други слотове

Име:40 Burning CloverFluftailsAnubis RisingRainbow RyanFruity TreatsHeroic Spins
Провайдър:EGT DigitalCT Gaming InteractiveBlueprint GamingYggdrasil GamingPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:4025104096Cluster Pays20
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:Прогресивен12,0005,000х Залога50,000£5,000х Залога10,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Класически дизайн със символи на плодове.

 • Атрактивна джакпот функция Clover Chance.

 • Четири нива на прогресивния джакпот.

Минуси:
 • Липсват съвременни функции.

 • Ограничена визуална структура.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 40 Burning Clover

40 Burning Clover

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 40 Burning Clover. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 40 Burning Clover.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

40 Burning Clover
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и 40 Burning Clover не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 40 Burning Clover в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Видео на 40 Burning Clover

Често задавани въпроси

Какво е 40 Burning Clover?

40 Burning Clover е слот игра, разработена от EGT Digital. Това е втората част от серията Burning Clover и включва класически плодови символи върху решетка 5х3.

Как мога да задействам джакпот функцията Clover Chance?

Джакпот функцията Clover Chance може да бъде задействана на случаен принцип в края на основен или безплатен кръг на играта.

Мога ли да удвоя печалбите си с функцията Gamble?

Да, можете да заложите всяка печалба, по-малка от 35 пъти залога, като изберете червено или черно. Ако изборът Ви е правилен, печалбата Ви се удвоява; в противен случай губите сумата на залагането.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове