40 Shining Crown

40 Shining Crown Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 40 Shining Crown

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:16,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 40 Shining Crown

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:16,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 40 Shining Crown

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

40 Shining Crown, разработен от EGT Digital, е класически слот с плодова тематика с 40 печеливши линии, базиран на предишния им слот Shining Crown. Тази игра запазва познатия дизайн и функции на предходната игра, но сега предлага разширено съдържание с 40 печеливши линии. Това, което отличава този слот, са неговите две версии, всяка от които е свързана с един от привлекателните джакпоти на EGT – Bell Link и Clover Chance.

EGT Digital Джакпоти

Bell Link: Една от често срещаните функции в игрите на EGT е джакпотът Bell Link. Този джакпот се състои от две прогресивни нива – Grand и Major, както и от две непрогресивни нива – Minor и Mini. Ето какво представляват символите, свързани с тази функция:

Bell Link JackpotGrand и Major камбани (червени и зелени): Попадането на три символа на камбани където и да е на екрана по време на основната игра или джакпот функцията Bell Link дава ниво Grand за три червени камбани и ниво Major за три зелени камбани. Всеки символ на камбана може да се появи до три пъти в основната игра или в джакпот функцията.

Minor и Mini камбани (сини и лилави): Символ на камбана на екрана предоставя Minor нивото за една синя камбана и Mini нивото за една лилава камбана, но само в края на джакпот функцията Bell Link. Тези символи на камбанки могат да се появят на екрана многократно по време на основната игра и джакпот функцията Bell Link.

Златна камбана: Този символ може да се появи многократно както по време на основната игра, така и по време на джакпот функцията Bell Link. Сумата, показана на камбаната, се изплаща в края на функцията Bell Link и може да варира от 1 до 100 пъти общия залог.

Reels Boost камбана: Тази камбанка може да се появи на екрана само веднъж по време на основната игра.

40 Shining Crown WinДжакпот функцията Bell Link се активира, когато общият брой на символите на камбани на екрана след завъртане в основната игра достигне 5 или повече. В този случай играчът получава 3 безплатни завъртания Bell Link. Тези завъртания се провеждат на матрица 4х5, където пълен екран със символи на камбанки умножава видимите награди по 3, с изключение на прогресивните джакпоти. Ако камбана Reels Boost е била част от задействащото завъртане, вместо по 3, пълният екран с камбани умножава наградите по 4. Ако на екрана има 15 до 19 символа камбани, всички видими награди се умножават по 2.

По време на функцията всички символи на камбани от задействащото завъртане остават на позициите си до края на завъртанията. По време на рунда могат да паднат само символи на камбани, а всяка нова паднала камбана възстановява броя на завъртанията на 3. В края на завъртанията, ако има по-малко от 3 червени символа на камбани, те получават случайна стойност, варираща от 50 до 100 пъти залога. Ако на барабаните има камбани Reels Boost, те получават стойност 10 пъти залога.

Clover Chance: Друг забележителен джакпот в игрите на EGT е Clover Chance, който се задейства на случаен принцип, за разлика от Bell Link, който се задейства от символи. Въпреки това задействането на джакпот функцията в играта гарантира, че ще спечелите едно от четирите прогресивни джакпот нива – Grand, Major, Minor и Mini.

Clover Chance JackpotЗа да си осигурите джакпота, след като функцията бъде задействана на случаен принцип, ще ви бъдат представени 15 сандъка със съкровища, 12 от които съдържат специални символи. Продължавате да разкривате сандъци, докато съберете съответните символи, за да получите едно от нивата на джакпота. Ето как става това:

 • Mini: Печели се, когато бъдат събрани 3 лилави перли.
 • Minor: Получава се, когато бъдат събрани 3 сини перли ИЛИ 3 лилави перли и една лилава детелина.
 • Major: Получава се, когато бъдат събрани 3 зелени перли ИЛИ 3 сини перли и една синя детелина.
 • Grand: Получава се, когато бъдат събрани 3 червени перли ИЛИ 3 зелени перли и една зелена детелина.

Функцията приключва, когато уцелите един от джакпотите и получите съответната му стойност. И четирите нива са прогресивни.

Функции

40 Shining Crown разполага с 5х4 барабана с 40 фиксирани печеливши линии. Печелившите комбинации се формират чрез попадане на различни символи на тези печеливши линии, които включват череши, лимони, портокали, сливи, дини, грозде, BAR и 7. Обикновено се нуждаете от 3 до 5 от всеки символ, за да задействате съответните печалби. Символът 7 обаче дава печалба дори при комбинации от 2 символа.

40 Shining Crown WildВ допълнение към тези символи ще срещнете и два Scatter символа и един Wild символ. И двата Scatter символа предлагат печалби. Scatter символът долар може да се падне на всички барабани и дава печалба за комбинации от 3, 4 или 5. От друга страна, лилавата звезда Scatter се появява изключително на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан и носи печалби за комбинации от три.

Wild символът играе решаваща роля за подобряване на потенциала за печалби. Той замества други символи, с изключение на Scatter, за да помогне за създаването на печеливши комбинации. Освен това, ако включването му би довело до печеливша комбинация, той може да се разшири и да покрие целия барабан, увеличавайки шансовете за голяма печалба.

Базовата игра въвежда и функцията Gamble. Когато постигнете печалба под определен праг, имате възможност да заложите печалбата си и потенциално да я удвоите. Това ви отвежда до мини-игра, в която правилното отгатване на цвета на карта с лицето надолу удвоява печалбата ви, докато неправилното отгатване води до загуба на сумата. Ако продължите да правите правилни предположения, можете да повторите този процес до 5 пъти.

Дизайн и саундтрак

40 Shining Crown SymbolДизайнът на 40 Shining Crown остава верен на своя предшественик Shining Crown. Играта включва колекция от класически слот символи, сред които череши, лимони, портокали, грозде, сливи и дини, както и BAR, семица, знак за долар, лилава звезда и кралска корона, която служи като Wild символ. Фонът на барабаните е в еднообразен нюанс на ярко червено, което запазва дизайна на играта изчистен и ясен.

Макар че дизайнът и темата не въвеждат новаторски елементи, те имат непреходна привлекателност, особено за ентусиастите, които ценят традиционния вид и усещане на ротативките.

Нашето заключение

40 Shining Crown е усъвършенствана версия на оригиналната Shining Crown, която включва само 10 печеливши линии. Тази игра разполага с класически символи на плодове, семпъл и традиционен дизайн и функция Gamble за потенциално удвояване на печалбите. Предлага опростен геймплей, който все пак остава възнаграждаващ, особено благодарение на джакпот функциите. Независимо дали ще изберете версията с джакпота Bell Link на EGT, или тази с Clover Chance, можете да се стремите към значителни награди. Това прави 40 Shining Crown подходящ избор за тези, които ценят традиционното слот изживяване с възможност за значителни печалби.

40 Shining Crown в сравнение към други слотове

Име:40 Shining CrownDevilish FortunesLucky Joker 100Rock the Cash BarMad CarsFire Toad
Провайдър:EGT DigitalTriple Edge StudiosAmaticYggdrasil GamingPush GamingPlay'N Go
Печеливши канали:4072010016807501024
Бонус:НеНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен5,000х Залога2,000 х Залога6,580 х Залога25,000 x Залога5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Изчистен и ясен дизайн

 • Разширяващ се Wild символ

 • Две версии на играта с различни джакпоти

Минуси:
 • Може да не се хареса на играчите, които търсят сложни функции в основната игра

 • Темата може да не се хареса на някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 40 Shining Crown

40 Shining Crown

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 40 Shining Crown. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 40 Shining Crown.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

40 Shining Crown
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в 40 Shining Crown. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в 40 Shining Crown.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 40 Shining Crown. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от 40 Shining Crown. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

Често задавани въпроси

Какви символи включва 40 Shining Crown?

Ще срещнете класически плодови символи като череши, лимони, портокали, грозде, сливи и дини, както и BAR, седморка, долар Scatter, лилава звезда Scatter и Wild, представен от кралска корона.

Каква роля играят Scatter символите в 40 Shining Crown?

Има два Scatter символа. Scatter символът долар може да се падне на всички барабани и предлага печалби за комбинации от 3, 4 или 5. Scatter символът лилава звезда се появява само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан и предоставя печалби за комбинации от три.

Какви са джакпотите в 40 Shining Crown?

40 Shining Crown има две версии на играта: една, която предлага джакпота Bell Link, и една, която предлага джакпота Clover Chance.

Как се задейства джакпот функцията Bell Link в 40 Shining Crown?

Джакпот функцията Bell Link се активира, когато след завъртане в основната игра на екрана има общо 5 или повече символа камбана. В този случай получавате 3 безплатни завъртания Bell Link, за да опитате късмета си да спечелите джакпота.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238