40 Super Fruits

40 Super Fruits Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.87%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 40 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:200,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за 40 Super Fruits

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за 40 Super Fruits

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

EGT Digital продължава серията си от слотове с плодова тематика с 40 Super Fruits – игра, която напомня на предишното им издание 40 Super Hot. Подобно на предходната игра, 40 Super Fruits разполага с 40 печеливши линии, но с подобрени графики и набор от класически плодови символи, Wild седмици и скатери. Това, което отличава тази игра, е джакпотът Clover Chance, който предлага на играчите вълнуващата възможност да спечелят един от четирите прогресивни джакпота.

Функции и бонуси

В 40 Super Fruits ще откриете слот с пет барабана, четири реда и 40 фиксирани печеливши линии. Печелившите комбинации се формират отляво надясно, като се започва от най-левия барабан. Играчите имат възможност да правят залози от 0,40 до 200, благодарение на различните налични опции за залози.

Wild и Scatter: Освен класическите платежни плодови символи, в играта има и символ 7, който служи като Wild. Този символ може да замени всеки печеливш символ в комбинация, с изключение на скатерите. Scatter символът, представен от лилавата звезда, предлага най-високата печалба в играта, когато уцелите комбинация от тях.

40 Super Fruits Clover JackpotДжакпот Clover Chance: Една от най-вълнуващите функции е джакпотът Clover Chance, който може да се задейства на случаен принцип в края на завъртане. Тази функция предоставя на играчите възможността да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на рунда играчите избират измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Дванадесет сандъка съдържат символи на перли в червено, зелено, синьо и лилаво, които съответстват на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина в зелено, синьо и лилаво. За да преминат към следващото ниво на джакпота, играчите трябва да съберат някой от специалните символи детелина заедно с трите съответни символа перли. Ето как работи играта:

 • Mini Jackpot: Печели се, когато съберете 3 лилави перли.
 • Minor Jackpot: Печели се, когато съберете 3 сини перли или 3 лилави перли заедно с лилава детелина.
 • Major Jackpot: Печели се, когато съберете 3 зелени перли или 3 сини перли заедно със синя детелина.
 • Голям джакпот: Печели се, когато съберете 3 червени перли или 3 зелени перли заедно със зелена детелина.

40 Super Fruits Free PlayGamble: Ако постигнете печалба, равна или по-ниска от определен праг (в зависимост от размера на залога), ще имате възможност да удвоите печалбата си. Като натиснете бутона x2 при постигане на определената печалба, ще влезете в рунда Gamble. В центъра на екрана се появява обърната карта, която може да бъде една от четирите бои: каро, спатия, пика и купа. Играчите могат да направят предположение, като изберат червено или черно. Когато картата се разкрие, правилното предположение удвоява сумата и се появява друга карта с лицето надолу за ново предположение, като са възможни до 5 опита за залагане. Рундът приключва, когато играчът изтегли печалбата си, направи грешно предположение или изчерпи опитите си за залагане.

Дизайн и саундтрак

40 Super Fruits възприема минималистичен подход с ограничен набор от плодови символи, сред които череши, портокали, лимони, сливи, дини, грозде, класическия символ 7 и лилавата звезда Scatter. Фонът е семпъл и се състои от един-единствен цвят, който насочва вниманието на играча към барабаните и символите. Цялостният дизайн на играта е опростен и фокусиран, което определено може да се хареса на предпочитанията на някои фенове.

40 Super Fruits Bell Link

40 Super Fruits Bell LinkСъществува втора версия на слота 40 Super Fruits, наречена 40 Super Fruits Bell Link, която включва подобни функции с някои промени. Нека разгледаме по какво си приличат двете игри и къде се различават.

И двете игри имат сходен дизайн с едни и същи символи на плодове, Wild и Scatter. Функцията Gamble остава същата и в двете. Колкото до разликите, опциите за залагане варират от 0,50 до 50 в 40 Super Fruits Bell Link. Но по-голямата промяна е в джакпота.

В 40 Super Fruits Bell Link ще срещнете джакпота Bell Link вместо джакпота Clover Chance. Ето как работи тази функция: Ако общият брой на символите камбани, включително червени, зелени, сини, лилави, златни и Reels Boost, достигне пет или повече след едно завъртане, се задейства функцията Bell Link. След това играчите получават 3 безплатни завъртания Bell Link. Нека разгледаме наградите, свързани със символите:

 • Червена камбана: Награждава Grand Jackpot, когато се паднат три.
 • Зелена камбана: Награждава Major Jackpot, когато се паднат три.
 • Синята камбана: Награждава Minor Jackpot, когато се паднат три.
 • Лилава камбана: Награждава Mini Jackpot, когато се паднат три.
 • Златна камбана: Награждава от 1 до 100 пъти общия залог в края на функцията Bell Link.

40 Super Fruits JackpotВсички символи с камбани от задействащото завъртане остават на мястото си до края на Free Spins, по време на които се падат само символи с камбани. Всеки нов символ на камбана, който се приземи, връща броя на завъртанията на 3. Ако успеете да запълните екрана с 20 символа на камбани, видимите награди се умножават по х4, ако сред задействащите символи е била камбаната Reels Boost, или по х3, ако не е била. Когато вместо това се паднат от 15 до 19 символа, наградите получават множител х2.

При приключване на Free Spins, ако на екрана има по-малко от три червени символа Grand bell, те получават произволни суми, вариращи от 50x до 100x. Освен това в края на Free Spins камбаната Reels Boost се трансформира в златна камбана на стойност 10x.

Нашето заключение

Включвайки 40 печеливши линии, уайлд символи, скатери и интригуващия джакпот Clover Chance или Bell Link Jackpot, ако играете тази версия, 40 Super Fruits предлага балансирана комбинация от класически и иновативни геймплей елементи. Опростеният дизайн и визуално привлекателните графики подобряват цялостното преживяване от играта. С гъвкавите си възможности за залагане този слот е подходящ за широк кръг играчи. Ако търсите както забавление, така и възможност за големи печалби, 40 Super Fruits е препоръчителен за любителите на слотове с плодова тематика.

40 Super Fruits в сравнение към други слотове

Име:40 Super FruitsPirots 3Dance with the DevilHot 777 DeluxeSpartan KingDiamond Plus
Провайдър:EGT DigitalELK StudiosSkywindWazdanPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:40N/A2554010
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:Прогресивен10,000х Вашият залог10,000 х Залога7,480 x ЗалогаProgressive

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Гъвкави възможности за залагане

 • Визуално привлекателни графики

 • Вълнуващи джакпоти

 • Уайлдс и скатери

Минуси:
 • Ограничени функции в сравнение с други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 40 Super Fruits

40 Super Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 40 Super Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 40 Super Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

40 Super Fruits
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 40 Super Fruits. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 40 Super Fruits. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 40 Super Fruits.

Видео на 40 Super Fruits

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на 40 Super Fruits?

40 Super Fruits разполага с 40 печеливши линии, уайлд символи, скатери и интригуващия джакпот Clover Chance или джакпот Bell Link, ако играете версията 40 Super Fruits Bell Link.

Какви опции за залагане са на разположение в 40 Super Fruits?

Играчите могат да избират от гъвкав набор от опции за залагане, започващи от 0,40 и стигащи до 200, с различни възможности за фиксиран залог и номинал. Във версията Bell Link залозите започват от 0,50 и достигат до 50.

Как работи джакпотът Clover Chance в 40 Super Fruits?

Джакпотът Clover Chance е случайно задействана функция, която предлага на играчите шанса да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. За да спечелят, играчите трябва да съберат определени символи на перла и детелина, съответстващи на нивата на джакпота.

Какво представлява джакпотът Bell Link в 40 Super Fruits?

В 40 Super Fruits Bell Link джакпотът Bell Link замества джакпота Clover Chance. Тази функция се активира, когато общият брой на символите камбана достигне 5 или повече след едно завъртане. Играчите получават 3 безплатни завъртания Bell Link, като различните символи на камбани предлагат различни награди, включително джакпоти и множители.

Мога ли да играя 40 Super Fruits на мобилен телефон?

Да, 40 Super Fruits е оптимизирана за всички устройства, така че играчите могат да се наслаждават на играта в движение.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове