5 Lions

5 Lions Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 5 Lions

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:250,00
Джакпот:10,000£
Скатер:Да

Детайли за 5 Lions

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000£

Ревю за 5 Lions

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

5 Lions е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 5 барабана, 3 реда и 243 начина за печалба. По време на бонуса за безплатни завъртания се прилага множител на печалба до 40 х залога и можете също така да задействате отново повече завъртания, като приземите повече скатер символи.

5 Lions е зашеметяващ онлайн слот, който включва живи графики и символи, облицовани със злато. Той предлага 243 Ways to Win и много възможности за големи печалби. Символите в играта са ярки и живи. Всичко е облицовано в злато и ще бъдете хипнотизирани от цялостния вид на този слот. Всички високоплатени символи са златни статуи, изобразяващи животни от китайски легенди. Фонът е изпълнен с красиви сини вълни, което със сигурност ще ви създаде приятно настроение. Въпреки че има много онлайн слотове, базирани на азиатската култура, графиката на 5 Lions е модерна и различна, и със сигурност се отличава от други подобни игри.

5 Lions от Pragmatic Play предлага широк диапазон от залози, които започват от 0,50 и стигат до 250,00 монети на завъртане. Играта има RTP (връщане към играч) от 96,5%. Този процент на изплащане се отнася до сумата пари, която играчите могат да очакват да спечелят за всеки £100, които залагат. Това също е игра с висока волатилност. Това означава, че играта изплаща по-щедри награди, но те се присъждат по-рядко, отколкото биха били при игра с по-ниска волатилност.

За да спечелите, всичко, което трябва да направите, е да поставите три или повече съвпадащи символа на една и съща печеливша линия. Най-голямата налична награда е на стойност 20 пъти х вашия залог и се изплаща от символа на златен дракон. За да ви помогне да постигнете повече печеливши комбинации, лъвът е Wild символ. Той също така може да приложи множител към вашата печалба на стойност до 40x!

Когато три или повече скатер символа попаднат на барабаните, вие ще задействате кръга на безплатни завъртания. Ще можете да избирате от една от следните опции:

 • 25 безплатни завъртания с Wild множител 2x, 3x или 5x
 • 20 безплатни завъртания с Wild множител 3x, 5x или 8x
 • 15 безплатни завъртания с Wild множител 5x, 8x или 10x
 • 13 безплатни завъртания с Wild множител 8x, 10x или 15x
 • 10 безплатни завъртания с Wild множител от 10x, 15x или 30x
 • 6 безплатни завъртания с Wild множител от 15x, 30x или 40x
 • Мистериозен брой безплатни завъртания с мистериозен брой Wild множители

В днешно време не се случва често онлайн слотове да ви дават възможност да изберете свой собствен бонус за безплатни завъртания. Това ви позволява да изберете опция, която отговаря на вашите игрови вкусове, тъй като търсещите адреналин играчи ще търсят по-малко безплатни завъртания с по-висок множител, докато тези, които обичат да играят на сигурно, ще търсят повече безплатни завъртания с по-нисък множител.

5 Lions в сравнение към други слотове

Име:5 LionsLand Of The FreeHotel Yeti WayWizarding WinsBeef Lightning MegawaysThe Final Countdown
Провайдър:Pragmatic PlayNolimit CityPlay'N GoBooming GamesBig Time GamingBig Time Gaming
Печеливши канали:2431024409625117,6494096
Бонус:НеДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000£57,000х Залога30,000 х Залога5,000 х Залога56 000 х Залога36,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 5 Lions

5 Lions

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 5 Lions. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 5 Lions.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

5 Lions
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете 5 Lions. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от 5 Lions. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете 5 Lions в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944