7 Gold Fruits

 • Доставчик:

  4ThePlayer

 • Тип:

  10 Линии

7 Gold Fruits Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за 7 Gold Fruits

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:12,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за 7 Gold Fruits

Разработчик: 4ThePlayer
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,000х Залога

Ревю за 7 Gold Fruits

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

7 Gold Fruits е слот, представен от 4ThePlayer. Разположен на класическа грид мрежа 5х3 с 10 печеливши линии и RTP от 96%, играта предлага на играчите си комбинация от традиционна слот механика и набор от уникални бонуси. Тази игра е стандартен плодов слот със смесица от ангажиращи бонус обрати, идеален за напреднали играчи и начинаещи.

Функции и бонуси

Слотът 7 Gold Fruits предлага традиционна грид мрежа 5×3. Този слот включва 10 печеливши линии и предоставя стандартен процент RTP от 96%. Той въвежда разнообразни функции, които подобряват традиционния геймплей и добавят допълнително ниво на вълнение.

Big 7 Prizes: Играчите могат да се сблъскат с наградите Big 7, които се проявяват върху символите „7“, разположени на най-отдалечения десен барабан. За да получат награда Big 7, играчите трябва да подредят тези символи с други символи „7“ в основната игра или по време на безплатните завъртания, или да ги запазят на място по време на кръга с повторни завъртания. Наградите включват Big, Super, Mega и Ultra, като всяка от тях умножава залога съответно по 100x, 250x, 1000x и 5000x.

7 Gold Fruits BonusGold Cash Stacks: По време на всяко завъртане символ на плод има шанс да се превърне в златен стек с плодове. Тази функция е ексклузивна за един вид плод на завъртане. Появата на златен плод позволява образуването на линия с обикновените му аналози. Успехът при подреждането им осигурява определена печеливша линия заедно с парична награда, показана от златните плодове.

Безплатни завъртания: В началото на рунда се избира произволен плод, който се превръща в Златна плодова бомба. При формиране на линия тези бомби се взривяват, създавайки поредица от Gold Fruit символи , всеки със собствена парична награда на съответните барабани. Играчите имат право на печалби от линиите и получават всички видими парични награди, независимо от позицията си на печелившите линии.

Cash Bombs: Всяка парична бомба, която се приземи, въвежда произволна купчина златни плодове, която покрива целия барабан. Тази функция увеличава потенциала за значителни печалби.

7 Gold Fruits RespinVault Scatters: Попадането на 3, 4 или 5 Scatter символа от трезора задейства печалби съответно от 0,2х, 1х или 20х залога и дава достъп до бонус кръг. В този момент играчите могат да избират дали да се включат в кръга с безплатни завъртания или да се възползват от функцията Respins. Допълнително предимство е, че скатерите от трезора действат като Wild символи и ефективно заместват обикновените символи за формиране на печеливши комбинации.

Respins: В този рунд всяка позиция в решетката е свободна или покрита със златен плод, всеки от които има парична стойност. Започвайки с 3 повторни завъртания, появата на златен плод възстановява броя им. Паричната награда на всяка образувана линия в този кръг се удвоява, като този мултипликатор може да се приложи многократно, ако чрез един символ се постигнат печалби от няколко линии. Заемането на всички 15 позиции гарантира наградата Big 7 в крайния слот. Този кръг продължава, докато всички свободни места не бъдат запълнени или докато не изтекат повторните завъртания на играча.

Buy Feature: За по-добро игрално изживяване играчите имат възможност да закупят Bomb Spin, обещаващ печалба с поне един символ Cash Bomb за 40 пъти залога, с RTP от 96,5%, или да получат директен достъп до бонус рунда за 80 пъти залога, с RTP от 96,1%.

Дизайн и саундтрак

7 Gold Fruits DesignРазположен в банков трезор, слотът 7 Gold Fruits има ярък и цветен дизайн. Интересно е, че въпреки името си, темата за плодовете в играта е отразена предимно в символите на барабаните, а не в цялостния дизайн. Играта умело съчетава темата за сигурния трезор с класическите символи на машините за плодове, което води до визуално привлекателен контраст. Символите, включващи разнообразни плодове като ягоди, грозде, лимони, портокали, сливи, череши и дини, както и камбанка и символ „7“, внасят традиционен щрих в модерната обстановка. Визуализацията е придружена от добре подбран саундтрак, който допълва темата на играта.

Светът на слотовете с плодова тематика е огромен и непрекъснато се разширява. Сред безбройните игри, които включват тази тема, има няколко забележителни скорошни издания, които си струва да бъдат споменати. Сред тях са Pineapple Pop на Neon Valley Studios и Juicy Fruits Multihold на Pragmatic Play, които внасят свеж обрат в класическия мотив.

Нашето заключение

Слотът 7 Gold Fruits на 4ThePlayer предлага редица завладяващи функции, които повишават нивото на игралното изживяване. Играчите имат достатъчно шансове да спечелят големи суми с Big 7 Prizes, Gold Cash Stacks и безплатни завъртания. Добавянето на Cash Bombs и Vault Scatters допринася за вълнението при всяко завъртане. С ефекта си на множител функцията за повторни завъртания осигурява вълнуващ бонус кръг. Независимо дали сте опитен играч, или новак в слотовете, комбинацията от традиционни плодови символи, модерна обстановка на банков трезор и добре съчетан саундтрак правят тази игра задължителна за тези, които търсят класически чар и иновативни функции.

7 Gold Fruits в сравнение към други слотове

Име:7 Gold FruitsAll Ways FruitsSpiñata PiñataUltra BurnTree of LightRegal Streak
Провайдър:4ThePlayerAmaticStakelogicPragmatic PlayEvoplay EntertainmentRed Tiger Gaming
Печеливши канали:10243405103
Бонус:ДаДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаНеДаНеДаНе
Джакпот:12,000х Залога250,0005,000х Залога5000 х Залога5,000 х Залога9,545 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателни игрови функции

 • Разнообразие от бонус кръгове

 • Висок потенциал за значителни печалби

 • Ярък и цветен дизайн

 • Уникална комбинация от теми

Минуси:
 • Различни стойности на RTP за опциите за вход

 • Дизайнът на играта може да не отговаря на всички предпочитания

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 7 Gold Fruits

7 Gold Fruits

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 7 Gold Fruits. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 7 Gold Fruits.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

7 Gold Fruits
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че 7 Gold Fruits попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете 7 Gold Fruits, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите 7 Gold Fruits с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете 7 Gold Fruits. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

Често задавани въпроси

Какво представляват Gold Cash Stacks и как работят?

Gold Cash Stacks се отнасят само за един вид плод на завъртане. Когато се появят, те могат да образуват линии с обикновени плодове от същия вид, което води до парични награди.

Какво добавят паричните бомби към геймплея на 7 Gold Fruits?

Когато се появят, Cash Bombs въвеждат случайни купчини златни плодове, които покриват целите барабани, увеличавайки шансовете Ви за значителни печалби.

Има ли възможност за закупуване на функция в 7 Gold Fruits?

Да, играчите могат да подобрят игровото си изживяване, като закупят Bomb Spin, гарантиращ печалба с поне един символ Cash Bomb, или да получат директен достъп до бонус кръг за различно изживяване, като и двете опции имат съответните RTP проценти.

Мога ли да играя 7 Gold Fruits на мобилен телефон?

Да, 7 Gold Fruits е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:22 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238