7 Piggies

7 Piggies Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за 7 Piggies

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали7
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,07
Макс. Залог:35,00
Джакпот:1500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за 7 Piggies

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали7
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,07
Макс. Залог:35,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1500 х Залога

Ревю за 7 Piggies

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

7 Piggies е онлайн слот с 7 печеливши линии от Pragmatic Play, който предлага печалба от 1500 x залога. С причудлива тема, този слот ще ви забавлява и със сигурност ще ви предложи интересен геймплей. 7 Piggies е забавна, интересна и  използва някои прости и изчистени механики. Това означава, че играчите могат да се насладят на опростено игрово изживяване, без набор от сложни функции.

Играта има страхотна анимация и завладяваща графика. Символите са представени от забавни прасенца в анимационен стил. Те са цветни, забавни и се появяват, като подредени символи, за да увеличат потенциалните изплащания. Тъй като тази игра има ниско до средно ниво на волатилност, тя ще ви осигури чести изплащания и добра възвръщаемост.

7 Piggies е визуална наслада, която идва със страхотни функции. Има широк диапазон от залози, които започват от 0,07 и достигат до 35,00 £ на завъртане. Когато приземите три или повече съвпадащи символа на една и съща печеливша линия ще задействате печеливши комбинации. Най-високото изплащане се присъжда от wild символа, което осигурява награда на стойност 1500 x  вашия залог. 

Основната атракция в играта е бонус нивото с безплатни завъртания. Ако приземите три Scatter символа, ви очаква забавление! По този начин ще задействате изключително важната функция за безплатни завъртания, при която първоначално получавате пет безплатни завъртания, към които може да добавите екстри. Пред вас ще се появят три врати, зад които има 3, 5, 8 или 10 допълнителни безплатни завъртания или 1x, 2x, 3x или дори 5x множители. Вашият избор може да доведе до максимум 15 безплатни завъртания с 6x множител. Има и още! Ако получите три или повече скатера по време на функцията, можете да задействате отново друг кръг безплатни завъртания. Всъщност няма ограничение за броя пъти, в които можете да задействате повторно тази функция. По същество това може да означава невероятен брой безплатни завъртания с 6x множител, ако имате късмет!

Символът, който ви дава най-голяма награда в 7 Piggies е впечатляващият златисто оцветен крал на прасетата, който е и Wild символ в играта. Предлагайки награди от 50, 400 и 1500 х залога монети, ако получите три, четири или пет Wild символа, на която и да е от печелившите линии на играта, той също така замества всеки друг символ с изключение на скатера, за да ви осигури още повече възможности за печалба.

7 Piggies в сравнение към други слотове

Име:7 PiggiesTropical WildsSecrets of the TempleCastle of FireDark SummoningMr Macau
Провайдър:Pragmatic PlayRabcatRed RakePragmatic PlayHacksawBetSoft
Печеливши канали:7252437292420
Бонус:НеНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:1500 х Залога3,000 х Залога1,458 x Залога8,000х Залога10,666х Залога50,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в 7 Piggies

7 Piggies

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в 7 Piggies. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от 7 Piggies.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

7 Piggies
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че 7 Piggies може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в 7 Piggies. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в 7 Piggies.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за 7 Piggies и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944