ArcanaPop

 • Доставчик:

  AvatarUX

 • Тип:

  Много Линии

ArcanaPop Demo

Налично на:

телефон

RTP

50%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за ArcanaPop

Разработчик: AvatarUX
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали59,049
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:20,000х Вашият залог
Скатер:Не

Детайли за ArcanaPop

Разработчик: AvatarUX
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали59,049
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000х Вашият залог

Ревю за ArcanaPop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

ArcanaPop е онлайн слот игра, разработена от AvatarUX. Действието в нея се развива в древна сграда, пълна със свещи, книги и мистични артефакти, които придават интересен облик на цялостното преживяване. Този слот разполага с широк спектър от възможности за печалба с многобройните печеливши линии, които предлага. Играта се отличава с уникалните си функции, които увеличават потенциала за печалба.

Игрални функции и бонуси

ArcanaPop е слот игра, известна с уникалните си характеристики, като например 96% RTP и средна волатилност. Играта предоставя до 59 049 начина за печалба, като всеки три съвпадащи символа на съседни барабани представляват печалба. Освен това тя разполага с механизма PopWins. При тази механика печелившите символи „изскачат“ и се заменят с два нови символа, като ефективно увеличават височината на барабана. Този процес продължава, докато се генерират нови печалби.

ArcanaPop WildСвободни завъртания: Те се задействат чрез разширяване на барабаните до 6 символа височина в основната игра. След като бъде задействан, режимът на безплатни завъртания започва с барабани с височина 6 символа и може да се разшири до 9. Височината на барабаните не се възстановява напълно между завъртанията, а се свива до височината на най-късия барабан. Първоначално играчите получават 6 безплатни завъртания, но този брой може да се увеличи, а допълнителните функции могат да се активират чрез печалби на колелото Gamble.

Функцията Free Spins започва с множител 2 пъти, като всяка следваща печалба по време на рунда PopWins увеличава множителя с 1 път след изчисляване на печалбите. Ръстът на множителя се повишава до 4 пъти за печалба, ако всички барабани са разширени. Освен това печалбите по време на PopWins-рунда могат да предоставят на случаен принцип до три допълнителни Free Spins.

 • Fortune Change: Тази функция избира символ на случаен принцип и заменя всички екземпляри на барабаните с произволно избран символ с по-висока стойност за това завъртане. Символът се връща обратно при следващото завъртане.
 • Major Arcana: Понякога символите могат да се трансформират в колосален символ с размер 2х2 или 3х3. Всяко безплатно завъртане може да донесе различен Colossal Symbol, който не се появява след Pop-Wins.
 • Oracle Mode: Комбинира Major Arcana и Fortune Change, като позволява на колосалните символи да се възползват от подобренията на Fortune Change.

ArcanaPop GameplayКолело за залагане: Преди да започнат безплатните завъртания, играчите могат да завъртят колелото за залагане, за да увеличат потенциално безплатните си завъртания и да отключат произволна функция. Печалбата осигурява допълнителни безплатни завъртания и активира функциите Fortune Change, Major Arcana или Oracle Mode. Загуба на хазартното колело връща играчите в основната игра без Free Spins.

Закупуване на функции от Xpress: Играчите имат възможност да закупуват функции директно от менюто Xpress:

 • Feature Gambles: Стойност 60x залога за до 10 безплатни завъртания и произволна функция.
 • Bonus: Стойност 60x залог, предлага безплатни завъртания с произволна функция.
 • Fortune Change: Струва 250x залога за 10 безплатни завъртания.
 • Major Arcana: Също на цена 250x залога за 10 безплатни завъртания.
 • Oracle Mode: Стойност 1000x залог.

Дизайн и саундтрак

Символи на ArcanaPopArcanaPop разполага с дизайн, разположен в древна сграда, заобиколен от свещи, карти и книги, създаващ класическа, мистериозна естетика. Игралната решетка включва символи като кралски карти и различни тематични икони като глобус, везна и мистични персонажи. Фината фонова музика допълва обстановката, подобрявайки цялостното преживяване от играта.

За играчите, които търсят подобни теми и геймплей, игри като Orb of Destiny от Hacksaw Gaming и Castle of Fire от Pragmatic Play са перфектни алтернативи.

Нашето заключение

ArcanaPop предлага редица ангажиращи функции, като например уникалната механика PopWins, която удължава барабаните и увеличава начините за печалба при всяко успешно завъртане. Кръгът на безплатните завъртания е подсилен от прогресивни множители и потенциал за получаване на допълнителни завъртания. Освен това Gamble Wheel въвежда стратегически избор, давайки на играчите възможност да увеличат Free Spins и да отключат нови, възнаграждаващи функции. С трансформациите на символите и разширяващите се барабани, всяко изиграване предлага разнообразно игрално изживяване без прекомерна сложност.

ArcanaPop в сравнение към други слотове

Име:ArcanaPopBig Bang BoomThe Magic CauldronMuertos Multiplier Megaways12 ZodiacVampire Riches DoubleMax
Провайдър:AvatarUXNetEntPragmatic PlayPragmatic PlayHabaneroYggdrasil Gaming
Печеливши канали:59,049 256-10,000Cluster pays1518243
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:20,000х Вашият залог 4,300x Залога5,000 х Залога5,000 х ЗалогаProgressive Jakpot25,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Прогресивни множители във Free Spins

 • Механиката PopWins разширява барабаните

 • Достъпност на множество платформи

Минуси:
 • Сложността на функциите може да се окаже непосилна за начинаещите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в ArcanaPop

ArcanaPop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в ArcanaPop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от ArcanaPop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

ArcanaPop
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и ArcanaPop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в ArcanaPop. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в ArcanaPop.

Често задавани въпроси

Какви са специалните характеристики на ArcanaPop?

Този слот разполага с механиката PopWins, прогресивни множители по време на Free Spins и Gamble Wheel. По време на Free Spins барабаните могат да се разширяват допълнително, а множителите се увеличават при последователни печалби. Gamble Wheel позволява на играчите да спечелят допълнителни Free Spins и да активират функции като Major Arcana или Fortune Change.

Как се задействат безплатните завъртания в ArcanaPop?

Безплатните завъртания се активират, когато по време на основната игра барабаните се разширят до шест символа. След като се активират, Free Spins започват с барабани с шест символа, като могат да се разширят до девет символа.

Има ли бонус кръг в ArcanaPop?

Да, ArcanaPop разполага с бонус рунд с безплатни завъртания, който може да бъде подсилен с помощта на Gamble Wheel. Това колело може да увеличи броя на Free Spins и да добави специални функции, като значително повлияе на потенциалните печалби по време на бонус рунда.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238