Atlantis Crush

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Scatter Pays

Atlantis Crush Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.09%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Atlantis Crush

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Atlantis Crush

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Atlantis Crush

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Atlantis Crush е онлайн слот игра, разработена от Relax Gaming. На фона на джунглата тази визуално забележителна игра привлича играчите с атрактивния си дизайн и подобрява игралното изживяване. Освен това този слот предлага разнообразни функции, които не само увеличават шансовете за печалба, но и правят геймплея по-интересен и изпълнен с интригуващи възможности.

Игрални функции и бонуси

Atlantis Crush е онлайн слот с RTP от 96,06%. Поставена върху решетка 5х5, играта предлага висока волатилност и скатерна система за изплащане, която увеличава потенциала за множество печалби. За да спечелят, играчите трябва да съчетаят поне четири еднакви печеливши символа навсякъде в решетката. След това печелившите символи се премахват и на тяхно място се появяват нови.

Atlantis Crush WildBlock Symbols: Играта включва 9 различни блокови символа, всеки от които притежава уникални характеристики. За да окажат влияние върху играта, тези символи трябва първо да бъдат активирани:

 • Празен блок – Без специални ефекти.
 • Хоризонтален разрушител – Активира и премахва всички Блокове в един и същи ред.
 • Вертикален разрушител – Активира и премахва всички Блокове и платежни символи в една и съща колона.
 • Диагонален разрушител – Активира и премахва Блокове и платежни символи в 4-те му ъгъла.
 • Бонус блок – Увеличава брояча на безплатните завъртания с числото върху блока.
 • Блок с множител – Добавя стойността си към общия брояч на множителите, който започва от x0 и увеличава печалбите, когато е над x0. Множителите варират от 2х до 500х.
 • Блок с огнени скъпоценни камъни – Премахва всички символи от огнен клас (червени), като позволява на следващите да паднат само идентични символи.
 • Воден блок със скъпоценни камъни – Премахва всички символи от воден клас (сини), като след това падат идентични символи.
 • Растителен блок със скъпоценни камъни – Премахва всички символи от растителен клас (зелени), след което падат идентични символи.

Atlantis Crush BonusФункция „Унищожаване на всички печеливши символи“: Ако всички печеливши символи бъдат премахнати в една каскада, следващата каскада ще съдържа само идентични символи, но това не продължава безкрайно.

Функция „Унищожаване на всички блокове“: Ако в една каскада бъдат премахнати всички символи с блокове, до края на игровия рунд ще се появят само блокове с множители, бонуси и скъпоценни камъни.

Свободни завъртания: Активира се, когато в един и същи рунд се използват 3 или повече Бонус блока, като общият брой на безплатните завъртания съответства на сумата от числата върху активираните Бонус блокове. Умножителят от завъртането, което е активирало Free Spins, се пренася и не се нулира между рундовете. Активирането на допълнителни Bonus Blocks по време на тази функция увеличава брояча на Free Spins.

Atlantis Crush WinSuper Free Spins: Понякога задействането на Free Spins може да доведе до Super Free Spin, при който се появяват само Multiplier, Bonus и Gem Blocks, което увеличава шанса за по-големи печалби.

Функция „Купуване“: Тази функция е налична само в основната игра. Функцията „Купуване на безплатни завъртания“ започва с произволен брой безплатни завъртания, най-малко 3 и не повече от 10, и започва с множител 0x. Тази функция има RTP от 96,48% и струва 70x редовния залог на играча. Освен това има опция за функция „Купи супер безплатни завъртания“, която започва с 5 супер безплатни завъртания и множител 0x, има същия RTP от 96,48% и изисква залог от 250x редовния залог на играча.

Дизайн и саундтрак

Atlantis Crush SimvoliAtlantis Crush разполага с дизайн на тема джунгла с фон, изобразяващ планина, заобиколена от движещи се палми, което подсилва околната среда на играта. Решетката е оформена като каменен храм, охраняван от статуи на древни воини, и е изпълнена със символи, които включват елементи като огън, листа и вода, всеки от които е в различни червени, зелени и сини цветове, което допринася за визуалната привлекателност. Освен това съпътстващият саундтрак допълва темата, което допринася за приятно игрално изживяване.

За тези, които се интересуват от подобни теми и геймплей, игри като Zeus vs Hades Gods of War и Rise of Pyramids от Pragmatic Play предлагат сравними преживявания с увлекателен геймплей.

Нашето заключение

Atlantis Crush е онлайн слот игра, която се отличава с динамичния си набор от функции – създаден, за да поддържа геймплея едновременно вълнуващ и възнаграждаващ. Разнообразните блокови символи на играта, от разрушители до множители, подсилват всяко завъртане с потенциал за значителни печалби. Освен това опции като Купуване на безплатни завъртания и Супер безплатни завъртания позволяват на играчите стратегически да увеличат шансовете си за печалба. Освен това високата волатилност на играта, съчетана със системата за изплащане на Scatter, гарантира енергично изживяване с чести изненади. За тези, които търсят слот с уникални функции и възможност за значителни печалби, този слот е убедителен избор.

Atlantis Crush в сравнение към други слотове

Име:Atlantis CrushRainbow Ryan 2Sunny Fruits: Hold and WinFulong 88FishtasticChicken Night Fever
Провайдър:Relax GamingYggdrasil GamingPlaysonPlay'N GoRed Tiger GamingPear Fiction Studios
Печеливши канали:Scatter Pays4,09610243 to 57625243 up to 7,776
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Вашият залог20,000х залога£ 100,0005,000х your bet6,125х Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални характеристики

 • Функция Buy Feaure за стратегическа игра

 • Съвместим с мобилни устройства

Минуси:
 • Геймплея може да е сложен за начинаещи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Atlantis Crush

Atlantis Crush

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Atlantis Crush. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Atlantis Crush.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Atlantis Crush
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Atlantis Crush в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Atlantis Crush и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работи системата за Scatter печалби в Atlantis Crush?

Системата за изплащане на Scatter символи в играта позволява на играчите да печелят, ако получат четири или повече еднакви символа навсякъде в решетката, а не на определени печеливши линии.

Мога ли да купя безплатни завъртания в Atlantis Crush?

Да, играчите имат възможност да закупят безплатни завъртания и супер безплатни завъртания с определен множител на редовния си залог, което позволява по-голям контрол върху играта.

Има ли специални завъртания в Atlantis Crush?

Играта предлага безплатни завъртания и супер безплатни завъртания, които могат да се активират по време на игра или да бъдат закупени, което увеличава потенциала за по-големи печалби.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238