Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Aztec Gems Deluxe

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,09
Макс. Залог:90,00
Джакпот:22,519 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Aztec Gems Deluxe

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,09
Макс. Залог:90,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:22,519 х Залога

Ревю за Aztec Gems Deluxe

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Aztec Gems Deluxe е онлайн слот с 9 печеливши линии, разработен от Pragmatic Play. Характеристиките включват четири джакпота и бонус за повторно завъртане. RTP на този слот с висока волатилност е 96,5%, а главната му награда е на стойност 22 519 пъти вашия залог.

Aztec Gems Deluxe е римейк на едно от по-старите заглавия на разработчика, Aztec Gems. Това е второто „делуксно“ заглавие на Pragmatic Play, но с повече печеливши линии и напълно нов бонус, Aztec Gems Deluxe предлага на играчите чисто ново изживяване в онлайн игрите.

Външният вид на играта е доста подобен на оригиналната версия. Символите в тази игра включват различни скъпоценни камъни, всеки от които е поставен в ослепително ацтекско злато с древни маски, като специални символи. На заден план се възпроизвежда племенен саундтрак, заедно с фонови звуци, като духащ вятър и животински викове.

Геймплея на тази ротативка е изключително лесен и достъпен. След като играта се зареди, щракнете върху бутона “i”, за да прегледате таблицата за изплащане. Коригирайте нивото на залога си. Предлагат се залози между 0,09 и 90,00 монети. Прегледайте настройките си за автоматично възпроизвеждане, където можете също да зададете лимити за печалба и скорост на въртене. Натиснете бутона за възпроизвеждане и се забавлявайте. RTP (връщане към играч) на Aztec Gems е 96,5%. Това също е слот с висока волатилност – 4/5 от собствената скала за отклонение на Pragmatic Play.

С 9 печеливши линии, Aztec Gems Deluxe изисква от играчите да приземят три или повече съвпадащи символа на всяка от тези линии, за да спечелят. Wild символът е най-печелившия символ в играта, изплащайки награда от 27 пъти х залога за комбинация от три символа. Има и смесени победи. Червените и лилавите бижута могат да се появят заедно в печеливша комбинация, за да осигурят изплащания, което подобрява като цяло потенциала за печалба.

В Aztec Gems Deluxe няма бонус за безплатни завъртания, но играчите могат да задействат бонус за повторно завъртане, когато на барабаните се появят четири или повече скатера. Рундът започва с 3 повторения и метърът се нулира всеки път, когато друг символ кацне на барабаните. Всеки символ, който се появява на барабаните има стойност в долари и общата сума на всички символи се сумира в края на бонуса.

Ако успеете да запълните целия екран със символи, тогава ще получите две възможности. Можете или да получите множител от 2x, 3x, 5x, 8x или 10x, който ще се приложи към общата ви печалба в бонуса, или ще задействате Колелото на късмета. В кръга на колелото на късмета ще можете да задействате награди между 18x и 388x вашия залог или един от четирите предлагани джакпота:

 • Mini: 100x
 • Minor: 250x
 • Major: 500x
 • Grand: 1000x

Това обаче не означава, че главната награда от бонуса е 1000x. Общата ви бонусна награда ще се състои от печалбите ви по време на бонуса, които могат да бъдат на стойност до 22 519 пъти х вашия залог.

Aztec Gems Deluxe в сравнение към други слотове

Име:Aztec Gems DeluxeQueen of Riches Megaways5 FamiliesTreasure TempleSafari KingEmperor’s Dream
Провайдър:Pragmatic PlayBig Time GamingRed Tiger GamingPariPlayPragmatic PlayEGT Digital
Печеливши канали:9117,649102435010
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:22,519 х Залога50,0001000 х ЗалогаProgressive250,000Прогресивен

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Aztec Gems Deluxe. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Aztec Gems Deluxe.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Aztec Gems Deluxe
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Aztec Gems Deluxe. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Aztec Gems Deluxe.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Aztec Gems Deluxe в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944