Big Money Wheel

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  1024 Линии

Big Money Wheel Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Big Money Wheel

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1.024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:12,026х залога
Скатер:Да

Детайли за Big Money Wheel

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1.024
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,026х залога

Ревю за Big Money Wheel

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Big Money Wheel на NetEnt е онлайн слот игра с уникална мрежа от 6 барабана и висока волатилност. Опростеният ѝ дизайн, съчетан с атмосфера на музикална тематика, предлага завладяващо изживяване. Изчистените визуални ефекти и грууви саундтракът я правят привлекателна за феновете на слотове с музикална тематика. Тази игра е подходяща както за нови, така и за опитни играчи, като предоставя комбинация от забавление и предизвикателство.

Игрални функции и бонуси

Big Money Wheel BonusBig Money Wheel е завладяваща онлайн слот игра, разположена в сложна мрежа, включваща шест барабана с формация на редовете 2-2-4-4-4-4. Тази игра може да се похвали с коефициент на RTP от 96,07% и показва висока волатилност.

Монети: По време на играта във всеки момент могат да се появят монети, всяка от които е украсена със случайни множители, вариращи от 1х до 25х. Тези монети са представени в два размера: стандартният размер заема едно място, докато колосалните монети заемат 2х2 места. Колосалните монети се разполагат изключително на двата най-леви барабана и предлагат значителни множители от 50x или 100x. Обикновените монети могат да се появят и на мястото 2х2 вляво, като запазват същите стойности на множителите като колосалните си копия.

Respin: Активирането на Respin изисква да се падне колосална монета заедно с поне една обикновена монета. Ако по време на Respin се появят допълнителни монети, се предоставя още една. В края на Respins всички натрупани стойности на монетите се предоставят на играча.

Безплатни завъртания: Функцията Big Money Wheel се проявява като колосален Scatter символ, който се появява единствено на двата най-леви барабана по време на основната игра. Подсигуряването на този символ пренася играчите в по-голяма игрална зона 4×6 и инициира 3 безплатни завъртания. Рундът продължава със събиране на монети, тайни и празни символи. Всяка монета или мистериозен символ, които се приземяват, връщат завъртанията обратно на 3. Ако по време на завъртане не се приземи нито един символ, броят на завъртанията се намалява.

Big Money Wheel WildBig Money Wheel: Ако броячът на завъртанията достигне нула и има поне един тайнствен символ, се активира функцията „Големи пари“. Тук колелото се завърта, за да се спре потенциално на множители, вариращи от x5 до x1,000 или дори на двойни или тройни награди. Тази функция повишава стойността на всички паднали тайнствени символи, ако те съвпадат с множител. Ако се удари двойно или тройно, следва ново завъртане с увеличени стойности на множителите.

Бонус покупка: Играчите, които желаят да преминат направо към кръга с безплатни завъртания, могат да използват опцията за бонус покупка. Тази функция позволява на играчите да платят 90 пъти залога си за един гарантиран тайнствен символ на решетката или 150 пъти за минимум три тайнствени символа.

Дизайн и саундтрак

Big Money Wheel има семпъл, но ефективен дизайн с червен фон и фънки тема, украсена с музикални инструменти и танцуващи обувки. Интригуващото оформление на решетката и символите, вариращи от Вале до Асо, заедно с тематични елементи като плочи и бас китари, засилват визуалната привлекателност. Грууви саундтракът допълва жизнерадостните визуални ефекти.

Big Money Wheel СимволиЗа играчите, които се интересуват от слотове с музикална тематика, слотът 80sPop на AvatarUX може да се хареса с ясния си дизайн и грууви темата, като се отличава с различен стил на игра. Алтернативно, Feel The Beat на Hacksaw Gaming предлага по-детайлен дизайн за тези, които търсят по-богато визуално изживяване.

Нашето заключение

Big Money Wheel от NetEnt предлага уникална мрежа от 6 барабана и висока волатилност за увлекателно слот изживяване. Функциите на играта, включително обикновени и колосални монети, респинации и безплатни завъртания, поддържат геймплея вълнуващ и възнаграждаващ. Въпреки че дизайнът ѝ е семпъл, страхотният саундтрак подобрява цялостното изживяване. Тази игра е идеална за играчи, които харесват простите, но вълнуващи слот механики, което я прави солиден избор за нови и опитни играчи.

Big Money Wheel в сравнение към други слотове

Име:Big Money WheelApex Strike MegawaysYo-Ho GoldKing Arthur 10k WaysLara Croft Temples and TombsAlaskan Fishing
Провайдър:NetEntIron Dog Studio3 Oaks GamingReelPlayMicrogamingMicrogaming
Печеливши канали:1.024До 200,7042510,000243243
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:12,026х залога10,000х Залога25,225х x Залога9,141х Залога1000£125,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникална мрежа с 6 барабана

 • Висока волатилност с потенциал за големи печалби

 • Увлекателни функции Respin и Free Spins

Минуси:
 • Опростеният дизайн може да не се хареса на всеки

 • Колосалните монети се появяват само на най-левите барабани.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Big Money Wheel

Big Money Wheel

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Big Money Wheel. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Big Money Wheel.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Big Money Wheel
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Big Money Wheel попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Big Money Wheel, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Big Money Wheel с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Big Money Wheel. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Big Money Wheel и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Big Money Wheel?

Big Money Wheel има RTP от 96,07% и е слот игра с висока волатилност.

Можете ли да задействате респина в Big Money Wheel?

При падане на колосална монета заедно с поне една друга монета се задейства функция Respin. Ако по време на Respin се появи монета, се присъжда още един Respin. Когато Respins приключи, се присъждат стойностите на монетите.

Как работят безплатните завъртания?

Безплатните завъртания се задействат от колосален Scatter символ на двата най-леви барабана, който премества играчите в решетка 4х6 и дава три безплатни завъртания. Символите „Монета“ или „Мистерия“ връщат броя на завъртанията на три, а символите „Без“ ги намаляват.

Какво представлява опцията Bonus Buy?

Играчите могат да се включат в кръга с безплатни завъртания, като платят 90 пъти залога си за един гарантиран тайнствен символ или 150 пъти за поне три, което осигурява по-бърз достъп до бонусните функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:23 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238