Bison Rising Reloaded Megaways

Bison Rising Reloaded Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Bison Rising Reloaded Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналидо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:25,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bison Rising Reloaded Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналидо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х Залога

Ревю за Bison Rising Reloaded Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bison Rising Reloaded Megaways на Blueprint Gaming връща играчите в необузданата пустош, която вдъхнови предишния им слот Bison Rising Megaways. Оставайки вярна на природната си тематика, тази игра може да се похвали с до 117 649 начина за печалба, средно висока волатилност и въвеждане на функция Gamble, предшестваща безплатните завъртания. Тази нова версия засилва тръпката за феновете на слотовете Megaways, като подобрява игровото изживяване.

Функции и бонуси

Bison Rising Reloaded Megaways разполага с оформление от 6 барабана с променливи редове и хоризонтално въртящ се барабан, разположен над барабани 2 до 5. Всеки барабан може да разкрие до 7 символа, като предлага на играчите 117 649 начина за печалба. Този слот със средна и висока волатилност може да се похвали с теоретичен RTP от 96%.

Bison Rising Reloaded Megaways WildCascade: Печелившите символи предизвикват верижна реакция, като изчезват от барабаните, за да бъдат заменени от нови символи, падащи отгоре. Този процес продължава, докато не се образуват повече печеливши комбинации.

Mystery символи: Появявайки се на случаен принцип на барабаните, Mystery символите се трансформират, за да разкрият еднакъв произволен символ, с изключение на Scatters.

Безплатни завъртания: Тази функция се задейства при падане на 4 Scatter символа и първоначално предоставя 15 безплатни завъртания. Всеки допълнителен Scatter символ добавя още четири безплатни завъртания. Преди началото на кръга с безплатни завъртания играчите могат да залагат на три отделни колела. Те предлагат шансове за спечелване на допълнителни безплатни завъртания (до 30), начален множител (до x10) и/или гарантиран минимален брой Megaways (до 117 649). Неуспешната игра води до загуба на безплатните завъртания. По време на безплатните завъртания всяка каскадна печалба увеличава множителя на печалбата с +1, а попадането на 3 или 4 Scatter-а на проследяващия барабан дава допълнителни 5 или 10 безплатни завъртания, съответно.

Buy Bonus: Тази опция позволява на играчите да закупят безплатни завъртания, като разходите варират в зависимост от избрания брой завъртания: 8, 12, 19 или 27 безплатни завъртания могат да бъдат закупени съответно за 32x, 70x, 175x или 350x залога.

Дизайн и саундтрак

Bison Rising Reloaded Megaways SymbolsBison Rising Reloaded Megaways има типичен за слотовете на тема дива природа дизайн. Фонът на играта представлява семпъл природен пейзаж. На барабаните играчите ще открият красиво изобразени символи, сред които бизон, мечка, вълк и елен, в допълнение към класическите символи на карти от 9 до асо. Завъртанията се съпровождат от донякъде мистичен саундтрак, който подсилва тематичното преживяване с подходящите си и атмосферни мелодии. Въпреки че концепцията на дизайна не открива нови хоризонти и следва точно своя предшественик, играта предлага приятно и добре изпълнено визуално изживяване.

Подобни заглавия са на разположение на играчите, които оценяват естетиката и тематиката на тази игра. Stacking Bison на Swintt отразява подобен мотив на дивата природа и предлага 720 начина за печалба. Алтернативно, Blazing Bison Gold Blitz на Fortune Factory Studios представя още по-експанзивен геймплей с 4096 начина за печалба.

Нашето заключение

Bison Rising Reloaded Megaways се отличава с динамичния си геймплей. Играта се отличава с функциите си, включително механиката Cascade, символите Mystery и кръга с безплатни завъртания с интригуваща опция Gamble. Допълнителната функция Buy Bonus предоставя на играчите повече контрол и вълнуващи възможности за избор. Макар че дизайнът се придържа към традиционните мотиви на дивата природа, увлекателните механики и звуковият дизайн гарантират възнаграждаващо игрално изживяване за любителите на слот игри Megaways.

Bison Rising Reloaded Megaways в сравнение към други слотове

Име:Bison Rising Reloaded MegawaysWild Robo FactoryZe ZeusBigger Bass BonanzaCashpot Kegs MegawaysFire Stampede
Провайдър:Blueprint GamingYggdrasil GamingHacksawPragmatic PlayKalambaPragmatic Play
Печеливши канали:до 117,64925Cluster pays12 Up to 46,6561,875
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,000х Залога375 х Залога10,000х Вашият залог50,000 x Залога4,275х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 117 649 начина за печалба.

 • Безплатни завъртания с функция Gamble

 • Солиден RTP от 96%

Минуси:
 • Ограничени функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bison Rising Reloaded Megaways

Bison Rising Reloaded Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bison Rising Reloaded Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bison Rising Reloaded Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bison Rising Reloaded Megaways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Bison Rising Reloaded Megaways попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Bison Rising Reloaded Megaways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Bison Rising Reloaded Megaways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Bison Rising Reloaded Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Bison Rising Reloaded Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Bison Rising Reloaded Megaways.

Често задавани въпроси

Как работи функцията за безплатни завъртания в Bison Rising Reloaded Megaways?

Функцията за безплатни завъртания се задейства при падане на Scatter символи, като 4 Scatter символа дават 15 безплатни завъртания. Играчите могат да залагат преди този кръг, за да спечелят допълнителни завъртания, по-висок начален множител или гарантиран минимален брой Megaways.

Могат ли играчите да купуват безплатни завъртания в Bison Rising Reloaded Megaways?

Да, играчите могат да купуват безплатни завъртания, като избират между различен брой завъртания за определено кратно на залога си.

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Bison Rising Reloaded Megaways?

Играта има теоретична възвръщаемост (RTP) от 96% и средно висока волатилност.

Колко начина за печалба има в Bison Rising Reloaded Megaways?

Bison Rising Reloaded Megaways предлага на играчите до 117 649 начина за печалба, благодарение на механиката Megaways с шест барабана и променливи редове.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:12 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238