Bow of Artemis

Bow of Artemis Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.05%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Bow of Artemis

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:8
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Не

Детайли за Bow of Artemis

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:8
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Bow of Artemis

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bow of Artemis е онлайн слот игра, разработена от Pragmatic Play, която привлича вниманието със сложния си дизайн, разположен в митична гора. Този слот предлага на играчите не само визуално зашеметяваща среда, но и широка гама от уникални функции, които увеличават възможностите за печалба. С комбинацията си от завладяващ дизайн и вълнуващ геймплей тази игра гарантира възнаграждаващо и приятно изживяване за всички играчи.

Игрални функции и бонуси

Bow of Artemis Wild PackBow of Artemis е завладяващ онлайн слот, който може да се похвали с RTP от 96,05%. Заложена на необичайна решетка 8×8, тази игра предлага висока волатилност заедно със система за клъстерни печалби, което увеличава шансовете за значителни печалби за играчите.

Функция Tumble: Тази функция се активира след всяко завъртане, при което се постигат печеливши комбинации. Всички символи, формиращи печелившите комбинации, изчезват, като останалите символи падат в долната част на екрана. След това отгоре се появяват нови символи, които запълват празните места. Падането продължава, докато в резултат на падането не възникнат повече печеливши комбинации или функции на завъртане. Всички печалби, натрупани по време на този процес, се добавят към баланса на играча след приключване на всички падания и функции на завъртане от основното завъртане.

Функции на завъртане: Специалните функции в основната игра се задействат от печалби, които се появяват върху специално обозначени места зад нормалните символи. Всеки цвят обозначава различна функция за завъртане:

 • Кафяв знак – Преследването започва: След като всички падания от текущото завъртане приключат, екранът се изчиства от всички символи и се появяват нови.
 • Тилен знак – Уайлд пакет: След всички хвърляния от текущото завъртане всеки случай на един произволно избран символ на екрана се превръща в Wild.
 • Лилав знак – Ловец на голям дивеч: След приключване на всички хвърляния, на произволни позиции на екрана се добавят произволни блокове от 2х2 от същия символ.
 • Червен знак – Колосална игра: След приключване на хвърлянията се добавят 3 произволни блока с размери 3х3, 4х4 или 5х5 от същия символ, които се разполагат на произволни места на екрана.
 • Син знак – Късметлийски уайлдове: След края на всички хвърляния на екрана на случаен принцип се добавят между 5 и 15 символа Wild.
 • Зелен знак – Сила: След всички хвърляния на екрана на случаен принцип се добавят от 10 до 30 екземпляра на произволен платежен символ.

Бонус игра Bow of ArtemisАко в едно и също завъртане се задействат няколко функции, те се изпълняват във фиксирана последователност: The Chase Begins, Wild Pack, Big Game Hunter, Colossal Game, Lucky Wilds и накрая Power.

Прогресивната функция „Ловът“: При всяко завъртане се отчита броят на печелившите символи, които се взривяват по време на хвърлянията, запълвайки брояча „Ловът“. Когато уредът достигне определен брой, се активира функцията The Hunt, а уредът се нулира, ако повече печеливши символи не експлодират поради падане.

От завъртането на основната игра точките, натрупани от паданията и функциите за завъртане, допринасят за активирането на ниво 1 на The Hunt. За да се активира функцията без начален множител, са необходими минимум 105 точки. По-високите точки, събрани при задействащото завъртане – 130, 155 или 185 – стартират функцията с множители съответно x2, x3 или x5. Освен това играчите могат да преминат към следващото ниво, като съберат необходимия брой печеливши символи във всеки етап.

 • Ниво 2: За да преминат напред, играчите трябва да съберат 140 печеливши символа на ниво 1, като получат допълнителен множител х1. Събирането на 165, 190 или 220 символа добавя съответно х2, х3 или х5 към общия множител.
 • Ниво 3: За да напреднат от ниво 2, играчите трябва да съберат 140 печеливши символа, което добавя допълнителен множител х1. Натрупването на 170, 190 или 220 символа ще увеличи множителя с х2, х3 или х5.
 • Ниво 4: За преминаване от ниво 3 е необходимо да се съберат 152 символа, с което множителят се увеличава с х1. Събирането на 190, 200 или 220 символа ще увеличи допълнително множителя с х2, х3 или х5.
 • Ниво 5: Играчите напредват от ниво 4, като съберат 152 символа, което увеличава множителя с х1. Събирането на 190, 200 или 220 символа ще повиши множителя с х2, х3 или х5.

Множител на Bow of ArtemisЛовът приключва, ако не са събрани достатъчно печеливши символи, за да се премине отвъд текущото ниво, или след като са изпълнени всички функции за завъртане от ниво 5.

Покупка на функцията „Лов“: Играчите могат незабавно да активират функцията The Hunt от основната игра, като я закупят за 100x текущия си общ залог. Функцията се задейства след приключване на всички падания и функции за завъртане от задействащото завъртане. За да преминат през нивата след закупуване на кръга The Hunt, играчите трябва да съберат печеливши символи, както следва:

 • Ниво 2: Играчите трябва да съберат 125 печеливши символа, за да напреднат, като спечелят множител х1. Събирането на 145, 165 или 210 символа увеличава множителя съответно на х2, х3 или х5.
 • Ниво 3: За да се придвижат нагоре, играчите трябва да съберат 130 печеливши символа, което добавя множител х1. Постигането на 150, 180 или 230 символа увеличава множителя на х2, х3 или х5.
 • Ниво 4: За да напреднат, играчите трябва да съберат 140 печеливши символа и да добавят множител х1. Натрупването на 160, 190 или 240 символа увеличава множителя на х2, х3 или х5.
 • Ниво 5: За да продължат напред, играчите трябва да съберат 160 печеливши символа, като по този начин получат множител х1. Осигуряването на 180, 210 или 250 символа повишава множителя на x2, x3 или x5.

Дизайн и саундтрак

Символи на Bow of ArtemisBow of Artemis е слот игра, която пленява играчите с добре изработения си дизайн. Играта е разположена на фона на митична гора, украсена с дървета с есенни листа. Освен това изображението на богинята Артемида от дясната страна на решетката подсилва обстановката, като се вписва добре в митологичната тема на играта. Самата решетка съдържа тематични символи като елени, вълци и мечки, придружени от саундтрак, който допълва цялостната обстановка, осигурявайки приятно игрово изживяване.

За почитателите на подобни теми и игрови характеристики, Wisdom of Athena от Pragmatic Play и Goddess of Egypt от 3 Oaks Gaming са чудесни алтернативи.

Нашето заключение

Слотът The Bow of Artemis се отличава с разнообразния си набор от ангажиращи функции. Играчите се възползват от функцията Tumble, функциите Spin с цветни знаци и прогресивната функция Hunt, която предлага нарастващи множители и нива. Освен това възможността за закупуване на функцията The Hunt Feature ускорява достъпа до тези многопластови награди. Всяка функция е внимателно интегрирана, за да осигури динамичен геймплей и множество пътища за постигане на значителни печалби, което я прави убедителен избор за тези, които търсят слот игра с богати, интерактивни елементи и щедри възможности за печалби.

Bow of Artemis в сравнение към други слотове

Име:Bow of ArtemisSweetopia RoyalePanda BonanzaFire and Roses Jolly JokerWild WalkerTropical Beauties
Провайдър:Pragmatic PlayRelax GamingNorthernlightsTriple Edge StudiosPragmatic PlayEGT Digital
Печеливши канали:Cluster PaysCluster Pays107202540
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога5,000х Залога5,000х Вашият залог5,000х Залога4900 х ЗалогаПрогресивен

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,05%

 • Уникални характеристики

 • Възможност за покупка на функция

Минуси:
 • Сложните функции могат да объркат начинаещите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bow of Artemis

Bow of Artemis

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bow of Artemis. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bow of Artemis.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bow of Artemis
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Bow of Artemis. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Bow of Artemis.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Bow of Artemis, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Bow of Artemis.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Bow of Artemis в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на Bow of Artemis?

Коефициентът на печалба RTP на играта е 96,05%, което се счита за висок коефициент и предлага справедлив шанс за възвръщаемост с течение на времето.

Какви са специалните характеристики на Bow of Artemis?

Слотът разполага с функциите Tumble и Spin, прогресивна функция Hunt на няколко нива и опция за закупуване на незабавен достъп до напредналите нива на играта.

Мога ли да играя Bow of Artemis на мобилен телефон?

Да, играта е напълно оптимизирана за игра на мобилни устройства. Тя може да бъде достъпна и да се ползва както от устройства с iOS, така и от устройства с Android, което позволява на играчите да изпитат нейните функции и геймплей безпроблемно на смартфони и таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238