Break Bones

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

Break Bones Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Break Bones

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали17
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:3,333 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Break Bones

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали17
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,333 х Залога

Ревю за Break Bones

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Break Bones е онлайн слот игра, разработена от Hacksaw Gaming. Неонови черепи подреждат игралната мрежа с три барабана, докато бонус функции като wild и глобални множители, EchoSpins и безплатни завъртания добавят солидна доза вълнение. Играта предлага 17 печеливши линии, RTP процент от 96,22% и средна волатилност, и основна награда от 3,333 x залога.

Break Bones има фънки, неонов стил, нестандартна тема и завладяващ външен вид, който със сигурност предизвиква интереса ви. Външният вид на играта е нещо като Scary Bones на acid vibe, с неонови цветове и смели графити. Символите са рентгенови изображения на черепи, напръскани с различни цветни форми, а бонус функциите също са тематични.

Играта идва със средна волатилност, така че можете да очаквате потенциално да видите добра селекция от чести и по-малки печалби на вашите барабани. Нейния RTP процент е 96,22%,  който стои добре в средния диапазон за повечето онлайн слот игри. Победите в Break Bones се присъждат за съпоставяне на три символа на една от 17-те печеливши линии на играта. 

Винаги е добра идея да проверите пълните правила на играта, преди да започнете. В Break Bones ще намерите менюто в долния ляв ъгъл на екрана. Кликнете върху него и ще достъпите информация за играта. След това задайте залога си с помощта на бутоните + и -, като опциите ви са между 0,10 и 100,00 монети на завъртане.

Девет символа в играта имат свързано изплащане, като наградите са разделени между по-високи и по-ниски стойности. Наградите с ниска стойност идват от символите на картите за игра, които ви дават печалба между 0,1x и 0,5x залога. Най-високите печалби идват от синия череп и wild символа, като и двата осигуряват награда от 4x залога.

Wild множители и глобални множители

Уайлд символът на играта (W във формата на кости) може да падне произволно върху вашата мрежа по време на игра. Той може да замени всеки друг символ, за да ви помогне да печелите, а също така може да има прикрепена стойност на множител между 2x и 100x. Когато умножител попадне на печеливша линия, се включва Глобален множител, който добавя множителя към всички печалби при това завъртане.

Bones Game

Бонус Играта с кости се задейства, когато получите три скатер символа. Това ви дава десет безплатни хода и също така подобрява шансовете ви да спечелите бонус EchoSpins.

Break Bones в сравнение към други слотове

Име:Break BonesJuicy NinjaKarnak TreasureSuper TwisterMystery Reels MegawaysNiagara Falls
Провайдър:HacksawIron Dog StudioEGT DigitalHabaneroRed Tiger GamingYggdrasil Gaming
Печеливши канали:172432550117,64920
Бонус:НеНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,333 х Залога35 х ЗалогаПрогресивеннад 100,00010,000£50,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Break Bones

Break Bones

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Break Bones. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Break Bones.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Break Bones
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Break Bones, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Break Bones. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Break Bones.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Break Bones в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238