Bronco Spirit

Bronco Spirit Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Bronco Spirit

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали75
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:2,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Bronco Spirit

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Прогресивност:Не
Печеливши канали75
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,000 х Залога

Ревю за Bronco Spirit

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Bronco Spirit е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 5 барабана, 3 реда символи и 75 фиксирани печеливши линии. Този слот със северноамериканска тематика ще ви предложи вълнуващ геймплей, безплатни завъртания, прогресивни Wild функции и много щедри награди.

Темата на играта се върти изцяло около Стария Запад с някои препратки към индианците, подобно на слота Mustang Money. Първото нещо, което може да забележите, когато зареждате играта, е очарователният саундтрак, който съвпада перфектно с темата. На заден план ще видите каньон, а барабаните съдържат икони като индиански лули, барабани, типита и томахавки. Има и символ на млада индианка, който се основава на легендата за Покахонтас, но най-печеливш е символа Bronco, който е и wild символ в играта.

Всички печеливши линии вървят отляво надясно и по този начин правите печеливши комбинации в играта. Този слот е необичаен с това, че над барабаните има поле, което отброява вашите завъртания, а от другата страна има поле, което събира wild символите, които получавате на всяко завъртане. Когато стигнете до десетото завъртане всички wild символи, които сте събрали се добавят на барабаните. Докато играете през 10-те цикъла на завъртане в Bronco Spirit, ще трябва да съберете колкото се може повече от златните символи на bronco. Те се превръщат wild при последното ви завъртане и гарантират големи награди.

Когато става въпрос за дисперсията и връщането към играча на Bronco Spirit, тя съответства на самата игра и ротативката има средна волатилност и среден RTP от 96,51%. Преди да започнете игра щракнете върху бутона „i“, за да видите таблицата за плащания и специалните функции в играта. Използвайте бутоните + и – от двете страни на бутона за завъртане, за да зададете своя залог. Сумата на вашия залог може да се види от лявата страна на екрана. 25-те печеливши линии ви позволяват да залагате от 0,25 монети, до 125,00 на завъртане. Най-голямата награда е множител  х2000 на общия ви залог на линия.

Скатер символът е представен от залез. Приземяването на три скатер символа на барабаните ще задейства бонус рунда за безплатни завъртания, който може да ви даде до 45 безплатни игри. Страхотното в този рунд е, че можете да изберете дали искате да играете с повече безплатни завъртания или предпочитате да имате повече wild символи. Опциите включват:

 • Приземяване на три скатера ви дава възможност за отключване на 15 безплатни завъртания с пет wild символа или получаване на пет безплатни завъртания със седем wild символа.
 • Приземяване на четири скатера ви дава възможност за отключване на 30 безплатни завъртания с четири wild символа или получаване на 10 безплатни завъртания със седем wild символа.
 • Приземяване на пет скатера ви дава възможност за отключване на 45 безплатни завъртания с четири wild символа или 15 безплатни завъртания със седем wild символа.

Bronco Spirit в сравнение към други слотове

Име:Bronco SpiritIncineratorCoral IslandMoney Cart 4Vikings Unleashed MegawaysGargantoonz
Провайдър:Pragmatic PlayYggdrasil GamingAmusnet (EGT) InteractiveRelax GamingBlueprint GamingPlay'N Go
Печеливши канали:752010N/A117,649Cluster Pays
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:2,000 х Залога50,000€Progressive Jakpot15,000х Залога10,000 x Залога7,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Bronco Spirit

Bronco Spirit

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Bronco Spirit. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Bronco Spirit.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Bronco Spirit
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Bronco Spirit. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Bronco Spirit.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Bronco Spirit и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238