Buffalo King Untamed Megaways

Buffalo King Untamed Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.02%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Buffalo King Untamed Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 86 436
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Buffalo King Untamed Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 86 436
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Buffalo King Untamed Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Buffalo King Untamed Megaways е още едно увлекателно издание от Pragmatic Play, което продължава популярната серия на тема бизони. Този онлайн слот пренася играчите в суровите терени на пустинята, където символите Wild оживяват върху обширен набор от барабани. Макар че играта има директен подход с визуалните и звуковите си ефекти, тя остава важна за феновете на естетиката и стила на игра на Pragmatic Play.

Игрални функции и бонуси

Buffalo King Untamed Megaways, изработена от Pragmatic Play, пленява с обширната си мрежа от 6 барабана. Уникалната механика Megaways позволява до 86 436 печеливши линии, като външните барабани разполагат с до 6 реда, а вътрешните – с до 7 реда. Играта може да се похвали с RTP от 96,02% и се отличава с висока волатилност.

Buffalo King Untamed Megaways WildУайлд множители: Уайлд символите се появяват на барабани от 2 до 5, като всеки от тях може да носи 2x, 3x или 5x множител. При печалби с няколко множителя стойностите им се сумират, което значително увеличава потенциала за печалба.

Модификатори: На случаен принцип играта може да осигури минимум 10 000 начина за печалба или дори максимум 86 436 печеливши линии. Освен това всяко завъртане може спонтанно да генерира до 100 символа на бивол, добавяйки още едно ниво на непредсказуемост.

Безплатни завъртания: Задействането на безплатните завъртания се постига чрез поставяне на 4, 5 или 6 Scatter символа, които възнаграждават играчите съответно с 10, 15 или 20 безплатни завъртания. По време на тези рундове Wild символите носят прогресивни множители, които се увеличават с 1х при всяка поява и се натрупват по време на рунда. Допълнителните Free Spins могат да бъдат задействани отново чрез поставяне на допълнителни Scatter символи.

Антен залог: За тези, които желаят да увеличат шансовете си за задействане на Free Spins, има възможност за увеличаване на залога с 50%, което увеличава вероятността за поява на Scatter символи.

Закупуване на безплатни завъртания: Играчите могат директно да закупят участие в кръга с безплатни завъртания за 100 пъти по-голям от основния си залог. Тази опция не е налична, ако функцията Ante Bet е активна.

Дизайн и саундтрак

Символи Buffalo King Untamed MegawaysBuffalo King Untamed Megaways на Pragmatic Play е разположен в стандартен пустинен пейзаж, с пясъчен прах, който се върти около рядка растителност и скали. Дизайнът се придържа към обичайната слот тема за бизони, като включва таблица с печалби със стандартни символи на карти от 9 до Асо и различни икони на животни, включително бизон. Визуализацията е семпла и се допълва от подходящ саундтрак.

За любителите на слотове с бизонова тематика, които търсят по-традиционен формат, оригиналният Buffalo King от Pragmatic Play е отличен избор със стандартното си оформление на решетка. Алтернативно, 5 Wild Buffalo от 4ThePlayer въвежда функции, които освежават познатата тема за играчите, търсещи по-динамичен геймплей.

Нашето заключение

Buffalo King Untamed Megaways предлага скромен избор от функции, които допълват нейния семпъл дизайн. Използвайки механиката Megaways, играта предоставя до 86 436 начина за печалба, което е нейният отличителен елемент. Включването на Wild множители и възможността за закупуване на безплатни завъртания или регулиране на коефициентите с Ante Bet добавят ниво на стратегия за играчите. Макар и да не са в изобилие, тези функции са ефективно интегрирани, което прави Buffalo King Untamed Megaways солиден избор за тези, които ценят по-простото, но ангажиращо геймплейно изживяване.

Buffalo King Untamed Megaways в сравнение към други слотове

Име:Buffalo King Untamed MegawaysCrabbin for ChristmasBook of KingdomsSquid GameThe Amazing Money MachineThe Big Journey
Провайдър:Pragmatic PlayBlueprint GamingPragmatic PlayLight & WonderPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:До 86 4361025401010
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога2,500х Залога20,000 х Залога5,000х Залога5000 х ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 86 436 печеливши линии

 • Прогресивни множители по време на безплатните завъртания

 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания

Минуси:
 • Ограничени игрови функции в сравнение с други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Buffalo King Untamed Megaways

Buffalo King Untamed Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Buffalo King Untamed Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Buffalo King Untamed Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Buffalo King Untamed Megaways
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Buffalo King Untamed Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Buffalo King Untamed Megaways. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Buffalo King Untamed Megaways, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Buffalo King Untamed Megaways.

Често задавани въпроси

Колко барабана и печеливши линии има Buffalo King Untamed Megaways?

Buffalo King Untamed Megaways разполага с динамична мрежа с 6 барабана. Благодарение на механиката Megaways играта може да има до 86 436 печеливши линии при всяко завъртане, като броят на редовете на всеки барабан варира между 6 и 7.

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Buffalo King Untamed Megaways?

Играта предлага коефициент на печалба (RTP) от 96,02% и се счита за игра с висока волатилност, предназначена за играчи, които търсят по-големи, макар и по-редки печалби.

Има ли специални символи в Buffalo King Untamed Megaways?

Да, Wild символите могат да се появят на барабани от 2 до 5, включително множители от 2х, 3х или 5х. Тези множители могат да се натрупват, ако няколко Wild символа са част от печеливша комбинация, което значително увеличава печалбата.

Можете ли да купите безплатни завъртания в Buffalo King Untamed Megaways?

Да, можете да закупите безплатни завъртания за 100 пъти основния си залог. Тази функция е изключена, ако активирате залога Ante, което прави скатерите по-често срещани и помага за естественото задействане на Free Spins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238