Cubes

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Много Линии

Cubes Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Cubes

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиNo
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:3,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Cubes

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиNo
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,000 х Залога

Ревю за Cubes

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cubes е онлайн слот, разработен от Hacksaw Gaming. Това е блокова игра, при която се печели от клъстери. Заглавието идва с RTP от 96,35%, средна волатилност и интересна тема. Това е игра, при която трябва да приземите групирани форми от пет или повече цветни блока, за да получите изплащане. Победите карат мрежата да се разширява допълнително с потенциал за създаване на още по-големи клъстери. Възможно е да спечелите безплатни игри в бонус функцията и да очаквате най-добра печалба от 3000 х вашия залог!

Напомняща игри като Tetris, тази проста игра с кубчета включва ярко оцветен блок от по-малки кубчета във формат 5×5, който може да се разшири до оформление 11×11. Кубчетата се предлагат в различни цветове, включително жълто, зелено, синьо и лилаво. На заден план е черен и антрацитен тапет с купчини кубчета. От време на време през фона преминава лека анимация, която подчертава ръбовете на кубчетата.

Преди да започнете игра се насочете в долния десен ъгъл на мрежата, за да направите общ залог между 0,20 и 100,00£ на завъртане. Използвайте големия бутон за завъртане, за да започнете, или натиснете по-малкия бутон за автоматично завъртане, за да изберете до 1000 автоматизирани завъртания с разширени настройки. Намерете бутона на менюто, който се намира в долния ляв ъгъл на екрана. Щракнете върху него, за да настроите звуците, да видите таблицата на плащанията и да настроите играта на турбо режим.

При всяко „завъртане“ кубчетата се смесват и кацат в различен ред. Ако пет или повече кубчета с един и същи цвят са свързани в клъстер, това не само е победа, но и задейства две допълнителни линии и две допълнителни колони от кубчета. Това увеличава мрежата от 5×5 на 7×7 първия път, когато се случи. Ако това увеличи размера на клъстера, мрежата ще се увеличи отново, до максимум 11×11 или докато клъстерът вече не се увеличава. След това ще получите печалбата за крайния размер на клъстера.

Централният куб винаги ще показва символ за множител. Следователно всеки клъстер, който включва този централен куб, ще има умножена печалба. Размерът на множителя ще бъде определен от броя на кубчетата в клъстер (например пет куба за множител x5), с максимален множител до x22. Тази функция не е в игра по време на функцията за безплатни завъртания.

Пет различни по цвят клъстера ще задействат функцията за безплатни завъртания. За всеки клъстер ще бъде осветена една от буквите в думата CUBES. Това ще продължи, докато мрежата вече не се разширява и се играе нова игра. Ако всичките пет букви в думата CUBES бъдат осветени, функцията за безплатни завъртания ще започне. Преди да започне, се появява бонус екран за избор, където трябва да изберете едно от шестте полета с въпросителна. Вашия избор ще разкрие броя на безплатните завъртания (до десет), както и цвета, който ще бъде Sticky за функцията. Появата на всякакви цветни кубчета „Sticky“ ще остане на мястото си за времето на действието на функцията. Освен това, ако мрежата се увеличи, тя ще остане в този размер за останалата част от функцията. По време на безплатни завъртания играчите могат също да спечелят функцията Color Burst, при която група от 70 кубчета изплаща печалба от x2500.

Cubes не е типична слот игра. Всъщност няма барабани и печеливши линии. Играта има нетипичен формат, при който победите идват от струпвания от цветни блокове. Безбройните бонус функции включват разширяваща се решетка, среден множител, лепкави кубчета и безплатни завъртания, за да ви осигурят почти непрекъснато забавление и възможност за много добри изплащания.

Cubes в сравнение към други слотове

Име:CubesCandyways Bonanza MegawaysD-DayFist of DestructionSecrets of ChristmasBuffalo Blitz
Провайдър:HacksawStakelogicNolimit CityHacksawNetEntPlaytech
Печеливши канали:No51272014254096
Бонус:НеНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:3,000 х Залога20,000 х Залога55,555х Залога10,000х Залога1250 х Залога10,000 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cubes

Cubes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cubes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cubes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cubes
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Cubes. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Cubes.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Cubes. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238