Desert Gem slot

 • Доставчик:

  Kalamba

 • Тип:

  1024 Линии

Desert Gem slot Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Desert Gem slot

Разработчик: Kalamba
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,88
Макс. Залог:880,00
Джакпот:5763 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Desert Gem slot

Разработчик: Kalamba
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,88
Макс. Залог:880,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5763 х Залога

Ревю за Desert Gem slot

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Desert Gem е слот игра с пет барабана и четири реда, разработена от Kalamba Games. Въпреки че тази игра показва популярната тема за копаене на злато, тя е много различна, много интересна и предлага някои иновативни функции и вълнуващи възможности да печелите големи награди.

Ротативката предлага приятни за окото визуализации. С най-новите технологии, използвани при създаването на тази нова слот игра, можете да очаквате само най-доброто. С изглед към скалиста пустиня на фона на екрана с криволичеща рекичка, очаквайте да намерите множество елементи, свързани с темата за копаене на злато.

Сцената се развива по време на златната треска, за да придаде на играта исторически привкус. Ще бъдете отведени в мина, където вашата работа е след това да намерите мястото, което е пълно със сандъци със съкровища, късове злато и други скъпоценни камъни. Както бихте очаквали, на барабаните ще срещнете символи, като лопати, книги, карти, компаси, лупа, както и шест кактусови растения в различни нюанси.

Графиките на Desert Gem са цветни, забавни и приятни за окото. Играта също така идва с вълнуваща графика в анимационен стил и звукови ефекти, които прекрасно кореспондират с темата.

Има пет барабана и четири реда в тази игра, които може да завъртите с 0,88 до 880 кредита при всяко завъртане. След като завъртите барабаните, целта е да съберете възможно най-много сандъци, за да напреднете в бонус игра, която се базира на нива.

Коефициентът на изплащане (RTP) е зададен някъде между 95,84% и 97,97%, така че с малко късмет на ваша страна можете да спечелите големи суми. С Desert Gem честотата на попадение се оценява на 30%. Автоматичните ротации са неразделна част от играта и рекламираната максимална печалба с една ротация може да достигне 5763x общия залог. Печалбите за тази игра се присъждат за съседни символи, които вървят само отляво надясно.

С Desert Gem вие контролирате до голяма степен съдбата си. Това означава, че можете да увеличавате или намалявате залозите си, което ви позволява да регулирате нивото на волатилност на играта. Има 1024 начина да спечелите, а разработчикът определя тази игра за игра с висока волатилност 9/10.

Ако искате да спечелите в Desert Gem, трябва да държите очите си отворени за златните символи, които предлагат по-добри печалби в сравнение с обикновените символи. Има пет възможности за задействане на тази привлекателна функция. Приземете комбинация от всички златни символи и това ще ви спечели бонус джакпот награда на стойност до 10 000 кредита.

Внимавайте и за тройни и двойни wild символи. Wild винаги е златният символ. Имайте предвид, че той служи като заместител или множител, ноне изплаща печалба за собствена комбинация. Ако попаднете на розовия диамант, имате късмет. Той работи като скатер, който удвоява общия залог за комбинации, които са три от един и същи тип. Дори по-добре, отключва и специална функция.

Ако откриете три карти, това ще ви награди с до 3 пъти залога на линията. От друга страна, вземете пет от същия вид комбинации от лупи, компаси или лопати и можете да спечелите до 0,80x. Намирането на книга е особено доходоносно, тъй като това ще ви даде 0,60x, докато всяко от шестте растения кактус ще ви даде максимум 0,50x.

За да активирате бонус нивото, целта ви е да събирате икони от един и същи тип и да попълвате колектора. Всеки път, когато се покаже лилав сандък със съкровища, това добавя една точка към измервателния уред, който се състои от бронзови, сребърни, златни и платинени нива. Имайте предвид, че можете да добавите сандъци със съкровища към измервателния уред, но те няма да изплатят сами. Трябва да добавите 40 скъпоценни камъка, за да запълните лентата за измерване, преди бонус функцията да се активира.

Безплатните завъртания винаги са бонус за всяка слот игра, помагат за удължаване на играта и ви дават още по-големи шансове за печалба. За феновете на безплатните завъртания ще се радваме да отбележим, че ще открият и тази функция в Desert Gem. За да ги достъпите, трябва да отключите три символа с розов диамант. Това ви дава 10 безплатни завъртания. Всяко двойно появяване на този символ ще ви спечели две допълнителни безплатни завъртания.

Desert Gem slot в сравнение към други слотове

Име:Desert Gem slotMagic EggsJinglePopValley of DreamsGetaway GangstersCrazy Chilli
Провайдър:KalambaPragmatic PlayAvatarUXEvoplay EntertainmentJust For The WinBlueprint Gaming
Печеливши канали:10245Up to 65,53631253010
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:5763 х Залога40 х Залога20,000х Залога15,000 по Залога5,000х Залога2,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Desert Gem slot

Desert Gem slot

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Desert Gem slot. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Desert Gem slot.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Desert Gem slot
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Desert Gem slot. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Desert Gem slot.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Desert Gem slot, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Desert Gem slot.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238