Divine Drop

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.25%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Divine Drop

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Divine Drop

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Divine Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Hacksaw Gaming представя Divine Drop, онлайн слот игра, която преплита мистиката на гръцката митология с модерна слот механика. На фона на красиво анимиран гръцки храм играчите се запознават с легендарни фигури като Зевс, Афродита и Хадес. Дизайнът на играта, допълнен от подходящ саундтрак, предлага уникално съчетание на митологичен разказ и слот забавление, което се харесва както на любителите на древните предания, така и на опитните слот играчи.

Функции и бонуси

Divine Drop е усъвършенствуван онлайн слот, създаден от Hacksaw Gaming, рамкиран в решетка 5х4 и предоставящ 14 печеливши линии. Тази завладяваща игра може да се похвали с RTP от 96,25% и се характеризира със средна волатилност.

Divine Drop WildWild Multiplier: Тази функция въвежда уайлд символи, носещи произволни стойности на множителя, които варират от 2х до зашеметяващите 200х. Тези стойности на множителя се натрупват, като увеличават потенциалните печалби. Всеки Wild символ се отличава с оценка за жизненост, изобразена като 3 незапълнени сърца. В зависимост от сценария Wild символът може да се появи с всички, някои или нито едно от запълнените си сърца, което показва броя завъртания, в които той ще остане залепен на барабаните.

Aphrodite’s Love: Представена от символ сърце, тази икона подмладява до три точки жизненост на всички Wild символи, удължавайки престоя им върху барабаните.

Zeus’s Thunder: Тази функция, задействана от появата на символа X, призовава Гръма на Зевс, който удвоява стойностите на множителите на всички Wild множители, показани в момента.

Tricks of Hades: Постигането на 3 символа FS Scatter отключва режима Free Spins (Безплатни завъртания), който предоставя 8 завъртания. В този режим вероятността да срещнете уайлд множители е повишена, въпреки че геймплеят е огледален на този от основната игра.

Triple Tricks of Hades: Постигането на 4 Scatter символа активира този вариант на кръга Free Spins. Той също предоставя 8 безплатни завъртания, но с повишена вероятност за попадане на уайлд символи, всеки от които се отличава с минимална стойност на множителя от 3 пъти.

Divine Drop Bezplatni ZavartaniyaFS Collect: Уредът FS Collect улавя завъртанията с 2 или по-малко Scatter символа, при условие че те се подреждат в съседство с Wild символ с поне една жизнена точка. Натрупването на 3 или 4 Scatter символа по този начин задейства съответната функция.

Бонус покупка: Играчите могат директно да закупят достъп до бонус рунда или да инвестират във FeatureSpins, които повишават шансовете за иницииране на бонус рундове по време на редовна игра. Всеки вариант леко променя RTP на играта:

 • BonusHunt FeatureSpins: Изисква 3 пъти по-голям залог, като умножава вероятността за активиране на бонус по пет.
 • Wild Divinity FeatureSpins: На цената на 50x залога, гарантира кацането на поне пет символа Wild Multiplier, притежаващи общо поне 1 жизненост.
 • Трикове на Хадес и Тройни трикове на Хадес: На цена съответно 100x и 250x залога.

Дизайн и саундтрак

Simvoli na Divine DropДизайнът на Divine Drop е разположен в гръцки храм, като от двете страни на решетката са анимирани ярко Зевс и Афродита. Когато играчите отключат безплатните завъртания, обстановката се променя драматично, включвайки Хадес и очарователно представяне на Цербер, изобразен като триглав мопс. Символите в играта обхващат традиционните десетки до аса и митологични фигури, включително Цербер, Афродита, Хадес и Зевс. Саундтракът допълва обстановката по подходящ начин, като допълва завладяващата атмосфера.

Zeus не е непознат в сферата на онлайн слотовете. Изтъкнат в играта Gates of Olympus 1000 на Pragmatic Play, Зевс остава основен персонаж. За нов поглед към гръцката тема, 3 Powers of Zeus на All41 Studios представя уникално геймплейно изживяване, разнообразявайки изобразяването на това емблематично божество.

Нашето заключение

В Divine Drop Hacksaw Gaming творчески използва решетка 5×4, но със само 14 печеливши линии играта първоначално може да изглежда ограничена. Дълбочината на функциите като Wild Multipliers, кръговете с безплатни завъртания и системата FS Collect обаче наистина засилва геймплея. Всеки елемент е обмислен така, че да засили ангажираността на играчите и да увеличи шансовете за значителни печалби. Въпреки че броят на печелившите линии може да изглежда ограничен, сложната механика и бонусните функции на играта компенсират това, предлагайки богато и разнообразно игрално изживяване.

Divine Drop в сравнение към други слотове

Име:Divine DropJoker Hot ReelsDragons PlaygroundHockey Fever Penny RollerOrient ExpressPirate Multi Coins
Провайдър:HacksawPlaytechNetEntGames GlobalYggdrasil GamingFantasma Games
Печеливши канали:1454,096120Scatter Pays
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаНе
Джакпот:10,000х залога6000 x Залога10,000х Вашият залог20,000£N/A

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни множители Wild

 • Увлекателни варианти на безплатни завъртания

 • Уникална система за събиране на FS

 • Тематични бонуси подобряват геймплея

Минуси:
 • Ограничен брой печеливши линии за размера на мрежата

 • Може да изисква търпение за задействане на кръговете с безплатни завъртания

 • Опциите за купуване на бонуси могат да бъдат скъпи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Divine Drop

Divine Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Divine Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Divine Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Divine Drop
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Divine Drop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Divine Drop, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Divine Drop, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Divine Drop.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP и волатилността на Divine Drop?

Divine Drop има RTP от 96,25% и е проектирана със средна волатилност, като балансира честотата и размера на печалбите.

Какви са основните характеристики на Divine Drop?

Divine Drop може да се похвали с различни функции, сред които Wild Multipliers със случайни стойности, рундове с безплатни завъртания, системата FS Collect и уникални тематични бонуси като Zeus’s Thunder и Aphrodite’s Love.

Как работи уайлд множителят в Divine Drop?

В Divine Drop Wild символите са с произволни стойности на множителя между 2х и 200х, които са натрупващи се и могат значително да увеличат печалбите.

Какво представлява функцията FS Collect в Divine Drop?

Функцията FS Collect позволява на играчите да събират завъртания с 2 или по-малко Scatter символа, което допринася за по-лесното задействане на кръговете Free Spins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238