Dragon’s Realm

Dragons Realm Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.34%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Dragon’s Realm

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:5,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Dragon’s Realm

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:5,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Dragon’s Realm

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в митично пътешествие в свят на дракони и богатства с Dragon's Realm. Създадена от известния доставчик EGT Digital, тази слот игра предлага на играчите примамлива комбинация от завладяващ дизайн, вълнуващи функции и възможност да се възползват от четири различни нива на джакпот. Пригответе се да бъдете омагьосани, докато въртите барабаните и търсите късмета си в царството на драконите.

Функции и бонуси

Dragon's Realm разполага със стандартна игрална мрежа, състояща се от 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии. Той попада в категорията на слотовете с висока волатилност, като може да се похвали с RTP от 96,34%. Текущата сума на прогресивния джакпот определя максималната печалба.

Безплатни завъртания: Функцията за безплатни завъртания в Dragon's Realm се активира, когато се появят 3 Scatter символа. При активирането ѝ пред играчите се разкриват седем различни опции:

 • 10 безплатни завъртания + джакпот с високи парични награди
 • 7 безплатни завъртания + джакпот с високи парични награди
 • 5 безплатни завъртания + джакпот с високи парични награди
 • 25 безплатни завъртания
 • 15 безплатни завъртания
 • 10 безплатни завъртания
 • 7 безплатни завъртания

Dragons Realm ScatterВ случай че се възползвате от една от първите три възможности, функцията High Cash Jackpot се играе преди началото на безплатните завъртания. По време на кръга с безплатни завъртания на барабаните се появяват само символите с най-високи печалби. Важно е да отбележим, че Free Spins не могат да бъдат задействани отново и се играят с множителя на задействащия залог.

Функция High Cash Respin: Функцията High Cash Respin се задейства на случаен принцип, когато един, два, три или четири барабана са изцяло изпълнени със символи Дракон по време на основните или безплатните игри, с изключение на тези, които активират функцията High Cash Jackpot. Последователността на събитията се развива, както следва:

 • Първо, печалбите от играта, която е инициирала функцията High Cash Respin, се разпределят.
 • Впоследствие всички барабани, участващи във функцията High Cash Respin, се преместват в най-лявата позиция и остават там по време на функцията.
 • Играчите получават Respin за останалите позиции на екрана по време на функцията High Cash Respin.
 • По време на тази функция на барабаните се показва единствено символът, който я е задействал, заедно с празните позиции на символите.
 • Ако се появят нови съвпадащи символи, те се задържат на съответните позиции, а играчът печели Respin за останалите позиции на символите на екрана.

Dragons Realm WildФункцията High Cash Respin приключва при две условия:

 • След играта Respin на екрана не се появяват нови съвпадащи символи.
 • След Respin екранът се запълва изцяло със съвпадащи символи.

Важно е да отбележим, че постигането на пълен екран с червени, зелени, сини или лилави символи Дракон води до спечелване единствено на съответното ниво на джакпота High Cash, без допълнителни печалби от печеливши линии. Ето информация за четирите нива на джакпота:

 • Пълният екран с червени символи Дракон печели нивото на Grand джакпот.
 • Пълният екран със символи на Зеления дракон печели нивото на Major джакпот.
 • Пълният екран със символи на син дракон печели Minor ниво.
 • Пълният екран със символи на лилав дракон печели Mini ниво.

Dragons Realm JackpotФункция „Джакпот с големи парични суми“: Джакпот функцията High Cash включва четири различни нива:

 • Grand Jackpot (прогресивно ниво)
 • Major Jackpot (прогресивно ниво)
 • Minor Jackpot (непрогресивно ниво)
 • Mini Jackpot (непрогресивно ниво)

Струва си да отбележим, че всяко ниво на джакпот High Cash може да бъде достигнато независимо от размера на залога, а възможността за печалба възниква единствено по време на функцията High Cash Jackpot. Тази функция се задейства на случаен принцип в края на основна или безплатна игра, при условие че не активира функцията High Cash Respin.

Dragons Realm WinПо време на функцията High Cash Jackpot Feature играчите ще получат избор от 12 топки, всяка от които съдържа различни символи Дракон. Функцията приключва, след като бъдат събрани три съвпадащи символа:

 • Събирането на 3 червени символа Dragon носи Grand Jackpot.
 • Събирането на 3 символа на зелен дракон носи Major Jackpot.
 • Събирането на 3 сини символа на дракон води до спечелването на Minor Jackpot.
 • Натрупването на 3 символа на лилав дракон води до спечелването на Mini Jackpot.

Gamble: След всяка печалба играчите могат да заложат на печалбата си, като изберат червена или черна карта. Ако изборът е точен, сумата на Gamble се удвоява. И обратното, при неправилен избор сумата на Gamble се губи и играта приключва. Важно е да се отбележи, че играчите са ограничени до максимум 5 опита за Gamble.

Дизайн и саундтрак

Dragons Realm SymbolsDragon's Realm завладява играчите с визуално зашеметяващия си дизайн, включващ сложни графики на тема дракони, които създават завладяваща среда за игра. Саундтракът на играта допълва изживяването с хармонична смесица от омайни мелодии и звукови ефекти, като засилва цялостното ангажиране и привлича играчите по-дълбоко в царството на драконите.

Нашето заключение

Dragon's Realm съчетава завладяващ дизайн, вълнуващи геймплейни функции и омагьосващ саундтрак, за да предложи на играчите завладяващо гейминг изживяване. С високата си волатилност и четирите различни нива на джакпота потенциалът за значителни печалби допринася за вълнението. Независимо дали сте почитатели на драконите или търсите печелившо слот приключение, Dragon's Realm обещава както забавление, така и възможност да спечелите впечатляващи джакпоти.

Dragon’s Realm в сравнение към други слотове

Име:Dragon’s RealmMighty KrakenRick and Morty Megaways100 CatsCrazy ChilliSlurpy
Провайдър:EGT DigitalCT Gaming InteractiveBlueprint GamingAmusnet (EGT) InteractiveBlueprint GamingELK Studios
Печеливши канали:405117,64910010N/A
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен30,000£ 250,00010,0002,000 х Залога5,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателни функции на играта.

 • Четири нива на джакпота.

 • Атрактивен дизайн на тема Дракон.

Минуси:
 • Безплатните завъртания не могат да бъдат задействани отново.

 • Функцията Gamble крие риск от загуба.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Dragon’s Realm

Dragon’s Realm

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Dragon’s Realm. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Dragon’s Realm.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Dragon’s Realm
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Dragon’s Realm. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Dragon’s Realm.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Dragon’s Realm. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Dragon’s Realm и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Dragon's Realm?

Dragon’s Realm предлага 5 барабана, 40 печеливши линии и четири нива на джакпота. Тя включва функции Безплатни завъртания, High Cash Respin и High Cash Jackpot, както и опция Gamble.

Как мога да задействам функцията High Cash Respin?

Функцията High Cash Respin се активира на случаен принцип, когато на определени барабани се появят символи Дракон по време на основните или безплатните игри.

Как работи функцията High Cash Jackpot?

Тази функция може да се активира на случаен принцип и позволява на играчите да събират символи Дракон, за да спечелят едно от четирите нива на джакпота.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238