Dwarf & Dragon

Dwarf & Dragon Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.59%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Dwarf & Dragon

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:14,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Dwarf & Dragon

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:14,000х Вашият залог

Ревю за Dwarf & Dragon

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Dwarf & Dragon е онлайн слот игра, създадена от Pragmatic Play. Обстановката отвежда играчите в мистична пещера, изобилстваща от кристали, където те се срещат с главните герои на играта – забавно джудже и неговия спътник дракон. С графики, които се стремят към 3D ефект, и успокояващ саундтрак този слот обещава визуално зашеметяващо и приятно игрално изживяване.

Функции и бонуси

Dwarf & Dragon е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, с решетка 5х4 и 1024 печеливши линии. Тази игра включва символи, които могат да се разделят, прилагайки множител 2 пъти към печалбите. Тя предлага RTP от 96,59% и има висока волатилност.

Dwarf &; Dragon WildWild Multipliers Уайлд символите могат да включват произволен множител при всяко завъртане в този слот. Умножителят увеличава печалбата, ако Wild символът е част от печеливша комбинация. Всяка страна може да носи множител, когато е включен разделен Wild символ, като възможните стойности са 2х, 3х, 5х или 10х. Ако има няколко множителя, техните стойности се комбинират за печалбата.

Безплатни завъртания: За задействане на кръга с безплатни завъртания е необходимо да се паднат 3, 4 или 5 символа Bonus Scatter, които дават съответно 10, 15 или 25 безплатни завъртания. Повече Wild символи по време на този кръг означават допълнителни Free Spins, като 2, 3, 4 или 5 символа дават допълнителни 3, 10, 15 или 25 завъртания. Освен допълнителните завъртания, този кръг е огледален на основната игра, като подобрява преживяването с Free Spins.

Bonus Buy: Играчите могат да получат достъп до кръга Free Spins за 100-кратен залог. Това действие стартира рунда с произволни Scatters, определящи броя на предоставените Free Spins. Изборът на тази функция леко намалява RTP до 96,55%.

Дизайн и звук

Dwarf &; Dragon SymbolsDwarf & Dragon представя изпълнена с кристали пещера с ярки анимации и графики. Нейните главни герои – джудже и дракон – се движат игриво покрай мрежата. Графиките впечатляват с почти 3D качеството си, а таблицата с печалби включва скъпоценни камъни, карта, кирка, динамит и фенер, които допринасят за темата. Приятният саундтрак перфектно допълва визуално завладяващото преживяване.

Играчите могат да опитат Gemine от Pragmatic Play за подобно изживяване. Алтернативно, Badger Miners от Yggdrasil Gaming предоставя по-причудлив подход към темата за миньорството.

Нашето заключение

Dwarf & Dragon, със своя прост геймплей и ангажиращи функции, се откроява в претъпкания свят на онлайн слотовете. Pragmatic Play успешно е интегрирала символи и Wild множители, както и щедър кръг с безплатни завъртания и иновативната опция Bonus Buy, предлагайки на играчите различни начини за печалба. Високата волатилност на играта и RTP от 96,59% я правят привлекателна за тези, които търсят значителни печалби. Въпреки че дизайнът и саундтракът допринасят за завладяващо изживяване, силните игрови функции са тези, които наистина улавят същността на този очарователен слот.

Dwarf & Dragon в сравнение към други слотове

Име:Dwarf & DragonBlue DolphinGritty Kitty of NitropolisEpic DreamsEmerald GoldFootball
Провайдър:Pragmatic PlayAmaticELK StudiosRelax GamingMicrogamingEndorphina
Печеливши канали:1,02454,096 до 262,144117,6494021
Бонус:ДаНеДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:14,000х Вашият залог2,000 х Залога25,000х Залога5,000х залога25,000 x Залога1,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Атрактивни символи и уайлд мултипликатори

 • Щедра функция безплатни завъртания

 • Бонус опция за покупка

 • Висок RTP от 96,59%

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

 • Функцията Bonus Buy може да бъде скъпа

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Dwarf & Dragon

Dwarf & Dragon

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Dwarf & Dragon. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Dwarf & Dragon.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Dwarf & Dragon
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Dwarf & Dragon, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Dwarf & Dragon. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Dwarf & Dragon. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Dwarf & Dragon.

Често задавани въпроси

Каква е настройката на мрежата за Dwarf & Dragon?

Играта разполага с решетка 5х4 и 1024 печеливши линии, които предлагат много възможности за печалби.

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Dwarf & Dragon?

Играта има коефициент на печалба RTP от 96,59% и се характеризира с висока волатилност.

Как работят множителите Wild в Dwarf & Dragon?

Wild символите могат да се появяват с произволни множители от 2х, 3х, 5х или 10х, като увеличават печалбата, когато са част от печеливша комбинация.

Може ли да получите безплатни завъртания в Dwarf & Dragon?

При падане на 3, 4 или 5 символа Bonus Scatter играчите могат да задействат кръг с безплатни завъртания, съответно с 10, 15 или 25 завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238