Fang`s Inferno Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  20 Линии

Fangs Inferno Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Fang`s Inferno Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Fang`s Inferno Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Fang`s Inferno Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Fang's Inferno Dream Drop, разработена от Relax Gaming, се развива на мистичен планински връх, където драконите управляват небето. Тази онлайн слот игра предлага висока волатилност и разнообразни бонус функции, включително уникални респинации и шанс да спечелите един от петте прогресивни джакпота. Със своя завладяващ дизайн и динамичен геймплей, играчите са подготвени за едно завладяващо преживяване.

Игрални функции и бонуси

Fang's Inferno Dream Drop е завладяващ онлайн слот, изработен от Relax Gaming. Тази игра се разгръща на конвенционална решетка, състояща се от 5 барабана и 4 реда, като предлага 20 печеливши линии. Процентът на RTP е малко под нормата за индустрията – 94%, докато играта показва висока волатилност.

Fangs Inferno Dream Drop WildBlazin' Wilds: Играта въвежда 2 допълнителни реда над и под основната решетка, като всеки от тях включва три барабана, които се изравняват с централните три барабана на основната решетка. На тези редове се разполагат играчите на Fang the Dragon. Когато Фанг се приземи на барабан, на който има и Wild символ, Wild символите се разширяват, за да запълнят всички междинни пространства. Освен това Fang носи със себе си множители от 2х до 5х, които увеличават всички печалби, включващи дракона.

В случаите, когато 2 дракона задействат Blazin' Wilds, оригиналният Wild символ приема умножената стойност на множителя, докато всички нови Wilds приемат множителя на най-близкия дракон.

Flamin' Respins: Тази функция се задейства при падане на 3 символа Fang the Dragon на един и същ бонусен барабан и предоставя 3 Respins за всеки бонусен ред, запълнен от Fang. Драконите, които активират функцията, се заключват на място, като значително увеличават вероятността за иницииране на Blazin' Wilds в следващите завъртания.

Бонус избор на Фанг: Постигането на 3 или повече бонус символа в основната игра отваря рунд за избор, който предлага на играчите избор между огнени безплатни завъртания и мистериозната награда на Фанг.

 • Огнени безплатни завъртания: Тази функция започва с минимум 9 безплатни завъртания, които варират в зависимост от задействащите символи. Символите Fang са фиксирани в позиция по време на тези завъртания, като потенциално увеличават стойностите на множителите си на случаен принцип в началото на всяко завъртане. Геймплеят е огледален на основната игра, като има възможност за повторно задействане на функцията чрез поставяне на три или повече бонус символа и добавяне на допълнителни завъртания за всеки допълнителен символ.
 • Загадъчната награда на Фанг: Предоставя възможност за хазарт, в която играчите могат да спечелят до 5000 пъти залога си.

Fangs Inferno Dream Drop GameplayJackpot Spin: Случайно активирана функция, която представя само символите DD на решетката. Поставянето на три такива на централните барабани задейства бонуса Dream Drop, който води до един от петте прогресивни джакпота: Rapid, Midi, Maxi, Major или Mega.

Бонус покупка: Играчите имат възможност да закупят директен достъп до Fang's Bonus Pick за 70 пъти повече от залога си, което леко понижава RTP до 93,97%.

Дизайн и саундтрак

Играта Fang's Inferno Dream Drop е разположена на планински връх и предлага спираща дъха гледка, при която играчите гледат от небето надолу към пресечен скалист терен. Земята служи като входна точка за дракона, осеяна с дупки, водещи към пещери. Обстановката е украсена с кости и монети, което подсказва за сурова среда, в която оцеляването е от ключово значение. Символите в игралната мрежа включват скали с древни руни и динамични камъни, които разкриват предмети като монети, рог, граал, кристална топка и рубин при всяко завъртане. Саундтракът осигурява фон, който допълва визуалните елементи, без да ги превъзхожда.

Fangs Inferno Dream Drop SimvoliЗа тези, които се интересуват от подобна тема, но с по-прост геймплей, може да бъде привлекателна играта Dwarf & Dragon на Pragmatic Play. Тя се отличава с кооперативна сюжетна линия, развиваща се в миньорска среда, която контрастира с по-състезателната атмосфера на Fang's Inferno Dream Drop.

Нашето заключение

Fang's Inferno Dream Drop се отличава с иновативните си функции, които обслужват играчите с високи залози. Уникалните уайлд символи Blazin' Wilds и Flamin' Respins в играта увеличават потенциала за големи печалби, а бонусният избор позволява избор между безплатни завъртания и мистериозни награди. Включването на Dream Drop Bonus внася вълнение в преследването на значителни джакпоти. Въпреки малко по-ниския RTP, завладяващата механика и тръпката от високата волатилност правят този слот на Relax Gaming убедителен избор за тези, които търсят предизвикателно, но възнаграждаващо онлайн игрално изживяване.

Fang`s Inferno Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Fang`s Inferno Dream DropClover CrazeCastle Builder 2Gates of DragonGargantoonz40 Almighty Ramses II
Провайдър:Relax GamingRed Tiger GamingRabcatPragmatic PlayPlay'N GoAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:202015Scatter PaysCluster Pays40
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залога21,000х Залога1000 х Залога5,000х Залога7,000х Залога 40,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество бонуси

 • Различни нива на джакпота

Минуси:
 • По-нисък RTP от средния за индустрията

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fang`s Inferno Dream Drop

Fang`s Inferno Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fang`s Inferno Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fang`s Inferno Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fang`s Inferno Dream Drop
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Fang`s Inferno Dream Drop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Fang`s Inferno Dream Drop. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Fang`s Inferno Dream Drop в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Каква е основната настройка на Fang's Inferno Dream Drop?

Играта разполага с решетка от 5х4 барабана с 20 печеливши линии, разположени на фона на мистична планинска местност за драматично действие.

Как работи функцията Blazin' Wilds в играта Fang's Inferno Dream Drop?

Blazin’ Wilds се активират, когато драконът Fang се озове на един и същи барабан с Wild символ, като Wild символите се разрастват и запълват всички пространства между тях, което води до значителни потенциални печалби.

Какво представляват Flamin' Respins в Fang's Inferno Dream Drop?

Flamin’ Respins се задейства, когато три символа Fang the Dragon се паднат на един и същ бонус барабан. Това блокира задействащите символи и дава три Respins, като увеличава шансовете за задействане на още Blazin’ Wilds.

Какъв е бонусът Dream Drop в играта Fang's Inferno Dream Drop?

Тази произволно задействана функция представя само символи DD. Поставянето на три такива символа на централните барабани активира един от петте прогресивни джакпота: Rapid, Midi, Maxi, Major или Mega.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238