Feline Fury

Feline Fury Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Feline Fury

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Feline Fury

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Feline Fury

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Feline Fury е онлайн слот с 20 печеливши линии, разработен от Play'n GO. Функциите включват безплатни завъртания, умножаващи уайлд, разширяващи се уайлд, трансформиращи символи и др. RTP на този слот със средна волатилност е 96,2%, а голямата му награда е на стойност 5000 x залога.

Когато играта се зареди ще видите симпатични котки носещи пиратски шапки и облечени в картонени брони. Естетиката на Feline Fury е наистина добре обмислена – от котката пират, използваща ролка от тоалетна хартия като телескоп до набора от макари, направени от материали за драскане. Макарите са разположени на фона на средновековен замък, а саундтрака е динамичен и прекрасно кореспондира с темата.

След като играта се зареди, може да щракнете върху бутона i, за да прегледате изплащанията и бонусите. След това задайте нивото на залога си, като използвате бутоните + и – до сумите на залога в долната част. Налични са залози между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. Прегледайте опциите си за автоматично пускане – където можете също да зададете лимити за загуби/печалби. За да ускорите играта, щракнете върху символа на светкавица в ъгъла на екрана.

RTP (възвръщаемост към играч) на слота Feline Fury е 96,2%. Това също е игра със средна волатилност. Приземяването на три или повече съвпадащи символа на която и да е от 20-те печеливши линии на играта е начинът, по който създавате печеливши комбинации. Най-щедрият символ в играта е котката с хартиени доспехи, която изплаща награда от 10x за комбинация от пет по един вид.

По време на основната игра ще срещнете функцията Feline Wild и бонуса Fury Reels. Feline Wild се задейства на случаен принцип и ще превърне между 1 и 4 различни котешки символа в wilds.

Mоже да задействате Fury Reels всеки път, когато Feline Wild се активира на някой от барабаните и това ще превърне целия барабан в wild. Ако се приземи друг Feline Wild, се прилага множител 2x. Друг и се задейства 3x множител. Ако имате повече от един множител на печеливша линия, те се събират заедно.

Когато получите три символа на свещения граал, ще получите 5 безплатни завъртания. Не звучи много, но получавате повече безплатни завъртания, докато събирате нископлатените символи и се предоставя по още едно безплатно завъртане, когато получите още един скатер символ по време на рунда.

След като съберете 12 символа от един вид, те ще се трансформират в съответния символ на котка. Освен това ще задейства още три безплатни завъртания. 12 наистина звучи много, но нископлатените символи винаги се появяват по-често от високоплатените, така че можете да очаквате с нетърпение трансформирането на поне един символ в този бонус.

Feline Fury от Play'n GO е един от най-забавните слотове, които сме виждали скоро. Той не само има странни котки, но и поставя тези котки в средновековна обстановка. Има сравнително прост формат, който е съчетан със страхотна комбинация от бонуси, които допринасят за ангажиращ геймплей в цялата основна игра и бонус функции. Двата бонуса за основна игра предлагат изобилие от потенциал за печалба, а бонусът за безплатни завъртания ви позволява да спечелите някои впечатляващи печалби, като събирате скатери и нископлатени символи.

Feline Fury в сравнение към други слотове

Име:Feline FuryYum Yum PowerwaysGemstone MineDesert WealthSugarlicious EveryWayCash Strike Hotstepper
Провайдър:Play'N GoPragmatic PlayStakelogicEGT DigitalRed Tiger GamingBlueprint Gaming
Печеливши канали:2016,384Cluster PaysScatter paysScatter pays5
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеНеНеДа
Джакпот:5,000 х Залога5,000 х Залога7,500х Вашият залогПрогресивен 12,864х Залога50,000x залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Feline Fury

Feline Fury

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Feline Fury. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Feline Fury.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Feline Fury
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Feline Fury попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Feline Fury, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Feline Fury с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Feline Fury. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Feline Fury може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238