Firewins Factory

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Firewins Factory Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.11%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Firewins Factory

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали950
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:20,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Firewins Factory

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали950
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000х Залога

Ревю за Firewins Factory

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в изпълнения с усърдие свят на Firewins Factory, завладяваща слот игра 6×6 от Relax Gaming. Разположена в динамична фабрика, обслужвана от трудолюбиви буболечки, тази игра предлага впечатляващите 950 начина за печалба и RTP от 96,11%. Изпитайте тръпката от високата волатилност, експлозивните Wild символи и щедрите безплатни завъртания, докато въртите барабаните. Пригответе се за работа и много печалби с Firewins Factory!

Функции и бонуси

Фабриката Firewins представя завладяващо слот изживяване 6×6 с 950 начина за победа и похвалено RTP от 96,11%. Този слот се характеризира с висока волатилност.

Explosive Wilds: Включването на експлозивен Wild символ в печеливша поредица не само разпространява Wild символите върху съседните символи, но понякога предизвиква и Super Explosion, който разширява обхвата на Wild символите още повече. Умножителят се увеличава с 1, като всяка печеливша комбинация включва експлозивен Wild символ. Множителят обаче се нулира след всяко завъртане в основната игра.

Firewins Factory WildИграта разполага с 5 различни Explosive Wilds, всеки от които хвърля Wilds в уникални комбинации по игралното поле:

 • Кръстосани Wild символи – проектира Wild символи към съседни символи вертикално и хоризонтално.
 • Диагонални кръстосани Wild символи – изпращат Wild символи по диагонал към четирите ъгъла.
 • Вертикални Wild – изпращат Wilds директно над и под тях.
 • Хоризонтални Wild – разширява Wilds вляво и вдясно.
 • Random Spread Wild – разпределя на случаен принцип от 3 до 8 уайлда по цялата дъска.

Firewins Factory WinВтори шанс: Когато Wild символите останат неизползвани и по-нататъшни печалби не изглеждат вероятни, може да се намеси един от работниците, който активира тези Wild символи и детонира съседните, като по този начин проправя пътя на нови символи.

Безплатни завъртания: При получаване на минимум 3 Scatter символа се активира функцията Free Spins, която възнаграждава играчите с 8 Free Spins. Всеки допълнителен Scatter символ носи допълнителен Free Spin. По време на тази функция множителят остава непроменен между завъртанията и се увеличава с всяка печеливша комбинация, включително експлозивен Wild символ.

Bonus Buy: Фабриката Firewins предлага две ексклузивни бонусни покупки. Първата, произволна функция при 65x залог, предоставя 8-15 безплатни завъртания с RTP от 96,56%. Втората, суперфункция при 130x залога, подарява 15 безплатни завъртания и RTP от 96,58%.

Дизайн и саундтрак

Firewins Factory SymbolsФабриката Firewins пренася играчите в старателно изработена работна обстановка, където работливите буболечки влизат в ролята на работници. Дизайнът на играта умело разграничава нископлатежните от високоплатежните символи; четирите класически бои на картите представляват първите, докато вторите се състоят от усърдните работници-буболечки и един отличителен герой. Саундтракът е внимателно приглушен, насърчавайки концентрирана атмосфера, която резонира с темата за оживена работна среда.

Ако индустриалното очарование и енергичният геймплей на Firewins Factory привличат интереса ви, то Amazing Factory от Playtech вероятно също ще ви заплени.

Нашето заключение

Firewins Factory е удоволствие за слот ентусиастите, предлагайки завладяващо изживяване с уникалната тема на фабриката и работниците буболечки. Забележителните функции на играта, включително разнообразните Explosive Wilds, щедрите Free Spins и иновативната механика Second Chance, гарантират динамична и вълнуваща сесия. В съчетание със стратегическата опция за купуване на бонуси, играчите получават значителен контрол върху стратегията си за игра. С високата си волатилност и завладяващите си функции Firewins Factory на Relax Gaming е задължителна игра за тези, които търсят слот приключение, изпълнено с напрежение.

Firewins Factory в сравнение към други слотове

Име:Firewins FactoryFront RunnerTEDStarlight Princess3 Clown Monty 2Majestic Megaways
Провайдър:Relax GamingPragmatic PlayBlueprint GamingPragmatic PlayPlay'N GoiSoftBet
Печеливши канали:9501020Cluster Pays20117,649
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000х Залога3,000х залога20,000£5,000 х Залога10,000х Залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразни 950 начина за печалба

 • Завладяваща тема с уникални персонажи на служители

 • Висока волатилност за вълнуващ геймплей

 • Щедри безплатни завъртания и функции с множители

Минуси:
 • Саундтракът може да е твърде слаб за някои предпочитания

 • Цената на функцията Bonus Buy може да е висока за някои бюджети

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Firewins Factory

Firewins Factory

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Firewins Factory. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Firewins Factory.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Firewins Factory
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Firewins Factory не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Firewins Factory, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

Често задавани въпроси

Мога ли да си купя бонуси в Firewins Factory?

Да, Firewins Factory предлага функция за купуване на бонуси с две опции: произволна функция за 65 пъти залога, която дава 8-15 безплатни завъртания с RTP 96,56%, и супер функция за 130 пъти залога, която дава 15 безплатни завъртания с RTP 96,58%.

Какъв е коефициентът RTP на Firewins Factory?

Степента на RTP на Firewins Factory е 96,11%, което показва справедлива възвръщаемост за продължителен период на игра.

Мога ли да играя Firewins Factory на мобилен телефон?

Да, Firewins Factory е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238