Fluffy Rangers

Fluffy Rangers Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Fluffy Rangers

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Джакпот:938 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Fluffy Rangers

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:938 х Залога

Ревю за Fluffy Rangers

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Fluffy Rangers е онлайн слот от Evoplay. Играе се на класически комплект барабани с пет барабана и три реда символи и 20 фиксирани печеливши линии. Функциите включват колекция от символи, безплатни завъртания и разширяващи се wild  символи. Това е игра с ниска до средна вариация и RTP от 96%.

Темата на този слот е забавни горски животни. Графиките са с високо качество, особено когато съществата се трансформират в wild символи и запълват барабани 2 и 4, разкривайки истинската им самоличност. Макарите са поставени в дървена рамка на фона на гористо пространство, поставени в центъра на трибуна за зрители. С великолепна 3D графика и главни герои в анимационен стил, които сякаш са излезли от анимационните филми на Дисни, това е игра, която ще се хареса на всеки, който обича слотове с качествена и впечатляваща графика. Петте главни героя на този слот, както и неговите високи символи, са овцата (Katara), миещата мечка (Shu Shu), маймуната (Lin), койотът (Drago) и рисът (Shadi). Четирите по-ниско платени символа са карти, но проектирани да наподобяват различно оцветени листа.

Fluffy Rangers е интуитивна и лесна за игра. Отидете в долния ляв ъгъл и щракнете върху бутона на менюто. Тук можете да отворите играта в режим на цял екран, да регулирате звука и да включите турбо завъртане. След това кликнете върху ‘Правила' за пълно обяснение на играта. Щракнете върху раздела с информация, за да разкриете таблицата за заплащане. Тук ще намерите и обяснение за портала за събиране, как се събират безплатните завъртания и турнира за безплатни завъртания.  Продължете да превъртате надолу за обяснение на правилата за изплащане и за преглед на миниатюри на линиите за залагане. Обратно на главния екран прозорецът за нивото на залога се вижда под барабана, поставен вляво. Коригирайте залога си, като щракнете върху знаците „-“ и „+“. Двата оставащи прозореца под барабаните вдясно показват вашия баланс и общата печалба при всяко завъртане.

20-те фиксирани печеливши линии плащат отляво надясно. По време на основната игра е налична максимална печалба от 210 х вашия залог, като тя се повишава до 938 х залога по време на безплатни завъртания. Единственият начин да задействате безплатни завъртания е да съберете всички символи в горния ред над барабаните. На първия барабан ви трябват две овце, на втория три миещи мечки, третият изисква четири маймуни, четвъртият се нуждае от пет койота и накрая трябва да натрупате шест Lynx, за да завършите думата и да спечелите 10 безплатни завъртания. Това става чрез лилав портал, който се появява първоначално на първия барабан. След като се събере необходимия брой символи, порталът преминава към следващия барабан. Накрая думата SPINS ще бъде изписана и играчът ще бъде възнаграден с 10 безплатни завъртания.

По време на тази фаза на играта е наличен разширяващ се уайлд, когато един и същ символ се появи и на трите реда барабани 2 или 4. Веднъж в режим на безплатни завъртания, разширените wild символи предлагат много повече възможности за печалба, особено с барабан 2, действащ като wild барабан и линиите, които плащат в двете посоки.

Fluffy Rangers има официален RTP от 96% и може да се разглежда като игра със средна волатилност. Малките печалби идват с разумна скорост в основната игра и поддържат всички играчи ангажирани без да влияят особено на техния баланс. А когато попаднете в бонус нивото с безплатни завъртания може да очаквате по-сериозни и сигурни печалби.

Fluffy Rangers в сравнение към други слотове

Име:Fluffy RangersSakura MasksVikings Unleashed ReloadedTerminator 2Zodiac Wheel Bell Link1001 Spins
Провайдър:Evoplay EntertainmentRed Tiger GamingBlueprint GamingMicrogamingEGT DigitalPlatipus
Печеливши канали:2020Up to 117,649243550
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:938 х Залога15,138х Залога 50,000х Залога3,000 х ЗалогаProgressive100,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fluffy Rangers

Fluffy Rangers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fluffy Rangers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fluffy Rangers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fluffy Rangers
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Fluffy Rangers, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Fluffy Rangers. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Fluffy Rangers.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Fluffy Rangers. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове