Forgotten Fable

Forgotten Fable Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Forgotten Fable

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Да

Детайли за Forgotten Fable

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000£

Ревю за Forgotten Fable

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Forgotten Fable е онлайн слот, разработен от Evoplay. Това е игра със средна волатилност, пет барабана, 15 фиксирани печеливши линии и RTP от 96%. Базирана на руски народни приказки, играта включва wild символи, множители, колекции от символи и два вида бонус рунда с безплатни завъртания.

Забравената басня ни запознава с някои от по-мрачните персонажи от славянския фолклор. Безсмъртният Кощей, драконът Горинич, Трикстерът Леши, водният дух Водяной и възрастната Баба Яга са част от руските легенди, ако не и кошмари. Но тук те са  изобразени по-скоро анимационен стил, така че няма да е нужно да играете с включено осветление! Макарите са разположени между две масивни каменни колони, украсени с крака с нокти и крила на прилеп и издълбани с мистериозни рунически символи. И в съответствие с общата тема, дори символите на карти за игра са оформени от дракони и прилепи, всички красиво изобразени.

Преди да започнете игра, може да се запознаете с контролите. Задайте сумата на вашия залог, след което натиснете бутона за завъртане. Има широка гама от опции за залагане, от 0,10 до 500,00£ на завъртане, така че има опция за всеки тип играч. Съпоставете три или повече символа в една печеливша линия, за да спечелите награда, която ще генерира изплащане кратно на вашия залог. Докоснете бутона „i“ в най-лявата част на екрана, за да отворите таблицата за изплащане на играта, която също съдържа правила и печелившите линии. От долния десен ъгъл на екрана можете да получите достъп до настройките на играта и опциите за звук.

Wild символите се появяват само в основната игра, но са невероятно полезни, така че внимавайте за тези изящно издълбани яйца. Пет от вида ще ви възнаградят със 100 пъти вашия залог, но Wilds могат също да заменят всички други символи в таблицата за изплащане, което ги прави двойно ценни.

Във Forgotten Fable трябва да внимавате и за символите Бонус на черепа и Бонус за слънце. Всеки път, когато някой от тях кацне върху барабаните, това ще предизвика светване на руна в съответния стълб до барабаните. Руните на мрака се събират в лявата колона, докато руните на пламъка се събират вдясно. Попълнете един от метрите със седем осветени руни и ще активирате този специфичен бонус за безплатни завъртания. Ако успеете да приземите символ на бонус слънце и символ на бонус за череп на едно и също завъртане  ще задействате бонус за магически сандък. Ще бъдат пуснати до пет множителя, което ще увеличи изплащането на наградата ви.

Осветяването на всичките седем тъмни руни активира Безплатни завъртания на Darkland. По време на вашите 10 безплатни завъртания само символи на череп и змия попадат на барабаните, с отворен магически сандък, за да присъди множители на печелившите комбинации.

Запалете седемте огнени руни, за да инициирате Бонус за безплатни завъртания на Flameland. За пореден път ще получите 10 безплатни завъртания, но този път всички символи на карти за игра и бонус символи на черепа се премахват от барабаните. Всички символи се появяват като икони с двойна височина, което значително увеличава възможностите ви за печалба.

Forgotten Fable ви предлага някои наистина добри бонус функции, особено двата типа безплатни завъртания, а бонусът Magic Chest може да достави и множители, които със сигурност ще ви осигурят страхотни изплащания. 

Forgotten Fable в сравнение към други слотове

Име:Forgotten FableNero’s FortuneRoad RageDark Waters Power ComboPirates PartyMustang Gold
Провайдър:Evoplay EntertainmentQuickspinNolimit CityJust For The WinNetEntPragmatic Play
Печеливши канали:1552594,096-46,65624325
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000££ 810,00036,000 х Залога5,000х Залога3,046х Залога12,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Forgotten Fable

Forgotten Fable

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Forgotten Fable. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Forgotten Fable.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Forgotten Fable
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Forgotten Fable попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Forgotten Fable, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Forgotten Fable с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Forgotten Fable може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Forgotten Fable, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Forgotten Fable.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238