Galactic Racers Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  1024 Линии

Galactic Racers Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.08%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Galactic Racers Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Galactic Racers Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Galactic Racers Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Очаква ви едно чудато бъдеще в Galactic Racers Dream Drop – слот, предоставен от доставчика на игри Relax Gaming. Играчите се впускат в космическо пътешествие, заредено с екшън с висока волатилност и футуристични визуални ефекти. Този слот с 1 024 начина на плащане предлага на играчите вълнуваща комбинация от игрови функции, включително рамки с множители, безплатни завъртания и шанс за получаване на прогресивни джакпоти.

Функции и бонуси

Galactic Racers Dream Drop предлага на играчите слот с 5 барабана и 4 реда с 1024 начина на плащане. Теоретичният RTP възлиза на 96,08%, като се увеличава до 96,5%, когато играчите купуват функции, като същевременно поддържа висока волатилност.

Galactic Racers Dream Drop WildРамки с множители: На случаен принцип рамка с множител ще се падне на една до пет позиции на барабаните. Когато символ в тази рамка с множител допринесе за печалба, множителят се прилага към печелившата комбинация. Ако няколко рамки пресичат печалбата, техните множители се натрупват. При всяко завъртане предишните рамки на множителя изчезват, за да се появят нови.

Безплатни завъртания: В основната игра, ако се паднат 3, 4 или 5 Bonus символа, играчите се възнаграждават съответно с 8, 12 или 15 безплатни завъртания. Трябва да се отбележи, че всички рамки с множители, които са активни по време на задействащото завъртане, се запазват и по време на функцията за безплатни завъртания. Освен това по време на безплатните завъртания могат да се появят допълнителни рамки с множители. Тези рамки остават „лепкави“ по време на функцията, което означава, че остават на място до края, като увеличават множителите си след всяко непечелившо завъртане. Играчите могат да спечелят допълнително безплатно завъртане за всеки бонус символ, който се падне по време на безплатните завъртания.

Buy Feature: Безплатните завъртания могат да бъдат спечелени за 80 пъти залога, като се задействат с минимум 3 Bonus символа.

Galactic Racers Dream Drop BonusDream Drop: На случаен принцип преди стандартно завъртане може да се появи Jackpot Spin. За да влезете в бонуса Dream Drop, по време на Jackpot Spin на всеки барабан трябва да се падне поне един символ DD. Ако това не се случи, играчът се връща към обичайната игра. В рамките на Dream Drop Bonus играчите разполагат с решетка 5×4 със символи DD от задействащото завъртане. Колкото повече барабани са изпълнени със символи DD по време на този бонус, толкова по-голям е джакпотът: 1 за Rapid, 2 за Midi, 3 за Maxi, 4 за Major и 5 за Mega. След като бъде спечелен джакпот, играчите се връщат към стандартното завъртане. Заслужава да се отбележи, че тези джакпоти са прогресивни, с начални стойности от 1 € за Rapid, 5 € за Maxi, 100 € за Major, 25 000 € за Mega и 500 000 € за Mega джакпота.

Дизайн и саундтрак

Galactic Racers Dream Drop SymbolsGalactic Racers възприема футуристичен дизайн. Символите на барабаните изобразяват извънземни същества с високотехнологична екипировка и оръжия, представени в различни цветове като розово, червено, оранжево, жълто, зелено, светло и тъмно синьо. Освен това четири таблета със загадъчни символи допълват състава на символите. Барабаните са разположени върху летящо устройство, което се придвижва по път, заобиколено от високи сгради, които създават футуристичен градски пейзаж. По време на безплатните завъртания фонът се променя към нощна обстановка, като градът се осветява с различни цветове, създавайки по-завладяващо визуално изживяване.

Нашето заключение

Galactic Racers Dream Drop предоставя вълнуващо игрално изживяване с футуристичния си дизайн, завладяващите геймплейни функции и потенциала за вълнуващи бонуси. С високата си волатилност и шанса за спечелване на прогресивни джакпоти, тя предлага вълнение на играчите, които търсят възнаграждаващо футуристично приключение с множители и безплатни завъртания. Общият дизайн подобрява цялостното изживяване, което я прави солиден избор за тези, които искат да изследват космоса, докато преследват големи печалби.

Galactic Racers Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Galactic Racers Dream DropOutlaws IncMotorheadEmperor’s RiseSaiyan ManiaWild Swarm
Провайдър:Relax GamingHacksawNetEntSlotmillPragmatic PlayPush Gaming
Печеливши канали:1,024257620Cluster Pays20
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000х Залога10,000£20,000£6,000х Вашият залог5,000х Залога600 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Завладяващ дизайн на космическа тематика.

 • Шанс да спечелите прогресивни джакпоти.

 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания.

Минуси:
 • Темата може да не се хареса на всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Galactic Racers Dream Drop

Galactic Racers Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Galactic Racers Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Galactic Racers Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Galactic Racers Dream Drop
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Galactic Racers Dream Drop, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Galactic Racers Dream Drop. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Galactic Racers Dream Drop в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какво представляват Multiplier Frames в Galactic Racers Dream Drop?

Multiplier Frames са случайно появяващи се рамки, които могат да носят множители. Тези множители увеличават печалбите ви, ако символите в рамките допринасят за печалба.

Как мога да задействам безплатните завъртания в Galactic Racers Dream Drop?

Попадането на 3, 4 или 5 бонус символа в основната игра носи съответно 8, 12 или 15 безплатни завъртания.

Как работят джакпотите в Galactic Racers Dream Drop?

Джакпотите в играта са прогресивни, с начални стойности от €1 за Rapid, €5 за Midi, €100 за Maxi, €25 000 за Major и €500 000 за Mega джакпота.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238