Gods of Olympus 3 Megaways

 • Доставчик:

  1x2 Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Gods of Olympus 3 Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.06%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gods of Olympus 3 Megaways

Разработчик: 1x2 Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали324 до 200,704
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:25,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Gods of Olympus 3 Megaways

Разработчик: 1x2 Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали324 до 200,704
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х Залога

Ревю за Gods of Olympus 3 Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gods of Olympus III Megaways, разработена от 1X2 Gaming, предлага просто слот изживяване, чието действие се развива в древна Гърция. Тази игра се отличава с функцията Megaways, която дава възможност за огромен брой печеливши комбинации и висока волатилност на геймплея. Дизайнът включва елементи от гръцката митология – от емблематични артефакти до легендарни фигури. Предназначен за играчи, които ценят митологичните теми заедно с иновативния геймплей, този слот предлага балансирано и завладяващо преживяване.

Функции и бонуси

Gods of Olympus III Megaways е 6-барабанен слот с 2 до 7 реда, включително допълнителен хоризонтален барабан, разположен над основната решетка, който предлага на играчите между 324 и 200 704 начина за печалба. Характеризираща се с висока волатилност, играта има среден коефициент на RTP от 96,06%.

Gods of Olympus 3 Megaways ScatterФункция „Tumble“: Тази механика се активира след формиране на печеливша комбинация, при която печелившите символи се премахват, което кара останалите символи да паднат или да се „Tumble“ на тяхно място. Новоизпадналите символи, които образуват печеливши комбинации, продължават този процес, което позволява последователни печалби, докато не се стигне до невъзможност за по-нататъшни печалби. Забележете, че всяка печеливша Tumble по време на безплатните завъртания увеличава стойността на множителя с единица.

Символи Wild: Появяващи се на всички барабани, освен на първия, Wild символите служат за заместване на други символи за плащане, като увеличават потенциала за печеливши комбинации. Важно е да отбележим, че Wild символите не се появяват на хоризонталния барабан.

Безплатни завъртания: Символите Scatter, които отсъстват на хоризонталния барабан, могат да се появят веднъж на всеки барабан. Натрупването на 4, 5 или 6 Scatter символа възнаграждава играча съответно с 8, 12 или 20 безплатни завъртания. Освен това, по време на кръговете с безплатни завъртания, събирането на 3, 4, 5 или 6 Scatter символа дава допълнителни безплатни завъртания, вариращи от 4 до 12.

Gods of Olympus 3 Megaways WinФункция „Богове на Олимп“: Ексклузивно на хоризонталния барабан, всеки от Боговете на Олимп дарява уникални подобрения на игралното поле:

 • Хера превръща избрани символи в уайлд символи.
 • Аполон променя от 2 до 4 символа на първите четири барабана в произволен символ от първия барабан.
 • Посейдон повишава символите до най-високата налична стойност на символа.
 • Зевс превръща символите в Multiplier Wilds, като по време на безплатните завъртания множителят започва от 2 и се увеличава с 1 при всяко появяване на Зевс.

Закупуване на бонус: На играчите се предлага възможност за директно закупуване на бонус функции, като има четири различни опции, базирани на желания брой безплатни завъртания и свързаните с тях подобрения на RTP:

 • 60x залога за 6 безплатни завъртания (RTP 96,3%)
 • 90x залога за 8 безплатни завъртания (RTP 96,3%)
 • 160x залога за 12 безплатни завъртания (RTP 96,4%)
 • 360x залога за 20 безплатни завъртания (RTP 96,5%)
 • Забележете, че безплатните завъртания могат да бъдат закупени само с деактивирана опция за залог Ante.

Ante Bet: Чрез залагане на 1,3 пъти залога си се активира функцията Ante Bet, която гарантира появата на символ Scatter при всяко завъртане, като по този начин увеличава шанса за задействане на функцията „Безплатни завъртания“.

Дизайн и Саундтрак

Дизайн на Gods-of-Olympus 3 MegawaysДизайнът на Gods of Olympus III Megaways се отличава с богата древногръцка естетика, като по-нископлатежните символи са представени от класическите стойности на картите 10-A, а по-високоплатежните икони включват гърне, меч, лира, шлем и сграда. Завладяващият саундтрак допълва величествената тема, пренасяйки играчите в митологично царство, изпълнено с приключения.

Ако харесвате древногръцката естетика или митологичния ъгъл, може да се насладите и на игри като 3 Powers of Zeus POWER COMBO от All41 Studios или Midas King of Gold от Blueprint Gaming.

Нашето заключение

Като цяло, Gods of Olympus III Megaways от 1X2 Gaming е солиден избор за играчите, които харесват съчетанието на митология с иновативни игрови функции. Системата Megaways предлага широки възможности за печалба, допълнени от игрови функции като Tumbles, Free Spins и завладяващите символи Gods of Olympus. Въпреки че високата волатилност може да не е подходяща за всеки играч, тези, които търсят вълнуващ геймплей с потенциал за големи печалби, ще намерят тази игра за възнаграждаваща.

Gods of Olympus 3 Megaways в сравнение към други слотове

Име:Gods of Olympus 3 MegawaysTerminator 2Emperor of IndiaThe Dog HouseBatman BeginsCandy Tower
Провайдър:1x2 GamingMicrogamingRed Tiger GamingPragmatic PlayPlaytechHabanero
Печеливши канали:324 до 200,704243243 до 46,6562020Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,000х Залога3,000 х Залога20,000х Вашият залогнад 100,000Progressive30,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 200 704 начина за печалба.

 • Висока волатилност и голям потенциал за изплащане.

 • Функция Tumbles с нарастващи множители.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gods of Olympus 3 Megaways

Gods of Olympus 3 Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gods of Olympus 3 Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gods of Olympus 3 Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gods of Olympus 3 Megaways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Gods of Olympus 3 Megaways попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Gods of Olympus 3 Megaways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Gods of Olympus 3 Megaways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Gods of Olympus 3 Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Gods of Olympus 3 Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Gods of Olympus 3 Megaways.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Gods of Olympus III Megaways?

Коефициентът на печалба (RTP) на Gods of Olympus III Megaways по подразбиране е 96,06%, докато определени функции го повишават до 96,3% или 96,5%, предлагайки на играчите справедлив шанс за печалба.

Колко начина за печалба има в играта Gods of Olympus III Megaways?

Gods of Olympus III Megaways разполага с динамично оформление с до 200 704 начина за печалба, благодарение на механиката Megaways, която се променя при всяко завъртане.

Можете ли да си купите безплатни завъртания в Gods of Olympus III Megaways?

Да, играчите могат да закупят безплатни завъртания в Gods of Olympus III Megaways, като опциите варират от 6 до 20 завъртания, което подобрява геймплейното изживяване и потенциално увеличава шансовете за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:6 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на 1x2 Gaming