Gold Rush

Gold Rush Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Gold Rush

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:20,000£
Скатер:Да

Детайли за Gold Rush

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000£

Ревю за Gold Rush

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Gold Rush е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който може да се играе с между 0,25 и 125,00 кредита на завъртане. Разположена в стара американска мина, играта предлага RTP от 96,5%. Има пет барабана, три реда, 25 печеливши линии и функции, които включват безплатни завъртания и добавени символи с висока стойност.

С RTP от 96,5%, Gold Rush изплаща теоретично 96,5 под формата на печалби за всеки 100,00 кредита, изразходвани на барабаните. Това е игра, която се класифицира със средна до висока волатилност, което означава, че няма да срещнете много печалби с ниска стойност, но след като постигнете печеливша серия, сумите могат да бъдат изключително възнаграждаващи.

25-те печеливши линии на Gold Rush са фиксирани, така че не можете да променяте или адаптирате числото в играта. Това ви оставя свободни да се концентрирате върху залога си, и както може да очаквате от Pragmatic Play, имате широка гама от опции. Стойностите на монетите варират от 0,01 до 0,50 залога на линия, така че при всички 25 печеливши линии винаги активни, минималният ви залог е 0,25£ на завъртане. Но можете да играете до 10 монети на линия, така че вашият максимален допустим залог достига 125,00£ на завъртане, което със сигурност ще удовлетвори играчите с висок бюджет. Има функция за автоматично възпроизвеждане за автоматични завъртания и турбо режим за тези от вас, които предпочитат по-бърз геймплей.

Целта на играта, когато играете Gold Rush, е да завъртите три или повече съответстващи символа в една от 25-те печеливши линии. Първият символ трябва да се появи на първия барабан и поне два допълнителни символа трябва да се появят на барабани 2 и 3, за да получите изплащане. Динамитът е wild символ и замества всички останали символи, освен скатера, така че може да ви помогне да постигнете печеливши линии с всяко появяване.

Скатер символите се появяват само на барабани 2, 3 и 4, но веднага щом завъртите три от тях, на която и да е позиция на барабаните, ще получите 10 безплатни завъртания. Всеки допълнителен скатер, който кацне на барабаните по време на безплатни завъртания, дава още 2 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания на барабаните могат да се появят златни късове. Всеки самороден елемент, който съберете, дава една точка, а след като съберете пет точки, преминавате към ниво 2, в което получавате пет допълнителни символа на златотърсачи. След като придобиете 10 точки, преминавате до ниво 3, с 9 допълнителни символа за златотърсачи. Съберете 15 точки и ще преминете към ниво 4, с 11 допълнителни символа златотърсачи на барабаните. Дори ще спечелите допълнително безплатно завъртане, ако току що сте достигнали ново ниво с последното си безплатно завъртане.

Gold Rush в сравнение към други слотове

Име:Gold RushWorms of ValorVegas NightsAll for OneDesert Gem slotMake Money
Провайдър:Pragmatic PlayAvatarUXPragmatic PlayHabaneroKalambaGamzix
Печеливши канали:25486 до 118,098925102410
Бонус:НеДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000£10,000x Залога10,000£90,000£5763 х Залога4000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gold Rush

Gold Rush

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gold Rush. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gold Rush.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gold Rush
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Gold Rush не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Gold Rush. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Gold Rush.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238