Gorilla Gold Megaways

Gorilla Gold Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gorilla Gold Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:24
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,04
Макс. Залог:50,00
Джакпот:20,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Gorilla Gold Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:24
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,04
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000 х Залога

Ревю за Gorilla Gold Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gorilla Gold Megaways е онлайн слот, разработен от Blueprint Gaming, който предлага до 117 649 начина за печалба при всяко завъртане. Има четири комплекта барабани, а минималният залог е 0,01 кредит. Характеристиките включват бонус за безплатни завъртания с увеличаващ се множител и хазартна функция за подобряване на качеството на бонуса.

Това е игра, която носи на играчите изцяло ново онлайн гейминг изживяване с четири уникални комплекта барабани, всеки от които предлага до 117649 начина за спечелване, което прави възможни 470 596 печалби! Ще намерите и два различни кръга безплатни завъртания и впечатляваща главна награда на стойност 20 000 x залога. 

Игралното поле е разположено в джунгла с буйна зеленина като фон. Играта разполага с графика в реалистичен стил с живи цветове, така че символите да се открояват, въпреки че има четири комплекта барабани. Като цяло дизайнът на този слот е успешен, привлича вниманието и ви държи ангажирани.

Когато залагате в играта, трябва да залагате и на четирите барабана. Така че, не забравяйте, че вашият залог ще бъде умножен по четири на едно завъртане. Gorilla Gold Megaways има доста висок RTP с 97%. Повечето слот игри днес са 96,00% или по -ниски, така че тази игра наистина надминава конкуренцията. Това също е слот с висока променливост.

Печелившите комбинации се създават чрез качване на три или повече съвпадащи символа върху съседни барабани, а най-щедрият от тях е горилата, която изплаща 50x (вашият залог за комплект барабани) за комбинация от 6 по рода си. В сила са и каскадни барабани, така че можете да постигнете множество печалби на всяка макара при всяко завъртане. Всички печалби, които постигате се събират в края на завъртането.

По време на основната игра можете да задействате мистериозни символи. Всеки път, когато тези символи се появят, те ще се трансформират в един и същ символ, за да ви присъдят победи. Когато приземитр четири или повече диамантени символа, ще задействате бонуса за безплатни завъртания – където могат да бъдат спечелени до 35 безплатни завъртания. Броят на безплатните завъртания, които ще получите, зависи от броя на скаттерите, които задействат кръга:

 • 4 Scatter симола – до 20 безплатни завъртания или 15 супер завъртания
 • 5 Scatter симола – до 25 безплатни завъртания или 20 супер завъртания
 • 6 Scatter симола – до 30 безплатни завъртания или 25 супер завъртания
 • 7 Scatter симола –  до 35 безплатни завъртания или 30 супер завъртания

Ако се чудите какво представляват Супер завъртанията, това са специално подобрени безплатни завъртания, при които събирането на символи на златните горили ще отключи позициите на символи, за да увеличи общия ви брой печеливши начини за останалата част от бонусния кръг. За да активирате този бонус, ще трябва да направите Супер залог по време на основната игра, който добавя 25% върху залога ви.

Gorilla Gold Megaways е наистина вълнуващ онлайн слот, при който може да очаквате добър потенциал за печалба. Слотът идва с невероятен геймплей, тъй като има четири комплекта барабани, които предлагат всякакви възможности да спечелите големи награди, а високия RTP %, гарантира, че това изобщо няма да бъде трудно.  

Gorilla Gold Megaways в сравнение към други слотове

Име:Gorilla Gold MegawaysUntamed WildsKing Kong Cash: Even Bigger BananasBillyonaireSpace FruitsPlayboy Fortunes King Millions
Провайдър:Blueprint GamingYggdrasil GamingBlueprint GamingAmaticCT Gaming InteractiveGameburger Studios
Печеливши канали:117,649204,096402020
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000 х Залога250,00010,000х Залога50.000500 х Залога2,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gorilla Gold Megaways

Gorilla Gold Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gorilla Gold Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gorilla Gold Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gorilla Gold Megaways
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Gorilla Gold Megaways. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Gorilla Gold Megaways.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Gorilla Gold Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Gorilla Gold Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238