Great Aztec

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  20 Линии

Great Aztec Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Great Aztec

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:2,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Great Aztec

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,500 х Залога

Ревю за Great Aztec

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на Great Aztec, вълнуваща слот игра, предоставена ви от iSoftBet. Потопете се в приключение, чието действие се развива в древната цивилизация на ацтеките, където богатствата ви очакват при всяко завъртане. С иновативния геймплей и завладяващите функции на iSoftBet се пригответе да се впуснете във вълнуващо пътешествие, изпълнено със скатери за слънчеви дискове, респини за Aztec Gold и възможност да отключите големи печалби. Пригответе се да разкриете тайните на империята на ацтеките в Great Aztec от iSoftBet.

Функции и бонуси на Great Aztec

Great Aztec е игра, която е сравнително скромна в няколко аспекта. Тя попада в категорията на слот със средна волатилност, като предлага коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 96,01% в режим „Нормална игра“. За сравнение, когато се активира функцията „Extra Gold“, RTP нараства леко до 96,04%. Тази слот игра се играе на игрална матрица 5х3, включваща 20 фиксирани печеливши линии, които предоставят печалби, започвайки от най-левия барабан.

Great Aztec SymbolsВ Great Aztec, при падане на 4 или повече Scatter-а на слънчевия диск се активира функцията Aztec Gold Respins. Освен това има символ „Мистерия“, който може да разкрие всеки платен символ, с изключение на Scatter символите на слънчевия диск. Wild символите в играта действат като заместители на всички символи с изключение на Sun Disk Scatter. По време на играта може да се активира функцията Aztec Magic, която може да разкрие значителна печалба със символи Mystery или да активира Aztec Gold Respins при всяко завъртане.

Освен това, ако предположим, че играчът успее да активира едновременно Aztec Gold Respins и модификатора Booster. В този случай стойността на всички Scatter символи ще се увеличи преди активирането на функцията, което ще осигури по-добра възможност за по-големи награди. Ако играчът успее да уцели 3 Scatter символа в Great Aztec, той има възможност да активира функцията, като използва модификатора 2-ри шанс. Този модификатор блокира барабаните със скатерите и завърта останалите барабани, за да активира допълнителен скатер.

Great Aztec Free PlayОт друга страна, наличието на 4 или повече Scatter символа Sun Disk активира функцията 3x Hold and Win Respin. Ако на барабаните се появи друг слънчев диск, той ще бъде задържан, а броят на повторните завъртания ще се върне на 3. Завършването на хоризонтална линия ще умножи всички печалби по х5, а завършването на вертикална линия ще умножи всички печалби по х3. Важно е да следите за мини, малки, големи и мега слънчеви дискове, тъй като те могат да доведат до значителни печалби. Всички задействащи се скатери, които активират множител, ще се прилагат преди първия репин във функцията Aztec Gold Respins.

За играчите, които искат да инвестират повече, е налична опция за бонус покупка. Плащайки 200 пъти залога, те могат да задействат функцията Aztec Gold Respins, като двата най-ниско разположени Scatter диска на слънцето се премахват от играта, предлагайки още повече шансове за по-големи печалби. Алтернативно, играчите могат да изберат да играят за 60 пъти залога, за да задействат функцията Aztec Gold Respins. Функцията Extra Gold позволява на играчите да играят с 25% по-висок залог, като по този начин увеличават шансовете си за активиране на функцията. Струва си да отбележим, че скатерите могат да се появят подредени, докато играете с активирана функция Extra Gold.

Дизайн и саундтрак

Great Aztec Slot ImageGreat Aztec, проектирана от iSoftBet, се отличава с визуално зашеметяващо и завладяващо игрално изживяване. Дизайнът на играта улавя същността на древната цивилизация на ацтеките с ярки и сложно детайлизирани символи, включително величествени слънчеви дискове, мистични ацтекски идоли и други емблематични елементи от епохата. Висококачествените графики и плавните анимации пренасят играчите в свят на древни храмове и скрити съкровища. В допълнение към завладяващите визуални ефекти, Great Aztec се отличава и със завладяващ саундтрак, който подсилва преживяването от играта. Завладяващият аудиодизайн пренася играчите в сърцето на цивилизацията на Ацтеките с атмосферни звуци, ритмични удари и омагьосващи мелодии, които добавят допълнителен слой вълнение и потапяне в играта.

Нашето заключение

Great Aztec от iSoftBet е завладяваща слот игра, която предлага завладяващо пътешествие в древната цивилизация на ацтеките. Със своя визуално зашеметяващ дизайн, включващ сложни символи и ярки графики, играчите се пренасят в свят на скрити съкровища и мистични чудеса. Вълнуващите функции на играта, като например Aztec Gold Respins и функцията Hold and Win Respin, предоставят широки възможности за вълнуващи печалби и големи печалби. Впуснете се в пътешествие с Great Aztec и открийте съкровищата на империята на ацтеките още днес.

Great Aztec в сравнение към други слотове

Име:Great AztecMysteriousWildPops40 Mega CloverTemple of TollanTrigger Happy
Провайдър:iSoftBetPragmatic PlayYggdrasil GamingAmusnet (EGT) InteractivePlay'N GoBig Time Gaming
Печеливши канали:20409633,61440Cluster PaysCluster Pays
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,500 х Залога50,000£17,707 х ЗалогаProgressive Jakpot15,000х Вашият залог50,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Визуално зашеметяващ дизайн, пресъздаващ същността на древната цивилизация на ацтеките

 • Вълнуващи функции, които включват Aztec Gold Respins и Hold and Win Respin

 • Потенциал за големи печалби и доходоносни изплащания

Минуси:
 • Може да не се хареса на играчите, които предпочитат слот игри с ниска волатилност.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Great Aztec

Great Aztec

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Great Aztec. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Great Aztec.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Great Aztec
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Great Aztec попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Great Aztec, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Great Aztec с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Great Aztec. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Great Aztec.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Great Aztec в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Great Aztec?

Great Aztec предлага коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 96,01% в режим „нормална игра“ и 96,04% при активирана функция Extra Gold.

Какви са основните характеристики на Great Aztec?

Great Aztec включва функции като Aztec Gold Respins, Hold and Win Respin, Wild символи и Mystery Symbol.

Как мога да задействам функцията Aztec Gold Respins?

Функцията Aztec Gold Respins може да се активира, ако на барабаните се появят 4 или повече Scatter символа „Слънчев диск“.

Мога ли да купя бонус функция в Great Aztec?

Да, в Great Aztec е налична опция Bonus Buy, която позволява на играчите да платят определен залог, за да задействат функцията Aztec Gold Respins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 юни,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238