Great Queen Bee

Great Queen Bee Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Great Queen Bee

Разработчик: CT Gaming Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Great Queen Bee

Разработчик: CT Gaming Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Great Queen Bee

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Great Queen Bee е онлайн слот разработен от CT Gaming. Игралното поле е поставено в цъфтяща градина в светъл, слънчев ден. Макарите са изработени от пчелна пита, а миниатюрни пчели работнички са допълнение към всеки символ. Иконите са цветни и блестящи, а музиката и звуковите ефекти допълват темата много добре. Има типични звуци от въртенето на барабаните заедно с оптимистична оркестрова музика, а големите победи се отбелязват с фанфари.

Най-добрата бонус функция в Great Queen Bee несъмнено е кръгът с безплатни завъртания. Тази част от играта включва Разширяване на wild символ, който заема всички позиции на барабана, на който се появи. Може да играете тази игра, както на настолни, така и на мобилни устройства. Просто влезте в играта през браузъра на вашия компютър или смартфон, за да бъдете транспортирани до цветната градина.

Ротативката има пет барабана, три реда и 20 печеливши линии. Тези линии за изплащане са гъвкави и може да ги регулирате, като щракнете върху желания от вас брой линии от двете страни на барабаните. Това автоматично ще актуализира наличните ви опции за залагане. Най-ниският възможен залог е 0,01 евро, а най -високият е 15,00 евро. Символите в играта са невероятно подробни и прекрасно анимирани. Нормалните символи включват блестяща пчелна пита, калинка, пчела с цилиндър, стилна пеперуда, както и 10, J, Q, K и A. Символът на пчелната пита плаща най-много в играта. Когато завъртите пет символа на пчелна пита на печеливша линия, можете да спечелите 5 000 пъти линейния залог. При максимален залог на линия от 0,75 евро, най-голямата печалба при единично завъртане е 3 750 евро.

RTP на Great Queen Bee е 96,4%. Тъй като средният RTP за видео слотове е около 96%, това е доста добре. Слотът показва средна променливост. Играчите могат да очакват да получават постоянни печалби с ниска стойност, които да се допълват от случайни печалби с висока стойност.

Има само един специален символ. Както можете да очаквате, това е самата пчела Queen. Тя е както Wild, така и Scatter символ. Тя плаща директно за собствени комбинации и също така замества всеки символ в играта. Приземяването на три или повече пчелни пчели ще задейства специалната функция безплатни завъртания. Те могат да се появят навсякъде по барабаните. След като го направите, ще бъдете отведени до екрана с бонуси. Ще бъдете подканени да избирате между пеперудата, калинката или пчелата с цилиндър. Който и символ да изберете, ще стане допълнителен уайлд по време на вашите безплатни завъртания.

След като направите своя избор, безплатните завъртания започват автоматично. Има 10 завъртания за начало, но можете да рестартирате тази функция и да добавите още 10 допълнителни завъртания всеки път, когато получите още три скатера. Пчелната кралица все още действа като Wild, заедно с второстепенния символ, който ще  изберете. Новият wild е разширяващ се wild, което означава, че ще покрие целия барабан, на който се появи. Този символ може да замени всеки с друг символ с изключение на пчелата Queen.

Great Queen Bee в сравнение към други слотове

Име:Great Queen BeeMight of RaFeel the BeatMega Moolah MegawaysGears of TimeFruit Flash
Провайдър:CT Gaming InteractivePragmatic PlayHacksawTriple Edge StudiosBetSoftRed Tiger Gaming
Печеливши канали:202027117,649Cluster Pays243
Бонус:НеДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога22,500 USD10,000х ЗалогаПрогресивен1,084 х Залога10,632х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Great Queen Bee

Great Queen Bee

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Great Queen Bee. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Great Queen Bee.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Great Queen Bee
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Great Queen Bee. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Great Queen Bee, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Great Queen Bee.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове

Thrill to Grill Free Play