Hand of Midas 2

Hand of Midas 2 Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Hand of Midas 2

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:8,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Hand of Midas 2

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,000х залога

Ревю за Hand of Midas 2

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Hand of Midas 2, разработена от Pragmatic Play, продължава сагата за митичния цар със златно докосване. Този онлайн слот пренася играчите в мистичен храм, скрит в пещера, където всеки елемент на барабаните е пропит от легендата за Мидас. Дизайнът на играта съчетава семпли, елегантни визуализации със завладяващ саундтрак, които заедно създават завладяваща атмосфера за любителите на слотове.

Игрални функции и бонуси

Hand of Midas 2 предлага просто онлайн слот изживяване, разположено на класическа решетка 5×3 с 20 печеливши линии. Тази игра се характеризира с висока волатилност и RTP от 96,07%.

Уайлд множители: Уайлд символите присъстват само на средните барабани, по-точно на барабани от 2 до 4. Тези символи могат да имат множители от 2х, 3х, 5х и 10х. Когато в печеливша комбинация се появят няколко уайлд символа, техните множители се натрупват, което значително увеличава потенциалните печалби.

Hand of Midas 2 WildБезплатни завъртания: Активирането на функцията „Безплатни завъртания“ става, когато по време на основната игра се паднат 3 Scatter символа. Всеки Scatter задейства набор от 3 мини барабана, които се появяват на екрана. Всеки мини барабан може да присъди между 1 и 3 безплатни завъртания. По време на този кръг кумулативен множител увеличава печалбите, като всеки Wild, който се падне, добавя своя множител към общия.

По време на тази функция Wild символите стават лепкави и остават на мястото си за времето на Free Spins. Scatter символите се появяват единствено на първия и последния барабан. Ако паднат два допълнителни Scatter-а, те активират отново мини барабаните, като по този начин удължават функцията. Освен това натрупването на три Scatter-а по време на този кръг води до печалба от два пъти залога на играча.

Закупуване на безплатни завъртания: Играта предлага възможност за закупуване на кръга с безплатни завъртания за 100 пъти по-големи суми от текущия залог на играчите. Тази покупка гарантира минимум 4 скатера и инициира рунда, въпреки че намалява RTP до 96,04%.

Дизайн и саундтрак

Simvoli na Hand of Midas 2Hand of Midas 2 може да се похвали със семпъл, но атмосферичен дизайн, разположен в храм, скрит в пещера – обстановка, която умело намеква за скрити съкровища, подобно на тези, свързани с митичния цар Мидас. Играта включва символи, включително стандартните карти от 10 до асо, както и тематични предмети като златна чаша, купа с плодове и сандък със съкровища. Забележително е, че в играта има символ на златната дъщеря на Мидас и анимация, в която ръката на Мидас се появява, за да превърне плодовете от купата в злато, което обогатява визуалното изживяване. Завладяващият саундтрак подсилва мистичната атмосфера.

За тези, които се интересуват от изследване на подобни теми с по-динамични функции, Midas Golden Touch 2 от Thunderkick предлага обогатено визуално и геймплейно изживяване.

Нашето заключение

Hand of Midas 2 от Pragmatic Play осигурява завладяващо слот изживяване с богатите си функции. Играта се отличава с Wild Multipliers и sticky Wilds, които значително увеличават потенциала за високи печалби. Освен това иновативните мини барабани, задействани от Scatter, внасят допълнително вълнение в кръга Free Spins. Играчите могат веднага да се потопят в действието с опцията за закупуване на Free Spins. Този слот предлага солидно и възнаграждаващо геймплейно изживяване.

Hand of Midas 2 в сравнение към други слотове

Име:Hand of Midas 2Punk RockerWhispering WindsWild Stack FrenzyFlaming Hot ExtremeNile Mystery DoubleMax
Провайдър:Pragmatic PlayNolimit CityPlay'N GoYggdrasil GamingAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil Gaming
Печеливши канали:20243252040243
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:8,000х залога15,000 х Залога2,000х Ihr Einsatz5,000х ЗалогаProgressive Jakpot20,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уайлд множители, които увеличават потенциала за печалба

 • Лепкави уайлд символи по време на безплатните завъртания

Минуси:
 • Високата волатилност може да възпре някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Hand of Midas 2

Hand of Midas 2

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Hand of Midas 2. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Hand of Midas 2.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Hand of Midas 2
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Hand of Midas 2. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Hand of Midas 2.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Hand of Midas 2. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Hand of Midas 2 и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Hand of Midas 2?

Hand of Midas 2 разполага с решетка 5х3, 20 печеливши линии, висока волатилност и RTP от 96,07%. Играта включва уайлд множители на средните барабани и кръг с безплатни завъртания, който се задейства при падане на три скатера, като всеки от тях активира мини барабани, които могат да предоставят допълнителни завъртания.

Как работят уайлд множителите в Hand of Midas 2?

Wild символите се появяват на барабани 2 до 4 и могат да носят множители 2х, 3х, 5х или 10х. Тези множители се натрупват, ако няколко Wild символа допринесат за печалба.

Можете ли да купите безплатни завъртания в Hand of Midas 2?

Играчите могат да закупят незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания срещу 100 пъти по-голям залог. Тази функция гарантира минимум 4 Scatter символа и стартира кръга Free Spins.

Какво се случва по време на кръга с безплатни завъртания в Hand of Midas 2?

По време на рунда Free Spins Wild символите стават лепкави и остават на решетката, а всеки Wild символ добавя своя множител към общия множител на рунда. Приземяването на 2 допълнителни Scatter символа по време на този кръг активира отново мини барабаните, като може да удължи Free Spins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238