Joker Flip

Joker Flip Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Joker Flip

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:2,500х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Joker Flip

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,500х Вашият залог

Ревю за Joker Flip

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Joker Flip е онлайн слот игра, разработена от Play'N GO, с подробен и визуално привлекателен фон, който подобрява изживяването на играчите. Със своите уникални игрови функции и различни печеливши линии, този слот предлага на играчите разнообразни начини за постигане на победи, като прави всяко завъртане вълнуващо и потенциално печелившо.

Игрални функции и бонуси

Joker Flip представя завладяващо слот изживяване, което може да се похвали с RTP от 96,20%. Играта се развива на традиционна решетка 5х3 и се отличава със средна волатилност заедно с 20 печеливши линии.

Joker Flip WildMystery Symbol: Този символ има потенциала да разкрива уайлд символи, които носят множители от x2, x3, x5 или x10, когато се появи в решетката. Всички печалби с уайлд символите с множител се увеличават със стойността на множителя, показана върху уайлд символа.

Lock On Respin: задействана на централния барабан, тази функция се активира, когато първите два барабана покажат пълна купчина идентични символи, включително Wilds, които обаче не водят до печалба. Важно е да отбележим, че тази функция не може да бъде задействана повторно.

Joker Flip ScatterWalking Wild: Тази функция се стартира, когато Stacked Wilds се паднат на централния барабан по време на Respin. След това те се преместват с един барабан надясно при всеки нов Respin, като продължават, докато достигнат последния барабан. Нов Respin се задейства всеки път, когато Walking Wild спре.

Докато се движи по барабаните, Walking Wild поставя от 3 до 12 символа Mystery на определени маркирани позиции. Докато този символ е активен, Scatter символите не могат да се появяват, а действието се фокусира върху преместващите се Wild символи.

Безплатни завъртания: Поставянето на 3 Scatter символа задейства сесия от 12 безплатни завъртания. По време на тези завъртания Walking Wild обръща посоката си, като се движи наляво, докато достигне първия барабан. Този рунд може да бъде удължен чрез приземяване на 3 допълнителни Scatter символа, като всеки от тях предоставя още 12 Free Spins, с потенциал за натрупване на до 120 Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Joker Flip SimvoliJoker Flip завладява с яркия си, жив дизайн в градска обстановка, обогатена с езеро и фонтан. Фонът включва град, заобиколен от палми и виенско колело, което засилва визуалната привлекателност на играта. Символи като череши, сливи, лимони и дини добавят колоритен привкус, докато традиционните икони като монети и зарове подчертават класическото слот изживяване. Освен това саундтракът перфектно допълва темата на играта.

За почитателите на този тип тема и геймплей, 6 Jockers и Joker King от Pragmatic Play са чудесни алтернативи.

Нашето заключение

JJoker Flip предлага разнообразни функции, които да подобрят игровото изживяване на играчите. Със символа „Мистерия“ играчите могат да отключат уайлд символи с множители, които увеличават потенциала за печалби. Освен това функциите Lock On Respin и Walking Wild в играта добавят вълнение, като предлагат повече шансове за печалби. Освен това функцията Free Spins, която може да продължи до 120 завъртания, позволява продължителна игра и повишени шансове за успех.

Joker Flip в сравнение към други слотове

Име:Joker FlipPiggy PiratesScopaAmazing RichesVoodooGimme the Honey Megaways
Провайдър:Play'N GoRed Tiger GamingHabaneroPariPlayEndorphinaiSoftBet
Печеливши канали:2040275010117,649
Бонус:ДаНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,500х Вашият залог2,000 х Залога4,000 x Залога2,000 х Залога10,000€5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,20%

 • Уайлд символите с множител увеличават потенциала за печалба

 • Уникални характеристики

Минуси:
 • Геймплеят може да изглежда повтарящ се с течение на времето

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Joker Flip

Joker Flip

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Joker Flip. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Joker Flip.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Joker Flip
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Joker Flip не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Joker Flip. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Joker Flip.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Joker Flip. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Joker Flip.

Често задавани въпроси

Как работи символът Mystery в Joker Flip?

В тази игра символът Mystery може да разкрие уайлд символи, които могат да включват множители x2, x3, x5 или x10, увеличавайки потенциалните печалби, когато се появят в мрежата.

С какво е уникална функцията Walking Wild в Joker Flip?

Функцията „Walking Wild“ включва подредени символи Wild, които се преместват по барабаните при всяко завъртане, като оставят след себе си тайнствени символи и увеличават шансовете за допълнителни печалби. Скатерите са деактивирани по време на тази функция, като действието се фокусира върху Wild символите.

Как работят безплатните завъртания в Joker Flip?

Играчите активират Free Spins, като уцелят 3 Scatter символа, което първоначално носи 12 Free Spins. Тези завъртания могат да се удължат, като се паднат допълнителни Scatter символи, като са възможни до 120 Free Spins, предлагащи удължена игра и по-големи възможности за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:10 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238