Joker King

Joker King Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Joker King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Joker King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Joker King

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Joker King е видео слот от Pragmatic Play. Играта има тематична ретро – джаз тема и е проектирана около 6 барабана, 4 реда символи и 25 печеливши линии. Може да въртите барабаните с между 0,25 и 125,00 кредита на завъртане, играта има RTP от 96,50%, а бонусите и функциите включват произволни множители, wild трансформации и безплатни завъртания.

Pragmatic Play залагат на комбинацията между джаз музика и съвременна графика с ярки и детайлни символи. Joker King изглежда фантастично, играта се изобразява в зашеметяващо HD с отчетливи анимации, придружаващи всяко завъртане и подходящи звукови ефекти, появяващи се всеки път, когато формирате печеливша комбинация от символи. Феновете на джаза ще се радват да научат, че най-новото издание на Pragmatic Play – Joker King е изградено около емблематичния жанр музика, въпреки че са избрали да комбинират темата с жокери – което създава доста уникално и интересно изживяване в играта!

Joker King е силно променлив видео слот, класиран на 5 от 5 в собствената скала за волатилност на Pragmatic Play. За един класически изглеждащ слот, Joker King разполага с изненадващо впечатляващ набор от бонуси и функции. По време на основната игра ще трябва да внимавате за Joker King (wild символа в играта) и скатерите. Всеки път, когато един wild символ попадне в полезрението, в края на завъртането, един символ ще бъде избран на случаен принцип и всички екземпляри на този символ ще се трансформират в wild символи. След това всички нови печеливши комбинации се оценяват и ви се изплащат съответно.

Ще забележите също, че скатер символите могат да кацнат на всички барабани, те са представени от златна корона. Всеки път, когато разпръснатите символи паднат, те носят стойност на произволен множител от 2х, 3х, 5х, 10х или 25х – и този множител след това се прилага към всички печалби, формирани от завъртането, на което са попаднали.

Последният бонус рунд в Joker King е функцията за безплатните завъртания. Те се задействат от кацането на три или повече скатер символа навсякъде на барабаните. Това ще ви даде до 20 безплатни завъртания, а по време на бонус рунда гарантирано ще получите поне един wild символ при всяко завъртане – с активирана и функция Wild Transformation. Можете също така да задействате отново бонус рунда с безплатни завъртания, като приземите още три или повече скатер символа. Няма ограничение за броя пъти, когато можете да задействате отново функцията.

Joker King в сравнение към други слотове

Име:Joker KingThe MafiosiWild FiveBloodshotGonzo’s Quest MegawaysWish Upon a Star
Провайдър:Pragmatic PlayPeter and SonsSkywindPariPlayRed Tiger GamingGreen Tube
Печеливши канали:252435040117,64930
Бонус:НеДаНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога7,000х Залога1,000 х Залога50,000€21,000 х Залога24,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Joker King

Joker King

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Joker King. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Joker King.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Joker King
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Joker King, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Joker King, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Joker King.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Joker King в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238