Journey to Paris

Journey to Paris Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.37%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Journey to Paris

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:18,566х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Journey to Paris

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:18,566х Вашият залог

Ревю за Journey to Paris

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Journey to Paris е онлайн слот игра от Play'N GO, която осигурява завладяващо игрално изживяване. Чрез системата Cluster Pay играчите могат да постигнат уникални печалби, които поддържат високото ниво на вълнение при всяко завъртане. За да обогати допълнително геймплея, играта включва няколко функции, като каскадни символи и разширяващи се множители, които предлагат допълнителни начини за печалба. В съчетание с ярката парижка тема, играта осигурява визуално привлекателно и приятно изживяване за всички играчи.

Игрални характеристики и бонуси

Journey to Paris е онлайн слот игра, която предлага на играчите завладяващо игрално изживяване. Тя се отличава с решетка 5х5, коефициент на RTP от 96,73% и средна волатилност. В основната игра печалбите се осъществяват чрез системата Cluster Pay, при която играчите трябва да подредят три или повече съвпадащи символа хоризонтално или вертикално.

Journey to Paris Wild Символ Wild: Символът Wild се появява в центъра, когато печеливша тройка бъде изчистена от мрежата. Всяко следващо падане увеличава множителя на печалбата, а изчистването на всички символи от решетката задейства специална награда. Този символ замества други, за да помогне при формирането на печеливши комбинации. Печелившите символи се премахват, след като бъдат събрани, което позволява на останалите символи да паднат и потенциално да формират нови печалби.

Бонус игра: В основната игра думата „BONUS“ се появява на случаен принцип зад символите на барабаните. Разкриването на цялата дума „BONUS“ активира безплатните завъртания. Броят на изчистените колони ‘BONUS' определя множителя за тези завъртания. В този кръг се използва различен набор от символи, с изключение на Wilds, и се преминава към системата Scatter Pays, при която печалбите идват от поставянето на пет или повече съвпадащи символа навсякъде по барабаните.

След това всички печалби се умножават по множителя. Събирането на пет или повече Scatter символа Bonus Stamp дава допълнителни Free Spins с максимален брой от 20. За всеки символ Bonus Stamp в печалба се присъжда допълнително Free Spin.

Дизайн и саундтрак

 Journey to Paris SimvoliJourney to Paris предлага дизайн на парижка тематика с ярки цветове, които веднага привличат вниманието на играча. Разположението показва Айфеловата кула отляво и персонаж на магьосник отдясно на решетката, което допринася за очарованието на играта. Символи като ръкавици, акордеон, шапка на магьосник и персонажи като музикант, мим и магьосник допълват перфектно парижката тема. Освен това саундтракът обогатява френската тема на играта с весели мелодии.

За подобно изживяване, Return to Paris от BetSoft и Rabbit in the Hat 2 от Slingshot Studios са отличен избор. Те предлагат свързани теми и увлекателен геймплей.

Нашето заключение

Journey to Paris предлага прост, но ангажиращ набор от функции. Играта включва система за клъстерни печалби, при която каскадни символи могат да предизвикат множество печалби от едно завъртане. Wild символите допринасят за това, като заместват други символи, за да създадат печеливши комбинации, увеличавайки потенциала за печалби. Освен това разширяващите се множители се увеличават с всяка каскада, което повишава шанса за по-големи печалби. Бонус играта въвежда нов набор от символи и работи по системата Scatter Pays, като добавя разнообразие и дълбочина към геймплея.

Journey to Paris в сравнение към други слотове

Име:Journey to ParisBouncy BombsEaster EggspeditionRome Fight For Gold DeluxeTombstone: No MercyLobster Bob’s Sea Food and Win It
Провайдър:Play'N GoHacksawPlay'N GoFoxiumNolimit CityPragmatic Play
Печеливши канали:Cluster PaysScatter Pays204010820
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:18,566х Вашият залог10,000х залога10,000х Залога20,000х Залога16,480х your bet3,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникална система за клъстерно заплащане

 • Бонус игра с нов комплект символи

 • Висок RTP

Минуси:
 • Ограничени възможности за задействане на бонус играта

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Journey to Paris

Journey to Paris

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Journey to Paris. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Journey to Paris.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Journey to Paris
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Journey to Paris попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Journey to Paris, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Journey to Paris с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Journey to Paris не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Journey to Paris и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работи символът Wild в Journey to Paris?

В играта символът Wild може да замени всеки друг символ, за да създаде печеливши комбинации. Той се появява в центъра на решетката, когато печеливша комбинация от три символа е изчистена, като може да доведе до допълнителни печалби, когато нови символи се появят на мястото си.

Как работят множителите в играта Journey to Paris?

Множителите в слота се увеличават с всяка нова каскада от символи по време на едно завъртане. Тази функция повишава потенциалната печалба, тъй като играчите продължават да създават последователни печеливши комбинации, без да правят ново завъртане.

Може ли бонусната игра в Journey to Paris да бъде задействана отново?

Да, бонусната игра в тази игра може да бъде задействана отново, ако по време на бонусните рундове се паднат пет или повече Scatter символа Bonus Stamp. Всеки символ Bonus Stamp Scatter допринася за допълнителни Free Spins, до 20 последователни бонус завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238