Links of Ra 2

 • Доставчик:

  Slingshot Studios

 • Тип:

  40 Линии

Links of Ra 2 Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.05%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Links of Ra 2

Разработчик: Slingshot Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Не

Детайли за Links of Ra 2

Разработчик: Slingshot Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Links of Ra 2

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Links of Ra 2 на Slingshot Studios е завладяващо пътешествие на фона на древен Египет. В бонус рундовете си този онлайн слот плавно преминава от сложния интериор на египетски храм към зашеметяващите пейзажи навън. Изключителните му графики и подходящият саундтрак създават цялостно и завладяващо игрално изживяване. Със смесица от ярки скъпоценни камъни и символи, вдъхновени от египетските богове, Links of Ra 2 предлага завладяващ геймплей със силна визуална привлекателност.

Функции и бонуси

Links of Ra 2 е сложно и увлекателно онлайн слот преживяване на фона на решетка 5х4, която предлага 40 потенциални печеливши линии. Този слот може да се похвали с коефициент на RTP от 96,05% и се характеризира с висока волатилност, представяйки предизвикателен, но възнаграждаващ геймплей.

Links of Ra 2 WildPower Stacks: Тази функция представя уникална механика на геймплея, при която купчина символи заема един слот, но се брои за няколко символа. Важно е да отбележим, че Power Stacks не могат да включват Scatter или Wilds. По време на безплатните завъртания като подредени могат да се появят само уайлд символите и символите с монети.

Безплатни завъртания: Задейства се, когато играчите получат 3 или повече Scatter символа, като се започне с 10 Free Spins. Поставянето на 4 или 5 Scatter символа стартира рунда с 10 завъртания и предоставя награда от съответно 10x или 100x залога.

ULTRA Link&Win: Тази ключова функция се активира, когато на решетката се появят поне 6 символа Монети, което води до 3 повторни превъртания. Монетите, които задействат тази функция, са заключени, докато останалите слотове се въртят самостоятелно. Броят на повторни превъртания се нулира до 3 с всеки нов символ на монета, което гарантира динамичен геймплей. Функцията приключва, когато всички слотове се запълнят с монети или не останат повторни превъртания. Този кръг се обогатява от различни бустерни монети, всяка от които е предназначена да подобри значително играта:

 • Cash Coins: Стойност от 0,5 до 12 пъти залога.
 • Prize Coins: Тези монети се изобразяват като Mini, Minor, Major или Grand и всяка от тях се отброява при всяко завъртане. Когато някоя от тези монети завърши обратното броене, тя носи съответната награда.
 • Extra Chance Coin: Предоставя допълнително повторно завъртане.
 • Unlock Coin: Добавя допълнителен ред.
 • 2x Multiplier Coin: Случайно удвоява стойността на до 4 парични монети.
 • Persistent 2x Multiplier Coin: Удвоява стойността на до 3 парични монети при всяко завъртане.
 • Cash Collect Coin: Натрупва сумата на всички изравнени постоянни монети Cash Collect и монети Cash в обща парична стойност.
 • Persistent Cash Collect Coin: Обобщава стойността на всички кешови монети Cash Collect Booster и кешови монети при всяко завъртане.

Links of Ra 2 WinТази увлекателна функция позволява на играчите да активират един от трите различни режима, като получат 6 или повече символа Монети. Както по време на основната игра, така и в кръга с безплатни завъртания, играчите могат да запълнят брояча ULTRA Link&Win, като уцелят 4 или 5 символа на монети. Броячът има три нива и запълването му до определено ниво задейства съответния режим. Ако броячът не достигне определено ниво, играчите участват в стандартен кръг Respins. Режимите включват:

 • Max Mode ULTRA Link&Win: Функцията започва с 3 допълнителни активни реда.
 • Multiplier Mode ULTRA Link&Win: Функцията започва с 3 допълнителни активни реда и включва гарантирано изтегляне на постоянна монета с 2 пъти мултипликатор Booster.
 • Collect Mode ULTRA Link&Win: Функцията започва с 3 допълнителни активни реда и включва гарантирана земя на постоянна подсилваща монета Cash Collect.

Collection Pot: Натрупва се с всеки символ Окото на Ра, който се падне в основната игра. Задействането на тази функция на случаен принцип позволява на играчите да завъртят колело, за да спечелят мини, малки, големи или големи награди.

Bonus Buy: Позволява на играчите да получат незабавен достъп до бонус кръгове, предлагащи ULTRA Link&Win за 40x залога, Max Mode ULTRA Link&Win за 80x, Multiplier Mode ULTRA Link&Win за 110x или Collect Mode ULTRA Link&Win за 165x залога.

Дизайн и саундтрак

Links of Ra 2 SimvoliДействието на Links of Ra 2 се развива на фона на величествен египетски храм, като дизайнът му прекрасно преминава от интериора към обширното открито пространство в бонус рундовете, предлагайки на играчите спиращи дъха гледки към храма и околностите му. Графиките на играта са зашеметяващи и подсилват завладяващото изживяване, а подходящият саундтрак допълва перфектно древноегипетската тема. Таблицата с печалбите включва ярки многоцветни скъпоценни камъни заедно с фигури, вдъхновени от египетски божества, което обогатява визуалната привлекателност и тематичната дълбочина.

За тези, които са запленени от Links of Ra 2, изследването на Dawn of Kings от Hacksaw Gaming може да предложи нова перспектива с уникалната си тематична интерпретация и различни геймплейни механики. Алтернативно, Gods of Oblivion от Pragmatic Play представя футуристичен обрат в египетската тема, съчетан с по-опростен геймплей за едно различно преживяване.

Нашето заключение

Links of Ra 2 предоставя завладяващо слот изживяване с богатия си набор от функции, включително иновативната ULTRA Link&Win, Power Stacks и динамични безплатни завъртания. Разработена от Slingshot Studios, тази игра се отличава със завладяващата си геймплейна механика и възможността да отключите значителни печалби чрез разнообразните си бонус режими. Добавянето на бустерни монети, заедно с визуално зашеметяващия дизайн и тематичния саундтрак, гарантира дълбоко поглъщащо изживяване. За играчите, които търсят игра с дълбочина, завладяващи визуални ефекти и потенциал за печалби с висока волатилност, Links of Ra 2 е отличен избор.

Links of Ra 2 в сравнение към други слотове

Име:Links of Ra 2Gustav MinebusterSamurai’s KatanaRiddle ReelsAlice RichesFruits & Jokers
Провайдър:Slingshot StudiosRed RakePush GamingPlay'N GoPariPlayPlayson
Печеливши канали:40Cluster pays2095020
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога20,000 х Залога10,000х Залога5,000 х Залога1,500 х Залога400 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция ULTRA Link&Win

 • Множество режими на игра за разнообразие

Минуси:
 • Изисква се време, за да се разберат и оценят напълно всички функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Links of Ra 2

Links of Ra 2

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Links of Ra 2. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Links of Ra 2.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Links of Ra 2
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Links of Ra 2 попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Links of Ra 2, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Links of Ra 2 с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Links of Ra 2, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Links of Ra 2. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

Често задавани въпроси

Как се задействат безплатните завъртания в Links of Ra 2?

Безплатните завъртания в Links of Ra 2 се активират, като уцелите три или повече Scatter символа, а допълнителните Scatter символи увеличават наградата.

Какво представляват Power Stacks в Links of Ra 2?

Power Stacks в Links of Ra 2 са стекове от символи, които заемат едно място на барабана, но се броят за множество символи, с изключение на Scatter и Wilds.

Какви са разликите между режимите ULTRA Link&Win в Links of Ra 2?

Режимите ULTRA Link&Win се различават по това, че предлагат допълнителни редове, гарантирана постоянна бустерна монета с 2 пъти множител или постоянна бустерна монета за събиране на пари.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Slingshot Studios