Medusa’s Stone

Medusas Stone Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.46%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Medusa’s Stone

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:7,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Medusa’s Stone

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,000х Вашият залог

Ревю за Medusa’s Stone

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Medusa's Stone, разработен от Pragmatic Play, пренася играчите в древен свят, обрамчен от колоните на грандиозен Колизеум. Този онлайн слот деликатно съчетава мистиката на легендата за Медуза с елементи на римска война. Макар че дизайнът свежда до минимум явните препратки към самата Медуза и се фокусира повече върху образите на римските воини, той осигурява уникален обрат в класическата тема.

Игрални функции и бонуси

Medusa's Stone предлага просто, но завладяващо онлайн слот изживяване, разположено върху динамична решетка с конфигурация на редовете 5×3-4-4-4-3 и 20 печеливши линии. Играта може да се похвали с процент RTP от 96,46% и е класифицирана като силно волатилна.

Medusas Stone WildMedusa Spin: Тази функция може да се активира при всяко завъртане по време на базовата игра, като превръща всички символи-символи на барабани 2, 3 и 4 в уайлд символи.

Свободни завъртания: Този режим се задейства при падане на 3 Scatter символа и започва с 10 безплатни завъртания. По време на тези завъртания се засилва функцията Medusa Spin, която превръща всички символи на герои в Wilds, носещи случайни множители, вариращи от 2х до 6х.

Wild символите също остават лепкави, докато не участват в печеливша комбинация. Всеки път, когато множителят на Wild символа допринася за печалба, той се добавя към кумулативния индикатор, а следващите печалби се умножават по натрупаната сума.

Medusas Stone BonusСупер безплатни завъртания: Постига се при падане на 3 символа Super Scatter, този режим предоставя 12 безплатни завъртания и увеличава вероятността за активиране на Medusa Spin. Уайлд множителите могат да нараснат до стойности между 4 и 8 пъти. Режимите Free Spins и Super Free Spins не могат да бъдат задействани повторно.

Закупуване на безплатни завъртания: Играчите имат възможност директно да закупят участие в кръговете с безплатни завъртания. Обикновеният кръг Free Spins може да бъде достъпен за 75 пъти залога на играча, докато Super Free Spins изисква 200 пъти залога. Закупуването на тези рундове леко увеличава RTP съответно до 96,50% и 96,53%.

Дизайн и саундтрак

Medusa's Stone SimvoliВъпреки заглавието си, играта пестеливо включва елементи на тема Медуза, като вместо това се фокусира върху изображения на римски воини. Символите включват традиционните икони на карти Q, K и A, боен шлем, меч и четири различни символа на герои, които допринасят за древната тема. Единственият пряк намек за Медуза е символът Scatter. Саундтракът е функционален, но незабележителен, а в цялостния дизайн липсва цялостна тема.

За играчите, които търсят по-завладяващо преживяване на тема Медуза, Stone Gaze of Medusa от Stakelogic и Golden Realms от NetEnt са отлични алтернативи. И двете игри предлагат разнообразни функции и богати тематични настройки.

Нашето заключение

Medusa's Stone се отличава с уникалните си функции Medusa Spin и щедрите Free Spins, които значително увеличават потенциала за големи печалби чрез лепкави Wilds и ескалиращи множители. Възможността за закупуване на тези завъртания добавя стратегически елемент, позволявайки на играчите по-голям контрол върху преживяването им в играта. Въпреки това цялостната съгласуваност на темата може да бъде подобрена. Макар че играта не може да потопи напълно играчите в мита за Медуза, тя предлага достатъчно вълнение и вариативност на геймплея, за да задържи играчите ангажирани.

Medusa’s Stone в сравнение към други слотове

Име:Medusa’s StoneGalactic InvadersPlayboy FortunesPigsVilleRetro GalaxyAztec Wilds
Провайдър:Pragmatic PlayPear Fiction StudiosMicrogamingStakelogicMicrogamingIron Dog Studio
Печеливши канали:20243 до 7,77620До 46,6562431024
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:7,000х Вашият залог5,000х Залога2,000 х Залога5,000х Залога7300 x Залога6000 хЗалога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникална конфигурация на макарите 5x3-4-4-4-3

 • Висок RTP и волатилност

 • Sticky Wilds с множители в кръга Free Spins

Минуси:
 • Саундтракът и темата не са съгласувани

 • Не можете да повторите Free Spins и Super Free Spins

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Medusa’s Stone

Medusa’s Stone

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Medusa’s Stone. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Medusa’s Stone.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Medusa’s Stone
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Medusa’s Stone. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Medusa’s Stone.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Medusa’s Stone може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Medusa’s Stone в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на геймплея на Medusa's Stone?

Слотът предлага решетка 5х3-4-4-4-3 с 20 печеливши линии, проектирана от Pragmatic Play. Той се отличава с висока волатилност и RTP от 96,46%.

Как работи функцията Medusa Spin в Medusa's Stone?

В Medusa’s Stone въртенето Medusa Spin може да се задейства на случаен принцип по време на основната игра и да превърне всички символи на героите на барабани 2, 3 и 4 в уайлд символи.

Какви са функциите за безплатни завъртания в Medusa's Stone?

Играта стартира с 10 безплатни завъртания, когато се появят три Scatter символа, а символите на героите се превръщат в Wilds, които носят множители от 2х до 6х. Тези уайлд символи остават лепкави, докато не допринесат за печалба.

Можете ли да купите безплатни завъртания в Medusa's Stone?

Играчите могат да закупят участие в рунда на безплатните завъртания, като плащат 75 пъти залога си за обикновените завъртания и 200 пъти за Super Spins, което леко повишава коефициента RTP.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238