Mermaids

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  20 Линии

Mermaids Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.09%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mermaids

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Джакпот:1,974х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Mermaids

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,974х Вашият залог

Ревю за Mermaids

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Играта Mermaids е разработена от NetEnt и се отличава със спокойна подводна обстановка. Слота включва уникална механика за събиране на wild символи, която добавя дълбочина към простия ѝ геймплей. Играчите могат да се насладят на ясните графики на митични русалки на фона на спокойни подводни сцени, допълнени от успокояващ саундтрак, който подчертава спокойната тема.

Игрални функции и бонуси

Mermaids е завладяваща онлайн слот игра от NetEnt, която се отличава с проста настройка. Тази игра работи на решетка 5×3 и предлага 20 печеливши линии, като може да се похвали със стандартен процент RTP от 96,09%, заедно с висока волатилност. Структурата е сравнително проста, като три допълнителни функции се активират чрез натрупване на Wild символи.

Mermaids GameplayWilds: Mermaids включва няколко Уайлд символа, които подобряват геймплея. Има един обикновен уайлд и 3 прогресивни уайлда, всеки от които е свързан с уникален глобус, разположен над барабаните. На барабани от 3 до 5 има различен глобус – лилав, зелен и бял – съответстващ на специфичните Wild символи, които се намират на тях. Когато тези глобуси се запълнят, играчите отключват една от трите бонусни функции. Първоначално всеки глобус започва с 10 събрани Wilds. Наличните бонусни функции са Picker Bonus, Wild Spins и Mermaid Spins.

Random Wilds: Тази функция е единственият начин, по който се появяват обикновени уайлд символи. Тя спорадично поставя между 2 и 6 Wild символа по барабаните, като увеличава потенциалните печеливши комбинации.

Mermaids WildPicker Bonus: Постигането на 15 Wild символа в лилавия глобус позволява на играчите да се включат в Пикер бонус, където избират от различни скрити предмети. Наградите варират от 2 пъти до 50 пъти залога, включително Wild и русалките завъртания. При избора играчите разкриват своите награди, които след това се присъждат. Всички разкрити Русалка или Уайлд Спинове ще се задействат незабавно, без да засягат Глобусите за прогрес.

Wild Spins: След като зеленият глобус натрупа 30 Уайлд символа, играчите са възнаградени с 10 безплатни завъртания, по време на които се активира функцията Random Wild. По време на Wild Spins зелените символи Progress Wild не могат да се появяват.

Mermaid Spins: Този бонус се активира, когато белият глобус достигне 60 Wilds, като предоставя 10 Free Spins, при които се активира функцията Random Wild и се изключват кралските символи. По подобен начин Wild символите White Progress не присъстват по време на тази функция.

Дизайн и саундтрак

Mermaids SimvoliMermaids предлага семпъл подводен дизайн, който ефективно създава сцена за океанско приключение. Тъй като основната игра се развива в тъмна, загадъчна подводна местност, украсена със самотна статуя, всеки рунд пренася играчите в различни екзотични подводни обстановки. В един от тях играчите събират океански съкровища от морското дъно. На барабаните има традиционни символи на карти от 9 до Асо и четири характерни символа на русалки. Визуалното очарование се допълва от успокояващ саундтрак, който подсилва водната тема.

За играчите, които са привлечени от темата за подводното изследване, Enchanted Waters от Yggdrasil е похвална алтернатива. Макар да споделя подобен воден мотив, тя предлага отличителни геймплейни характеристики, които осигуряват свеж поглед към жанра на океанските приключения.

Нашето заключение

Mermaids от NetEnt се оказва проста, но ангажираща слот игра, благодарение на отличителните си функции като прогресивните уайлд символи и множеството сценарии за безплатни завъртания. Тези елементи гарантират динамично игрално изживяване, докато високата волатилност и стандартният RTP предлагат солиден потенциал за печалби. Въпреки че дизайнът на играта е прост, той е ефективно изпълнен, което я прави подходящ избор за играчи, търсещи неусложнено, но възнаграждаващо слот изживяване.

Mermaids в сравнение към други слотове

Име:MermaidsSummer BlissIce and FireAfrican SunsetBuckshot WildsAsgardian Stones
Провайдър:NetEntAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil GamingGameArtNetEntNetEnt
Печеливши канали:20201201520-485
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1,974х Вашият залог100,00019,139 х Залога2000€859х Залога500,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателен геймплей с множество бонусни функции

 • Стандартен RTP от 96,09%

Минуси:
 • Високата волатилност може да възпре някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mermaids

Mermaids

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mermaids. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mermaids.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mermaids
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Mermaids. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Mermaids може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Mermaids и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът на печалба (RTP) на слота Mermaids от NetEnt?

Mermaids има коефициент на RTP от 96,09%, което е около средното за индустрията, осигурявайки справедлив баланс между риска и потенциалните награди.

Какви са бонусите в Mermaids?

Играта предлага няколко завладяващи бонуса, включително Picker Bonus, Wild Spins и Mermaid Spins, всеки от които се задейства с попълване на различни цветни глобуси с Wilds.

Как работи системата Wild в Mermaids?

Играчите се сблъскват с обикновен уайлд и три прогресивни уайлда. Тези прогресивни уайлд символи запълват съответните глобуси над барабаните при падането им и отключват различни бонусни функции, след като бъдат запълнени.

Мога ли да играя Mermaids на мобилни устройства?

Да, играта е оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на играта на iOS и Android, без да правят компромис с качеството или производителността.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:16 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238