Midas King of Gold

Midas King of Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Midas King of Gold

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Midas King of Gold

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Midas King of Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в митичния свят на Midas King of Gold – изтънчен онлайн слот от Blueprint Gaming. На фона на древногръцки храм тази игра въвежда играчите в свят, в който всяко завъртане може да се превърне в печалба. Нейната отличаваща се 6×5 грид мрежа и механизмът за изплащане на Scatter печалби предлагат изживяване, което съчетава класически чар с модерни функции. Макар и с множество детайл, дизайнът и подхождащият саундтрак създават завладяваща среда. Идеална за тези, които ценят съчетанието на митологията с вълнението на слот машините, тя е пътешествие в душата на една легенда.

Функции и бонуси

Midas King of Gold представлява завладяващо онлайн слот преживяване, разположено на 6×5 мрежа, като използва механизъм за Scatter печалби. Печалбите се получават, когато се появят 8 или повече съвпадащи символа, като допринасящите за това елементи изчезват, за да могат на тяхно място да се появят нови символи. Забележете, че играта предлага RTP от 94%, който е малко под средния, както и висока волатилност, което показва потенциал за значителни, но по-редки печалби.

Midas King of Gold BonusMidas' Touch: При тази функция, задействана на случаен принцип по време на всяко завъртане, символът Midas превръща фона на съседните символи в злато. Ако печеливша комбинация се падне върху тези маркирани позиции, се активира мини барабан, който предоставя парични награди, безплатни завъртания или множители. Символите на Мидас остават на мястото си, докато не допринесат за печалба.

Free Spins: Постигането на 4 или 5 Bonus Scatter-а отключва функцията Free Spins, а 6 Scatter-а стартират престижните Free Spins King of Gold. По време на тези рундове всяко място, маркирано от функцията Midas' Touch, запазва ефекта си, което може да доведе до парични награди или увеличени множители. Печалбите от Scatter могат да бъдат увеличени до 500 пъти. Всички множители в King of Gold Free Spins започват от минимум 10x , като 3 или повече Scatter-а задействат допълнителни Free Spins и в двата режима.

Bonus Buy: Играта предлага функция Bonus Buy за тези, които искат да се директно да навлязът в бонус рундовете. Играчите могат незабавно да започнат кръга Free Spins, като заложат 100 пъти залога си за стандартния Free Spins рунд или 350 пъти за King of Gold Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Midas King of Gold SymbolsMidas King of Gold е разположен в гръцки храм със комплексен дизайн с добре забележима фигура, която оживява при всяко завъртане. Макар че слотът има екстравагантен дизайн с ярка и донякъде дръзка естетика, той запазва очарование, което би могло да се хареса на хората с вкус към драматичното. Саундтракът се слива безпроблемно с тематиката, като подобрява преживяването. Символите включват редица скъпоценни камъни с по-ниски стойности и тематични елементи като купа с плодове, чаша, корона, сандък със злато и цар Midas с по-високи залози.

Ентусиастите на този жанр може да се насладят и на Gates of Olympus 1000 на Pragmatic Play или на по-опростената Undefeated Xerxes на Play'n GO.

Нашето заключение

Midas King of Gold се откроява в портфолиото на Blueprint Gaming като слот, който съчетава митологично очарование с иновативен геймплей. Неговата система за Scatter печалби, съчетана с функциите Midas' Touch и Free Spins, предлага на играчите динамично игрално изживяване. Въпреки че RTP коефициентът може да е по-нисък от средния, високата волатилност на играта и ангажиращите бонусни функции предоставят достатъчно възможности за значителни печалби. Опцията за купуване на бонус допълнително увеличава нейната привлекателност, позволявайки незабавен достъп до вълнението. Играта предоставя завладяващ пакет за любителите на слотове, които търсят богата на функции и тематично задълбочена игра.

Midas King of Gold в сравнение към други слотове

Име:Midas King of GoldFruity Time777 Volt GigaBloxGold DiggerHoonga BoongaGenie Jackpots Even More Wishes
Провайдър:Blueprint GamingAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil GamingiSoftBetGamzixBlueprint Gaming
Печеливши канали:Scatter Pays200 70425-4020104,096
Бонус:ДаНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х ЗалогаProgressive5,000х залога8,230 х ЗалогаProgressive10,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Случайно задействаната функция Midas' Touch

 • Запазване на символите по време на Free Spins

 • Опция Bonus Buy за незабавен достъп до Free Spins

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP от 94%

 • Печелившите комбинации изискват минимум 8 символа, което може да се окаже предизвикателство за постигане

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Midas King of Gold

Midas King of Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Midas King of Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Midas King of Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Midas King of Gold
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Midas King of Gold попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Midas King of Gold, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Midas King of Gold с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Midas King of Gold. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Midas King of Gold.

Често задавани въпроси

Как се образуват печалби в Midas King of Gold?

Печалбите се получават, когато в решетката се появят 8 или повече съвпадащи символа. Допринасящите за това символи изчезват, за да позволят на новите да се изсипят надолу, което може да доведе до получаването на няколко поредни печалби.

Какъв е RTP коефициентът и волатилността на Midas King of Gold?

Midas King of Gold има малко под средно RTP от 94% и е класифицирана като игра с висока волатилност, което показва, че има потенциал за значителни печалби, макар и по-рядко.

Как работи функцията Free Spins в Midas King of Gold?

Поставянето на 4 или 5 бонус скатера задейства функцията Free Spins, а 6 скатера активират King of Gold Free Spins. По време на тези кръгове позициите, маркирани от функцията Midas’ Touch, остават непроменени, което увеличава потенциала за печалби.

Има ли Bonus Buy функция в Midas King of Gold?

Да, играчите могат да използват опцията Bonus Buy, за да стартират кръга Free Spins за 100x моментален залог или King of Gold Free Spins за 350x залог, като по този начин получат директен достъп до основните функции на играта.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238