Misery Mining

Misery Mining Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Misery Mining

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали823 543
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3+
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:70,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Misery Mining

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали823 543
Wild Символ:Да
Колони:3+
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:70,000 х Залога

Ревю за Misery Mining

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Misery Mining е онлайн слот, разработен от Nolimit City с до 823 543 начина за печалба и основна награда от 70 000 х залога. Функциите включват механика xBomb, разширяващи се барабани, каскадни печалби и два бонуса за безплатни завъртания. Този слот е силно променлив и има процент на печалба от 28,57%.

Misery Mining от Nolimit City е всичко, което бихте очаквали от доставчик на игри, известен с това, че мисли извън кутията. Следвайки колекция от интригуващи заглавия на слотове с иновативни функции, това е поредното хитово заглавие. Misery Mining извежда темата за подземното копане на злато на съвсем ново ниво – ниво много по-надолу в земното ядро. Визуалните изображения са това, което бихте очаквали да видите – толкова тъмни, ръждясали и скалисти, че безупречно пресъздават мрачната обстановка изпълнена с експлозии и катастрофи.

Играта има RTP от 96,09% и  започва с 3×3 слот решетка, но има потенциал да нарасне до 7×7 решетка. Това означава, че започвате с 27 начина за печалба и това се увеличава до 823 543 начина за печалба след разширяващи се възможности на барабана.

Минималните и максималните лимити за залагане в Misery Mining са £0,20 и £100 на завъртане. Функцията за срутваща се мина играе централна роля в демонстрацията на слота. Решетката на отварящия се слот 3×3 се увеличава чрез кацане на xBombs. Приземяването на символ xBomb в централната позиция разширява решетката с единица по всички начини.

Каскадните символи също са в игра чрез печеливши комбинации, непечеливши завъртания и експлодиращи xBombs.

Бонусната игра с безплатни завъртания на  Misery Mining се задейства при падане на три скатер символа. Основните завъртания се играят на решетка 3×3, но решетки 3×4 или 3×5 са налични, ако получите допълнителни супер скатери. След това трябва да се направи избор между режим на мишка и режим на плъх:

 • Mouse Mode – налични са 8, 10 или 12 скатера
 • Rat Mode – 3 завъртания и нулиране на 3, когато се задействат супер скатери или стандартни скатери.

По време на бонус играта с безплатни завъртания на Misery Mining може да получите множество усилватели на символи. Настройката включва заключване на първия и последния барабан като странични колектори, като долният ред е заключен, а горният ред държи символите на усилвателя. След това имате скатер и супер скатер символи, които се движат произволно около основната активна зона в началото на всяко безплатно завъртане. Ако някой от усилващите символи попадне точно над скатер или супер скатер, може да се случи следното:

 • Bombs – пускайте навсякъде в мрежата, за да разширите активната зона.
 • Chest – всички отворени странични колекции и скатер стойности се събират в три барабана и се добавят към общата печалба.
 • Rat – появява се и се спуска или на първия, или на последния барабан, добавяйки стойности към всички неотворени колекционерски позиции.
 • Bag – стойностите на скатер и странична колекция от съответните редове се събират и добавят към активния скатер.
 • Dwarf – прикрепя се към скатер с най-ниска стойност и събира всички стойности на отворената странична колекция и площта на барабана в зона с три барабана.
 • Coin Wagon – стойността на вагона с монети се добавя към скатера или супер скатера и заключва позицията си на първи или седми барабан.
 • Super Scatter – появява се на втория или шестия усилващ барабан и се премества на позиция в активната мрежа, когато се задейства. Той също така добавя две завъртания в режим на мишка и нулира брояча на безплатните завъртания на три в режим на плъх.
 • Multiplier – множителят се увеличава при всеки активен супер скатер и умножава всяка стойност на вагона с монети, преди да бъде добавен.
 • Extra note – ако някоя от позициите на страничния колектор или колектора на долния ред е активна, стойността се добавя към текущата обща печалба.

XBomb Wild Multiplier

Подобно на повечето уайлд символи, множителят xBomb Wild замества всички други символи освен скатерите и супер скатерите. Всички експлодиращи xBombs премахват всички съседни символи за повече каскади, както и увеличават множителя на общата печалба с +1.

XBomb Mining

Последната функция в слота Misery Mining се върти около символите xBomb. Ако не получите никакви печеливши комбинации или ако няма xBombs на барабаните и ако има по-малко от три скатера, всички скатери се трансформират в xBombs, които не са wild. След това те експлодират, за да създадат повече свиващи се символи, да разширят решетката и да увеличат множителя на печалбата.

Тази игра е изпълнена с екшън с многоизмерен геймплей, който създава усещането, че никога не сте напълно сигурни какво да очаквате по-нататък. Ще се увеличи ли решетката? Ще се активират ли колекционерските символи? Ще увеличат ли печалбите ви значително? Всичко това се случва с всяко завъртане!

Misery Mining в сравнение към други слотове

Име:Misery MiningMega Party BucksRage of the SeasBombs AwayJelly Belly MegawaysPanther’s Reign
Провайдър:Nolimit CityLucksomeNetEntHabaneroNetEntQuickspin
Печеливши канали:823 543Cluster Pays548850117,64950
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:70,000 х Залога20,000х Залога27,440 х ЗалогаProgressive Jakpot20,000х Залога5,202 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Misery Mining

Misery Mining

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Misery Mining. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Misery Mining.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Misery Mining
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Misery Mining. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Misery Mining може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Misery Mining в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238