Neon Links

Neon Links Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Neon Links

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Neon Links

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Neon Links

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Neon Links е онлайн слот, разработен от Red Tiger. Има десет печеливши линии и пет барабана с RTP от 95,71% и средна вариация. Темата е вдъхновена отЛас Вегас и има бонус функции като неонови връзки, безплатни завъртания и завъртания във Вегас.

Тази игра използва класическата тема за машина с плодове и я съчетава със забавлението и вълнението на Вегас. Гледайте неоновите светлини навсякъде, докато въртите барабаните с надеждата да спечелите  1000 x вашия залог. Ротативката ви предлага опростен дизайн с чисти визуализации. Фонът на играта включва много неонови светлини. Символите кореспондират добре с темата, като повечето от тях са класическите плодови символи.

Neon Links има малко под средния RTP от 95,71% и му е дадена средна вариация. Преди да започнете игра, трябва да зададете залога си, като използвате контролите за залози, които се намират в долния ляв ъгъл на екрана. Бутоните плюс и минус се използват за увеличаване или намаляване на общия ви залог. Най-ниската сума, която можете да заложите е 0,10 монети, а най-високата 100,00 монети на завъртане. Големият жълт бутон за завъртане ще завърти барабаните веднъж за залога, който сте избрали.Текущият ви баланс се показва в горния ляв ъгъл. Менюто за хамбургер в горния десен ъгъл ще покаже таблицата с печалби и правилата за играта.

Играта се състои както от неонови символи, така и от обикновени символи. Всеки един от тези символи идва със собствен множител за кацане на три, четири или пет от тях на барабаните.

Функцията за неонови връзки използва неоновите символи. Ако поставите два от неоновите символи на един и същ ред едновременно, те ще продължат да превръщат всички останали символи в неонови. Това може да ви помогне да получите повече печалби от слота.

Ако успеете да получите два от символите за завъртания във Вегас на първия и петия барабан, вие ще задействате тази функция, която е рундът с безплатни завъртания на играта. Тази функция ви дава десет безплатни завъртания, за да играете веднага на нивото на залог, което сте използвали, когато рунда е бил задействан. Преди да започнат безплатните завъртания, един от неоновите символи ще бъде избран на случаен принцип, за да стане супер неонов символ. Това е символ, който покрива 1×3 на екрана, така че помага за създаването на повече печалби.

Ще видите супер неоновия символ през целия рунд на безплатни завъртания. Ако успеете да поставите два от суперсимволите на един ред, те ще свържат всички други символи, които са попаднали между тях и ще ги превърнат в супер символи.

Neon Links в сравнение към други слотове

Име:Neon LinksJingle BallsBreak AwayPandastic AdventureBook of ThievesGladiator Clash
Провайдър:Red Tiger GamingNolimit CityMicrogamingPlay'N GoBlue Guru GamesNetEnt
Печеливши канали:10up to 614,65624320403
Бонус:НеДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаНе
Джакпот:1000 х Залога12,250х Залога12,500£6,500х Залога 5,250 x Залога1,006х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Neon Links

Neon Links

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Neon Links. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Neon Links.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Neon Links
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Neon Links попада в категорията за волатилност Medium/Low, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Neon Links, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Neon Links с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Neon Links в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Neon Links и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238