Oasis of Dead

Oasis of Dead Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.58%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Oasis of Dead

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Oasis of Dead

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Вашият залог

Ревю за Oasis of Dead

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Oasis of Dead е завладяваща онлайн слот игра, създадена от Play'N GO. Тя е разположена на фон с египетска тематика, ярки цветове и детайлни елементи, като йероглифи и древни символи, които обогатяват игровото изживяване. Освен това играчите могат да се насладят на различни функции, предназначени да увеличат шансовете им за печалба, което прави преживяването им вълнуващо и интересно.

Игрални функции и бонуси

Oasis of Dead е онлайн слот, който може да се похвали с RTP от 96,58%. Разположена на решетка 5×3, тази игра предлага висока волатилност и 10 печеливши линии, предоставяйки на играчите многобройни възможности за печалба.

Oasis of Dead Bonus Символ „Златна сграда“: Изпълнявайки двойна функция – като Wild и Scatter символ, този символ подобрява значително геймплея. Като Wild символ той замества други символи, за да образува печеливши комбинации. Когато изпълнява функцията на Scatter, при попадане на 3, 4 или 5 символа се задейства награда от 8 безплатни завъртания и парична печалба от съответно 2 пъти, 20 пъти или 200 пъти залога.

Безплатни завъртания: В тази функция в началото се избира на случаен принцип един печеливш символ, който действа като специален разширяващ се символ по време на целия кръг. След изчисляването на редовните печалби по време на безплатните завъртания, ако тези специални символи могат да завършат печеливша комбинация, те се разширяват, за да покрият целите барабани и да изплатят печалби на всички активни печеливши линии, дори ако не са съседни.

Освен това, ако по време на тази функция се паднат 3 Scatter символа, не само се задействат 8 допълнителни Free Spins, но и друг символ на печалба се избира на случаен принцип като разширяващ се специален символ, което значително увеличава потенциала за големи печалби.

Функция Gamble: След печалба в основната игра или в края на кръга с безплатни завъртания играчите имат възможност да влязат във функцията Gamble, за да се опитат да увеличат печалбите си. Като предвидят правилно цвета на карта с лицето надолу, играчите могат да удвоят наградата си или да я увеличат четирикратно, като познаят цвета. Неправилното предположение обаче води до загуба на цялата печалба. Тази функция може да се използва до пет пъти последователно или докато печалбите достигнат лимит от 2500 монети.

Дизайн и саундтрак

Oasis of Dead SimvoliOasis of Dead се отличава със семпла, но завладяваща древноегипетска тема. Разположен на фона на езеро с плаващи лотосови цветя, фонът включва далечни пирамиди и палми, които обрамчват игралната мрежа. Самата решетка е оформена така, че да наподобява египетски храм, украсен с тематични символи като фигури от карти 10-A, както и с икони като змия, скарабей, крокодил и фараон. Финият саундтрак подсилва темата и осигурява приятно игрално изживяване.

За тези, които се интересуват от подобни теми и геймплей, Sands of Destiny от Peter & Sons и Golden Wheels of Egypt от NetEnt са добри алтернативи.

Нашето заключение

Oasis of Dead предоставя ясен набор от функции, целящи да повишат ангажираността на играчите. Символът Златна сграда действа едновременно като Wild и Scatter, предлагайки безплатни завъртания и потенциални парични награди. По време на Free Spins избраните символи могат да се разширят по барабаните, увеличавайки шансовете за печалба. Играта включва и хазартна функция, която позволява на играчите да се опитат да умножат печалбите си. Тези елементи допринасят за функционално и приятно игрално изживяване.

Oasis of Dead в сравнение към други слотове

Име:Oasis of DeadSaiyan ManiaThunderstruck IITreasure ManiaFish EyeGimme the Honey Megaways
Провайдър:Play'N GoPragmatic PlayMicrogamingEvoplay EntertainmentPragmatic PlayiSoftBet
Печеливши канали:10Cluster Pays2432010117,649
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаНеДа
Джакпот:5,000х Вашият залог5,000х Залога60,000£1000 x Залога10,000 х Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,58%

 • Двуфункционален символ

 • Уникални характеристики

Минуси:
 • Основната игра може да бъде повтаряща се без тригери

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Oasis of Dead

Oasis of Dead

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Oasis of Dead. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Oasis of Dead.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Oasis of Dead
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Oasis of Dead, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Oasis of Dead, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Oasis of Dead.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Oasis of Dead и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как се задействат безплатните завъртания в Oasis of Dead?

За да се задействат безплатните завъртания в играта, играчите трябва да получат три или повече символа Golden Building навсякъде на барабаните. Това ще ви донесе 8 Free Spins и парична печалба в зависимост от броя на падналите Scatter символи.

Каква е ролята на символа "Златна сграда" в Oasis of Dead?

Символът „Златна сграда“ действа като Wild и Scatter. Като Wild той замества други символи, за да формира печеливши комбинации. Като Scatter той задейства функцията Free Spins, когато на барабаните се появят три или повече.

Може ли да се задействат отново безплатните завъртания в Oasis of Dead?

Да, Free Spins могат да бъдат задействани отново, ако по време на кръга Free Spins се появят три допълнителни Scatter символа. Това дава допълнителни 8 Free Spins и избира друг символ, който да се превърне в разширяващ се специален символ.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238