Outlaws Inc

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  25 Линии

Outlaws Inc Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Outlaws Inc

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000£
Скатер:Да

Детайли за Outlaws Inc

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000£

Ревю за Outlaws Inc

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Outlaws Inc е онлайн слот, разработен от Hacksaw Gaming. Играта има пет барабана, 25 печеливши линии, висока волатилност и RTP от 96,23 процента. Характеристиките включват wilds, безплатни завъртания и глобален множител.

Темата на Outlaws Inc съчетава стил на комичен дизайн с животни, които представляват банда мотоциклетисти извън закона. Барабаните са поставени на тъмен и мрачен фон, където можете да видите изписана с графити улична сцена. Символите на високо платените членове на бандата са различни животни, а нископлатените символи са оръжия. Те включват бухалки, ръчни гранати, бокс и чифт ножове.

RTP е 96,23%, което е над средното за игри от този тип, а волатилността е висока. Преди да започнете игра намерете бутона за завъртане, който се намира в дясно от барабаните. Преди да щракнете върху него, използвайте бутоните плюс и минус отгоре и отдолу, за да изберете общия си залог. Минималният общ залог е 0,10, а максималният е 100,00 монети на завъртане. Използвайте бутона на менюто долу в ляво, за да регулирате настройките, като звука и скоростта на играта. За разлика от повечето слотове, тази игра предлага както супер турбо, така и турбо скорост. Във всеки момент можете да натиснете бутона за купуване на бонус в долния ляв ъгъл, който ви предлага достъп до бонус функцията безплатни завъртания.

Ярко розов уайлд символ замества всички други символи с изключение на безплатните завъртания и символите за множител. Приземява се в основната игра с висока честота.

Над барабаните ще видите множител, който започва от 1x. Когато получите специални символи за множител – зелен орк или лилава пума – множителят се увеличава. Колкото повече получавате, толкова по-голям става глобалния множител. Лилавата пума добавя множители до 100x. Оркът умножава множителя с максимум 5x. Приземете символа на горила, за да активирате глобалния множител. Когато това се случи, всяка печалба, която дойде в същото завъртане, ще бъде умножена по глобалния множител. Ако се появи повече от един символ на горила, множителят ще бъде приложен два пъти. След това глобалният множител се нулира на 1x.

Допълнителни завъртания

Приземяването на една или повече звезди ще добави звезди към звездната лента от дясната страна. Една звезда дава едно допълнително завъртане, което се играе веднага. Тази лента има различно приложение във функцията за безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

Функцията за безплатни завъртания се задейства чрез приземяване на три, четири или пет символа Free Spins, които ще задействат три, четири или пет безплатни завъртания с глобален множител 1x, 4x или 5x. По време на тази функция символите за множител могат също да увеличат глобалния множител.

Броят на завъртанията, които ви остават, се показва в звездната лента. По време на тази функция към барабаните се добавят два допълнителни символа –  кутия със звезда и кутия с усмивка. Кутията със звезда може да съдържа значка със звезда, която добавя една до седем звезди към лентата със звезди, или празна звезда, която добавя празни интервали със звезди. Кутията с усмивки ще съдържа горила, пума или орк.

Можете да купите във функцията за безплатни завъртания в тази слот машина. Това струва 100 пъти х текущия ви залог, така че можете да увеличите или намалите цената, като първо коригирате залога си. Когато направите това, тя автоматично стартира функцията с три звезди и глобален множител 1x.

Outlaws Inc в сравнение към други слотове

Име:Outlaws IncBook of KingdomsReptoidsDJ FoxLucy Luck and the Crimson DiamondCobra Queen
Провайдър:HacksawPragmatic PlayYggdrasil GamingPush GamingSlotmillRed Tiger Gaming
Печеливши канали:2525201-5Scatter pays10
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеНеДа
Джакпот:10,000£20,000 х Залога10,000£10,000х Залога10,000x Залога2,040 Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Outlaws Inc

Outlaws Inc

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Outlaws Inc. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Outlaws Inc.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Outlaws Inc
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Outlaws Inc. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Outlaws Inc в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Outlaws Inc и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238