Playboy Fortunes

Playboy Fortunes Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Playboy Fortunes

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Джакпот:2,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Playboy Fortunes

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,000 х Залога

Ревю за Playboy Fortunes

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Playboy Fortunes е онлайн слот с 20 печеливши линии, разработен от Gameburger Studios в сътрудничество с Microgaming. Характеристиките включват разпръснати плащания и безплатни завъртания с множители, има и бонус кръг, където можете да получите до 30 безплатни завъртания с 3x множител, а най-голямата награда в този слот със средна волатилност е 2000 x залога.

С прекрасна графика и проста, но ефективна игра, Playboy Fortunes е забавен онлайн слот, който със сигурност ще ви държи ангажирани. Този онлайн слот е един от многото слотове на Microgaming, базирани на марката Playboy. По отношение на дизайна обаче, тя е малко по-различна от другите игри, като тук логото на зайчето е силно изразено и се появява върху символи, като ключове, папионки и копчета за ръкавели – заедно с много блясък и фойерверки.

След като играта се зареди, може да се запознаете с контролите, като щракнете върху бутона за меню в долния ляв ъгъл на екрана, за да прегледате изплащанията и бонусите. Имате достъп до настройките от същото меню, за да превключвате звуците и опцията за бързо завъртане. Може да коригирате размера на залога си. Предлагат се залози между 0,20 монети и 60,00 монети на завъртане.

RTP на Playboy Fortunes от Microgaming и Gameburger е 96,24%. Това също е игра със средна волатилност, която осигурява справедлива комбинация от по-големи и по-малки печалби. В този слот има 20 печеливши линии и печелившите комбинации се правят чрез падане на съответстващи символи на която и да е от тях. Wild изплаща най-щедрата награда от 125 x вашия залог, докато 777 е най-щедрият редовен символ с 37,50x награда.

Ще забележите също, че има скатер символ, който работи точно като този в 9 Masks of Fire. Този символ може да се появи навсякъде на барабаните и ще изплати награда, независимо къде попадат неговите символи – стига да има 3 или повече на екрана. Най-голямата награда, изплатена от скатера, е на стойност 2000x.

Това може да не се откроява като интересна характеристика, но си струва да споменем, че повечето скатери достигат максимума при комбинации от пет по рода си, а тук в Playboy Fortunes фактът, че можете да уцелите до 9 скатера в комбо, е доста впечатляващ, особено с 2000x изплащане.

Когато получите три бонус символа, ще задействате колелото на безплатните завъртания, което ще определи броя безплатни завъртания, които ще получите, и множителя, който ще бъде приложен към всичките ви печалби в бонуса:

 • 10 безплатни завъртания с множител 2x
 • 12 безплатни завъртания с множител 2x
 • 15 безплатни завъртания с множител 2x
 • 20 безплатни завъртания с множител 2x
 • 25 безплатни завъртания с 3x множител
 • 30 безплатни завъртания с 3x множител

Playboy Fortunes в сравнение към други слотове

Име:Playboy FortunesLine Busters Dream DropMorgana MegawaysFur BallsCluster SlideEnergoonz
Провайдър:MicrogamingRelax GamingiSoftBetPariPlayELK StudiosPlay'N Go
Печеливши канали:205117,64925Cluster Pays1
Бонус:НеДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:2,000 х Залога5,000х Залога10,000 х Залога10,000£10,000 х Залога500 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Playboy Fortunes

Playboy Fortunes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Playboy Fortunes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Playboy Fortunes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Playboy Fortunes
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Playboy Fortunes, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Playboy Fortunes.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Playboy Fortunes в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Playboy Fortunes и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238