Primal Megaways

Primal Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Primal Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Да

Детайли за Primal Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали46,656
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000£

Ревю за Primal Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Primal Megaways е онлайн слот, разработен от Blueprint Gaming, който използва механиката Megaways на Big Time Gaming. Играта е изградена с 6 барабана с различен брой символи на всяко завъртане и активни до 46 000 начина за печалба. Характеристиките включват Wild трансформации на произволни символи, множители и безплатни завъртания.

Primal Megaways предлага на играчите 46 000 начина да спечелят с всяко завъртане на барабаните. Тази вълнуваща игра връща играчите в епохата на Джурасик парк и им предлага едно уникално игрово изживяване с увлекателен геймплей и зашеметяваща графика. Wild символа е вкаменен отпечатък на лапа, животинските символи са представени от старият Лос и надутият Warthog, раздразненият носорог, свирепият саблезъб тигър и мамута. Този слот определено извежда жанра на следващо ниво благодарение на впечатляващите визуални ефекти и саундтрак. Всичко това спомага да се изгради атмосферата и да се създаде наистина завладяваща игра.

В слота Primal Megaways има 6 барабана, като всеки от тях може да показва между 2 и 6 символа на завъртане, което означава, че можете да задействате до 46 656 потенциални печеливши начина. Подобно на всички слотове за Blueprint Gaming, на ваше разположение е широк диапазон от залагания, така че няма значение какъв бюджет имате, за да се насладите на играта на Primal Megaways. Може да се играе със залози между 0,20 и 10о,00 монети на завъртане в режим на безплатна игра. Ротативката има RTP (връщане към играча) от 96.76%. Този процент на изплащане се отнася до сумата пари, която можете да спечелите за всеки £ 100, който залагате средно.

Поставете три или повече символа върху барабаните, за да ударите печеливша комбинация. Най-голямата налична награда в основната игра идва от символа на мамут, който присъжда награда на стойност 50x вашия залог. Слотовете Megaways използват каскаден механизъм, за да доставят изплащания. За разлика от слотовете с печеливши линии, където 3 или повече съвпадащи символа трябва да попаднат на активна линия, за да получат награда, игрите на Megaways изплащат за съседни символи, независимо дали са подредени или не.

Wild символа замества всички други символи с изключение на символа на бонус и създава нови комбинации, където може, за да ви осигури повече възможности за печалба. Огънят е мистериозен символ, който може да разкрие всяка икона, с изключение на тези за бонус и wild символа, също да ви помогне да постигнете още повече печалби.

Кацането на три или повече Scatter символа ще задейства бонуса за безплатни завъртания в Primal Megaways. Броят на безплатните завъртания и степента на вашите множители зависи от броя на символите, които ги активират:

 • 3 скатера – 10 безплатни завъртания с множители x2 и x3
 • 4 скатера – 15 безплатни завъртания с множители x2, x3 и x4
 • 5 скатера – 20 безплатни завъртания с множители x2, x3, x4 и x5
 • 6 скатера –  30 безплатни завъртания с множители x2, x3, x4, x5 и x6

По време на този бонус кръг, Wild мултипликатори кацат на барабаните, за да ви помогнат да увеличите своя печеливш потенциал. Ако се задействат множество множители, те ще бъдат добавени, така че можете да спечелите огромни награди, ако наистина имате късмет.

Primal Megaways в сравнение към други слотове

Име:Primal MegawaysMega MasksGalactic Racers Dream DropMaradona El Pibe OroJoker Jewels DiceDJ Cat
Провайдър:Blueprint GamingRelax GamingRelax GamingBlueprint GamingPragmatic PlayPush Gaming
Печеливши канали:46,656401,0242055
Бонус:НеНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеНе
Wild Символ:ДаДаДаДаНеНе
Джакпот:50,000£2,500 х Залога10,000х Залога 20,000х Залога1,040х Залога10,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Primal Megaways

Primal Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Primal Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Primal Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Primal Megaways
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Primal Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Primal Megaways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Primal Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове