Primal Times Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Налично на:

телефон

RTP

94.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Primal Times Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали4,096-117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Не

Детайли за Primal Times Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали4,096-117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Primal Times Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Primal Times Dream Drop е онлайн слот игра на Relax Gaming. Със завладяващия си фон на първична гора, изпълнена с високи дървета, спокойно езеро и други природни елементи, тази игра веднага привлича играчите. Въпреки по-ниския от обичайния RTP, многобройните ѝ печеливши линии гарантират много възможности за печалба. Освен това играта предлага разнообразни уникални функции, които осигуряват на играчите още по-големи шансове за печалби.

Игрални характеристики и бонуси

Primal Times Dream Drop е слот игра, която предлага уникални функции. Тя има по-нисък от средния RTP от 94,01% и висока волатилност, което може да не се хареса на някои играчи. Въпреки това играта разполага с решетка 6×7, която предлага 4 096 начина за печалба в основната игра, разширяващи се до 117 649, когато всички символи са активни.

Primal Times Dream Drop WildКаскадни начини: В тази игра каскаден начин се образува чрез съвпадение на символи в съседни барабани. Когато се появи печалба, символите се премахват и се заменят с нови, с което се поставя началото на каскада от символи. Горните три реда символи първоначално са замразени, като се размразяват, когато се появят символи с метеоритни индикатори. След като всички каскади приключат и не се формират нови печалби, размразените символи се връщат в замразено състояние за следващото завъртане.

Уайлд барабан: Уайлд барабана се задейства, когато три символа с метеорит се приземят на един и същи барабан в рамките на едно завъртане или в серия от каскади.

Поток с множители: Тази функция увеличава потенциала за печалба чрез активиране на множители от Поток, които са замразени в основната игра или огнени в бонусната игра. Потокът от множители, разположен в основата на барабаните, е винаги активен и се придвижва с една позиция отдясно наляво след всяко завъртане, като остава неподвижен по време на каскадите. Той съдържа множители, вариращи от 1х до 10х, и бонус символи.

Primal Times Dream Drop WinЗа да се активират всички символи от потока с множители, трябва да се активира Wild барабан. Wild символът пада до Multiplier Flow и активира всичко, което се намира непосредствено под него. Когато се събере множител от Потока на множителите, неговата стойност се прилага към барабана Wild. Ако повече от един Wild барабан активира множител едновременно, множителите се умножават взаимно.

Безплатни завъртания с разтапяне: Този кръг може да бъде активиран по три различни начина. За да задействат тези Free Spins, играчите трябва да уцелят Bonus символи или да съберат Bonus директно от потока с множители.

 • Поставянето на 3 бонус символа предоставя 5 безплатни завъртания.
 • Събирането на бонус символ от потока на множителя води до 5 безплатни завъртания.
 • Комбинирането на 3 бонус символа с бонус символ от потока на мултипликатора предоставя 10 безплатни завъртания.

Primal Times Dream Drop BonusБонус Dream Drop: Бонусът Dream Drop може да се задейства на случаен принцип преди всяко нормално завъртане. Има пет джакпота, които могат да бъдат спечелени: Рапид, Миди, Макси, Мажор и Мега, всеки от които има начални стойности съответно от 1 €, 5 €, 100 €, 25 000 € и 500 000 €. Играчите могат да уцелят каменни блокове или символите DD в бонуса Dream Drop. Символите DD остават на барабаните, докато каменните блокове се унищожават. Завъртанията продължават, докато един от барабаните не се запълни със символи DD, като се присъжда съответният джакпот.

Дизайн и саундтрак

Символи на Primal Times Dream DropPrimal Times Dream Drop е добре проектирана игра, чието действие се развива в снежна гора. Фонът включва дървета, езеро и други природни елементи, които създават завладяваща среда. Решетката включва символи, които съответстват на темата, като например символи на карти, гравирани в скали, и животни като мамути, саблезъби тигри и ленивци. Саундтракът допълнително допълва естетиката на играта, подобрявайки цялостното изживяване.

За тези, които се интересуват от сходни теми и геймплей, Mammoth Rampage от Spinomenal и Rise of the Sabertooth от iSoftBet предлагат подобно игрално изживяване.

Нашето заключение

Primal Times Dream Drop от Relax Gaming предлага редица завладяващи функции. Механизмът Cascading Ways на играта, комбиниран с активирането на замразени символи с помощта на индикатора Meteor, добавя дълбочина към геймплея. Безплатните завъртания Meltdown също осигуряват възнаграждаващи бонуси, задействани от бонус символи или събиране на потоци с множители. Включването на множители увеличава печелившия потенциал, обещавайки ангажиращо и динамично слот изживяване за играчите, търсещи вълнение и награди.

Primal Times Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Primal Times Dream DropWild SharkAztec WildsMidas King of GoldReptoidsAlice Cooper and the Tome of Madness
Провайдър:Relax GamingAmaticIron Dog StudioBlueprint GamingYggdrasil GamingPlay'N Go
Печеливши канали:4,096-117,649501024Scatter Pays20Cluster Pays
Бонус:ДаНеНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:10,000х залога2,500 х Залога6000 хЗалога10,000х Залога10,000£3,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от уникални функции

 • Гъвкави опции за залагане

 • Съвместимост с настолни и мобилни устройства

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Primal Times Dream Drop

Primal Times Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Primal Times Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Primal Times Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Primal Times Dream Drop
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Primal Times Dream Drop. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Primal Times Dream Drop.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Primal Times Dream Drop. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Primal Times Dream Drop. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Primal Times Dream Drop.

Често задавани въпроси

Как мога да задействам Meltdown Free Spins в Primal Times Dream Drop?

Безплатните завъртания Meltdown се задействат, като уцелите бонус символи или ги съберете директно от потока с множители.

Кои символи активират падащите Wild барабани в Primal Times Dream Drop?

Падащите Wild барабани се активират при падане на символи, съдържащи индикатора Meteor, по време на едно завъртане или каскада.

Как мога да спечеля един от джакпотите в Primal Times Dream Drop?

За да спечелите джакпот в Primal Times Dream Drop, задействайте Dream Drop Bonus на случаен принцип преди всяко завъртане. По време на този бонус играчите запълват барабана със символи DD, за да спечелят един от петте налични джакпота: RAPID, MIDI, MAXI, MAJOR или MEGA.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238